B BlueBeIl New member 27/5/05 #24 כשאת אומרת מושלם, את בטוחה ש.. האמת שאין לי מה לרשות אבל רציתי להצטרף שמתי את התמונה הזאת בטיוטה של העיצוב של הספר מחזור שהכנתי לפני כמה זמן XD
כשאת אומרת מושלם, את בטוחה ש.. האמת שאין לי מה לרשות אבל רציתי להצטרף שמתי את התמונה הזאת בטיוטה של העיצוב של הספר מחזור שהכנתי לפני כמה זמן XD
S sk8er girl 26 New member 28/5/05 #32 לא, אני שואלת בהודעה של st jimmy אז להמ הוא שואל אם אני בטוחה שאני רוצה להראות את התמונה?
S sk8er girl 26 New member 28/5/05 #37 בגלל הדינמיט? או הלחיים? או הגבות? אוי לא!!!!!! מצאתי פגמים בבילקינס! אני מתה
S st jimmy New member 27/5/05 #19 עם גרין דיי מלכי הרוק ואבריל מלכת הרוק אז........................הם נשואין!!!!!!!!!!!!!!!1 לא לא לא לא לא אל ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חס וחלילה חס ושלום תפו תפו תפו ועוד הם 3!??????????????????
עם גרין דיי מלכי הרוק ואבריל מלכת הרוק אז........................הם נשואין!!!!!!!!!!!!!!!1 לא לא לא לא לא אל ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חס וחלילה חס ושלום תפו תפו תפו ועוד הם 3!??????????????????