יש פה משהו מכנרת?

Sweety Shiri

New member
עומר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

עומר מט'
שהייתה באילת
הרצליה גם מגיעים לשיוט יצחקי...

moshikoha

New member
גם הקסיופאה תיהיה שם

נועם קנה לי מערך קוולאר חדש.. פולי באטנס (שחיפים ארוכים)

כמה דברים

אז תגיד לעילי שזה כבר סגור אני (אור) וענבל מצופי ים יפו עושות אצלכם בשבט שנת שירות שנה הבאה ואני בטוחה בזה במליון אחוז! ואם לעילי יש בעיה עם זה שיתמודד!!!! הוא לא זה שהולך להיות שם שנה הבאה!!!

TINKERBELL212

New member
לכל מפקפקי הש"ש שנה הבאה בכינרת אז...

אתם יכולים להיות רגועים וזה בכלל לא שמועות כולם כבר יודעים איפה הם בשנת שירות שלהם .... ד"א אני הש"ש השניה (ענבל ) זאת שעושה עם אור בכינרת ..... בכל מקרה כל מה שאומרים לכם בנוגע לש"ש לשנה הבאה -לקחת בעירבון מוגבל ....הכל כבר קבוע... קיצור ניפגש בכינרת !!!!

o OmEr o

New member
היי אור! היינו איתך בסירה בהקפת הכנרת.

זאת עומר. היית איתנו ועם ערן בסירה שנה שעברה בהקפה. בדיוק עכשיו דיברתי עם עבדאללה! :) ואף אחד לא מפקפק!! אבל לפי מה שקרה פה בשנים הקודמות, לפעמים עד הרגע האחרון יש שינויים. תבואו בכיף!!!! בהצלחה בכל מקרה.

TINKERBELL212

New member
מקורות חסויים אחרים יכולים להגיד לך ש...

אור וענבל ( שבמקרה ענבל זאת אני) עושות אצלכם שנת שירות בכינרת .... וזה סגור כבר ואת/ה יכול/ה להגיד לכל המכחישים למיניהם שימשיכו להכחיש אבל יש הוכחות !!!! בכל מקרה אני ואור נגיע בקרוב לבקר וללמוד על השבט לפני שניכנס לשנת שירות .....בכל מקרה- יהיה מגניב!!! ניפגש בכינרת.!

כןן אהבתי את הגלשנים שמשתזפים להם בקו מים חיח

כןן אני מאוד האבתי את ה NAKRE 6 שלכם אבל חבל שהיא לא של השבט אבל חוץ מזה יש לכם אחלה שבט באמת (ואני יפואי מפרגן מאוד)(בניות חיחיחי) רק חבל שתם לא מתקנים את הסנונית שלכם שנישבר לה השידרית שם אבל חוץ מזה יש לכם שבט חבל על הזמן שיהייה בהצלחה בשנה הבאה לכל השינשינים ולכולם ביכלל מאחל אייל(חנן) צופי ים יפו אהבת חיי

el s

New member
קצת על השבט

אני לא יודעת למי אני כותבת- למרות שהיתי שמחה. אני אל, ואני שמיניסטית בשבט, אני אכתוב גם את הדברים הטובים וגם את הפחות: * דבר ראשון להיות ש"ש בכנרת זו משימה ממש לא פשוטה..! כמות האחריות שיש לש"ש היא הרבה יותר גדולה ממה שיש לכל שאר הש"ש בארץ... פה, הש"ש אחרי על השבט יש את ראש השבט אבל היא פחות עוזרת היא בעיקר רוצה שיהיה מסודר ושיהיה נעים להיות בשבט... כל נושא הכספים, הפרסומים, הגיוסים, המפעלים, לדאוג להסעות, לדאוג לתרומות כל זה ועוד הרבה דברים שהוא אחראי עליהם הש"ש. בנוסף לכל זה על הש"ש להיות תמיד ברשות המושבה, עם זה חג וצריך שחקנים ועם צריך שמישהו יארגן את החג פונים לש"ש, הש"ש זריך להעביר את הפעילות של ימי שישי במתנ"ס ( שזה בכלל לא כיף), * דבר שני בשבט יש כמות גדולה של מדריכים, המדריכים שלנו הם ממש טובים, הם אוהבים להיות בשבט אוהבים לתרום ותמיד מוכנים לעזור. נכן לפי מה שהיה כתוב יש את ארוחת השישי אצל אחת המשפחות שהיא ארוחה מאוד מאוד טובה... מקווה שעזרתי... ושיהיה המון, המון הצלחה...

goomal

New member
ש"ש בכינרת זה לא השנת שירות הכי קשה...

אמרת שבכינרת יש את הכי הרבה אחריות...אבל מה עם ירוחם שיש שבט להקים? או יפו שיש להם בעית מדריכים בשנה הבאה בזמן שמ'ס החניכים שלהם גדל משמעותית? או חיפה שיש סירות שבלי הש"שינים לא יצאו לים והש"שינים עושים חלק גדול מהשיגרה בשבט. כל שנת שירות והאתגרים שלה. אין שנת שירות שהיא בצורה משמעותית יותר קשה. כי הקשיים באים לידי ביטוי בתחומים שונים, אפילו אם זה מבחינה חברתית בקומונה או בזה שאין אף אחד מעלך שיגיד לך מה לעשות שכל מה שיקרה תלוי בש"ש. לסיכום כל ש"ש והאתגרים שלה אין שנת שירות עם יותר אחריות (אולי חוץ מץ"א והרצליה (לא לקחת ללב)). הדבר החשוב זה למצה את הש"ש עד הסוף לא לפרוש ברגעים קשים ולעשות הכל למען עולם טוב יותר!

o OmEr o

New member
מסכימה איתך

אל צודקת שיש בשנת שרות בכנרת לא מעט קשיים כי בערך הכל על הש"ש והם אלה שאחראים כמעט על הכל, כולל דברים במושבה שאין להם שום קשר לצופי ים. אבל אני חושבת שבכל שבט יש את הקשיים והאתגרים שלו בש"ש. כן שירי זאת אני :) וצופ! כנראה שאני באה כבר ביום שישי לת"א ואז בשבת אני אצטרף לשאר כנרת לשיוט אז אני אדבר איתכם!!

Thalia92

New member
OMG!

עומר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהאהא!!!!!!!!!!! היי:) |חח, אני קצת היסטרית על הבוקר, תיאלצי לסלוח לי|

el s

New member
שי

אתה צודק, כל הקטע של השנת שירות זה קשה (בגלל זה אני לא עושה ש"ש)....

goomal

New member
זאת סיבה ממש גרועה!

אי אפשר לברוח מדברים קשים! אבל עכשיו כבר עבוד...

למעלה