מתי את מתחילה מחר?
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #22 ../images/Emo153.gifאממממ.. =10 מבחן בהיסטוריה.. =11 וחצי ספרות.. שתביני שאני אמורה ללמוד ימי שישי 11-1 אנגלית..חלום!!מחר זה סיוט
../images/Emo153.gifאממממ.. =10 מבחן בהיסטוריה.. =11 וחצי ספרות.. שתביני שאני אמורה ללמוד ימי שישי 11-1 אנגלית..חלום!!מחר זה סיוט
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #23 חחח.. באסה.. אני מתחילה מחר את המבחן בהיסטוריה ב:11:35... (בדרך כלל יש לי שעה אחת של אנגלית שמתחילה ב- 11:35..) אז המבחן יהיה עד שנסיים איתו, אני מניחה..
חחח.. באסה.. אני מתחילה מחר את המבחן בהיסטוריה ב:11:35... (בדרך כלל יש לי שעה אחת של אנגלית שמתחילה ב- 11:35..) אז המבחן יהיה עד שנסיים איתו, אני מניחה..
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #24 טוב, נראה לי שאני יזוז.. אני ילך להתקלח, ואז אני יראה הכי גאים שיש.. ואז.. לישוןןן.. אז.. לילה טוב לכולם!! ביי
טוב, נראה לי שאני יזוז.. אני ילך להתקלח, ואז אני יראה הכי גאים שיש.. ואז.. לישוןןן.. אז.. לילה טוב לכולם!! ביי
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #26 הסיבה היחידה שאני מתבאסת ש.. אין לי יס.. הכי גאים שיש..מטורפת על הסידרה ועל בריאן וג'סטין..תהני=\
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #29 אין היום הכי גאים שיש ביס... זה בימי שלישי... יש את עונה שלישית... אני ראיתי אותה כבר.. אני הורדתי את העונה החדשה.. אני רואה אותה על המחשב.. יומיים אחרי שהיא משודרת בארצות הברית, היא כבר אצלי על המחשב..
אין היום הכי גאים שיש ביס... זה בימי שלישי... יש את עונה שלישית... אני ראיתי אותה כבר.. אני הורדתי את העונה החדשה.. אני רואה אותה על המחשב.. יומיים אחרי שהיא משודרת בארצות הברית, היא כבר אצלי על המחשב..
D DawnR New member 28/5/04 #31 חחחח תנסי - אותו יום ראית את 406? אני לא מאמינה שבריאן..... טוב, לא נספר לכם... אין לי יס, ראיתי את העונה השלישית לפני שנה, כשהיא שודרה בארה"ב... שחר.
חחחח תנסי - אותו יום ראית את 406? אני לא מאמינה שבריאן..... טוב, לא נספר לכם... אין לי יס, ראיתי את העונה השלישית לפני שנה, כשהיא שודרה בארה"ב... שחר.
M Miss Kitty New member 28/5/04 #32 שש! בלי ספוילרים! עדיין לא ראיתי אפילו את פרק 3 אני רק מורידה אותם בנתיים..
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #33 אני לא מוצאת יום אחרי..../images/Emo3.gif אני גם ראיתי את עונה 3.. עכשיו אני מורידה את 4... והגעתי לפרק 3 גם.. ואני מחפשת את פרק שש.. אני לא מוצאתתת!!
אני לא מוצאת יום אחרי..../images/Emo3.gif אני גם ראיתי את עונה 3.. עכשיו אני מורידה את 4... והגעתי לפרק 3 גם.. ואני מחפשת את פרק שש.. אני לא מוצאתתת!!
D DawnR New member 29/5/04 #36 הייתי שולחת לך..... אבל מחקתי אותו ישר אחרי שראיתי לפני 3 ימים......סורי! שחר.
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #34 אה, עוד משהו.. פליזזזז... בלי ספוילרים!! מספיק הרסתי לעצמי את העונה הזאת.. תודה..
M MolsBolsRules New member 29/5/04 #37 מה בריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן?? לא למתוחחחחחחחחחחחחח אותי?!? קרה משהו עם ג'סטין?
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #25 כן כנראה..../images/Emo4.gif ואז אני הולכת לראות היום שאחרי מחר.. אבא שלי השיג לי כרטיסים בחינם חהחה
M M o T e K 16 New member 28/5/04 #30 איזה כיף לי ../images/Emo3.gif אני לא לומדת יום שישי חיחיחי חופש ארוךךךךךךךךךךך