בסדר.. מה איתך?
I I »--(¯`v´¯)--» KuRt New member 18/8/01 #22 אחלה... ראיתי את הסרט שרק היום והוא ממש חמוד!!! מומלץ...
Y yellow cheese New member 18/8/01 #23 בננות...אתן עוד כאן? עשיתי טיול בפורומים ולא השארתי הודעות..חחח תפרסמו את הפורום הזה בבקשההההה... לאבינג יו, שירלושית~
בננות...אתן עוד כאן? עשיתי טיול בפורומים ולא השארתי הודעות..חחח תפרסמו את הפורום הזה בבקשההההה... לאבינג יו, שירלושית~
H hadarosh16 New member 18/8/01 #28 שירלושיתתתתתתת כי אני עדיין פה... אני מקווה שגם את.. מתה עלייך... הדרו´ש..
H hadarosh16 New member 18/8/01 #31 שירלי גם אני משועממת בואו נשתעמם יחד.. אגב שירלי גיא מתכוון לחזור מתישהו לרדיו? (אני מקווה שכן למרות שאני יודעת שלא)
שירלי גם אני משועממת בואו נשתעמם יחד.. אגב שירלי גיא מתכוון לחזור מתישהו לרדיו? (אני מקווה שכן למרות שאני יודעת שלא)
Y yellow cheese New member 18/8/01 #32 אוףףף כל הודעה... נשלחת לי 2-3 פעמים! זה כזה מרגיז... תגידו בנות... יש לכן בעייה עם הדף שמראה "רענן" כל הזמן? כל הודעה שאני שולחת זה קורה! בטח שוב "משפצים"
אוףףף כל הודעה... נשלחת לי 2-3 פעמים! זה כזה מרגיז... תגידו בנות... יש לכן בעייה עם הדף שמראה "רענן" כל הזמן? כל הודעה שאני שולחת זה קורה! בטח שוב "משפצים"
Y yellow cheese New member 18/8/01 #33 גיא לא חוזר לצערי... כל כך עצוב... אני מז´ה מבואסת ! הוא יודע שיש לי סימפטיה מיוחדת אליו... מאז שהייתי באולפן...
גיא לא חוזר לצערי... כל כך עצוב... אני מז´ה מבואסת ! הוא יודע שיש לי סימפטיה מיוחדת אליו... מאז שהייתי באולפן...