יש פה משהו מכנרת?

יש פה משהו מכנרת?

אם יש פה אנשים מכנרת אז בקשה ספרו לי קצת על השבט סירות חניכים מדריכים ואיך אצלכם בכלליות. תודה =)

TINKERBELL212

New member
אני בעיקרון מכינרת ....

היייייייי אני יכולה לספר לך קצת על כינרת את תגורי במושבה יש שם ים טחונים (בשאיפה שיהיו גם חתיכים ) .... השבט קרוב לקומונה ...מרחק של חציית כביש. את הולכת לרכז את השבט ואת המושבה ....בעיקרון את יותר ש"ש של המושבה מאשר של השבט ככה שיהיה לך מגניב.... יש איתך עוד ש"ש אחת קצת שרוטה אבל אני מאמינה שתסתדרו..... ובימי שישי אתן מתארחות אצל משפחות מהמושבה .....אחרי זה אתן יכולות ללכת לבירה ונשירה (חחחחחחחחחחח ) קיצור .... נראה לי שאני ילך לישון כי היומולדת הזה דפק לי ת'קופסה! חחחחחחח לאב יו

o OmEr o

New member
מי את ?

מהקבוצה של י"ב מטבריה? ומי זאת הש"ש השרוטה הנוספת??? למה כולם יודעים מי הולך להיות ש"ש בכנרת?! חוץ מאיתנו. ומחיזקי. זה מרחק של חציית כביש אבל חיזקי נוסע אותו עם אוטו! איזה גאון. אם שנה הבאה לש"ש אין אוטו הוא ממש לא מוזמן, שילך להיות ש"ש בטבריה. חחח סתם תבואו בהמוניכם.. :)

TINKERBELL212

New member
חחחח כי אני....

הש"ש השניה חוץ מאור שעושה אצלכם שנת שירות !!!!! (בכינרת) והשרוטה זה היה בצחוק (אני בטוחה שמי שהיה צריך להבין את ההודעה הבין אותה)

חחחחחחחחחח אני הבנתי אותה חחחחחחחחח

אור אני הייתי הורג אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אני אספר לך בקצרה

השבט דיי קרוב לקומונה, רק צריך לחצות כביש אחד שבתוך המושבה וכביש ראשי. השבט עצמו הוא מבנה שפעם היה בית כנסת. יש לנו 3 סנוניות- ברניקי, הס ויעקב. וקרוול 1- אברהם. הסירות האלו עגונות בים ואנחנו לא מעלים אותם. אלא אם כן הן צריכות תיקון. שאר הסירות נמצאות על החוף. 3 קטמרנים, אופטימיסטים, ליזר, 420, מיניסל, שחפיות, קייאקים, גלשנים, סירת מנוע (ס"ג)... כרגע יש לנו בשבט בסביבות ה-50 חניכים מכיתות ה'-ח', ו-9 שכב"גיסטים בכיתות ט'-י' ורובם מדריכים. בכללי... יש לנו המון שעות ים, החניכים יכולים לבוא להפליג מתי שהם רוצים. השכב"ג והש"ש הם אלה שמתקנים את הסירות. בימי שישי בבוקר הש"ש הולכים למתנ"ס ומקיימים שם פעילות לכיתות א'-ו'. ובימי שישי בערב הש"ש מוזמנים לארוחת ערב אצל משפחות מהמושבה. זה בכללי... אם יש לך עוד שאלות שלא עניתי אליהם תשאלי.

תודה =)

כן ענית לי על רוב השאלות. ודרך אגב אני עושה אצלכם שנת שירות שנה הבאה ובגלל זה רציתי לדעת...

guysa2

New member
מר\ת "כנרת כי ישו היה פה"....

איך קוראים לך? נראה לי שאני מכיר אותך... את|ה שישיסט\ית?

מי זאת שעושה שנת שירות בכינרת אני לא מכיר...

מה השם שלך אני לא מכיר מי עושה בכינרת ספרי לי את שמך חיחיחי צופי ים יפו אהבת חייי

o OmEr o

New member
הפורום של כנרת נפל (בר?!!?)...

כרגע רשמו אותי לפורום הזה.. מטורף :) מי את\ה?? מקורות חסויים טוענים שהולכות להיות שתי ש"ש- אור וענבל מיפו. את אחת מהן.? חיזקי דיי מכחיש. את\ה בטוח\ה בקשר לזה שאת\ה ש"ש פה שנה הבאה? אולי תגלה גם את השני.? חיזקי אמר לי שעדין לא סגור הש"ש לשנה הבאה. אבל חיזקי קצת טיפשון. סתםםם אוהבים אותך עילי!! (?) 'כנרת כי ישו היה פה' זה אחת הסיסמאות הגרועות.. אבל אתם חמודים (יובל.. יהל כן כן.. גם הנהגי מונית בטבריה חמודים!!) היום יומה הודיעה שאנחנו נוסעים לשיוט יצחקי. היינו שם בכתה ז' עם גילי המלכה והיה כל כך מאאגניב. זכינו בשני גביעים! מי מגיע מהשבטים האחרים?

אנילא טוענת שאני עושה

שנת שירות אצלכם! אני עוש שנת שירות אצלכת! וקוראים לי אור

למעלה