יש!!!!!!!!!!!!!!! קלאבפוט חד צדדי רגל ימין

סבתא53

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!! קלאבפוט חד צדדי רגל ימין

נולד בשעה אחת בצהריים 2.865 בלידת ואקום עשה לנו המון דפיקות לב היות והדופק ירד בסוף הלידה לקחו אותו מיד לכמה שעות בדיקות והתאוששות אבל עכשיו הכל בסדר. היולדת בסדר עם תפרים אף רופא עדיין לא דיבר איתנו אז אנחנו לא יודעים בדיוק את חומרת הקלאבפוט אחרי שעה באו לשאול אם אנחנו מוכנים לחתום על גבס והודענו שלא!!! אני חושבת שלפני שמחתימים יולדת על גבס רצוי קודם שרופא ידבר איתה ויסביר לה במה מדובר. לא כולן קוראות בפורום ויודעות.... אז זהו עכשיו אני רישמית סבתא נשיקות לכולכם

נת נות

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון חיבוקים! שתדעו רק נחת, ואושר...
ובקשר לגבס - אנחנו, בהמלצת מנהל מחלקת רוטופדיית ילדים בביה"ח, חיכינו עם הגבס עד אחרי הברית - גיל 9 ימים.... אין מה למהר....

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gifשלום וערב טוב סבתא'לה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כייף, איזה בשורות משמחות מ
ז
ל ט
ו
ב!!! המון ברכות וכל האיחולים שבעולם. את צודקת ב-100% לגבי החתימה - אני, אישית, לא זוכרת שום דבר לגבי חתימה על הגבס - אבל כל בית חולים והשיטות שלו... ואני איתך בדיעה שהרופא (האורטופד כמובן) צריך קודם כל להסביר להורים על הק"פ, להסביר להם על חומרת המצב, על שיטת הטיפול - ולא לצאת מנקודת הנחה שההורים כבר יודעים!!! נשיקות לרך הנולד
חיבוקים ונשיקות לסבתא המאושרת אנג'לה

סבתא53

New member
תודה תודה

זה פשוט לא להאמין איך שעה לאחר הלידה כשהיולדת עוד לא ירדה אפילו למחלקה מגיעה אחות ואומרת באתי להחתים אתכם על גבס....הבת שלי היתה בהלם מוחלט מותשת לגמרי ואחכ אמרה לי שמזל גדול שאני הייתי שם ואמרתי מיד בשום אופן לא אחרת אולי בלי לחשוב ומרוב עייפות היא היתה חותמת וזהו בעלה פשוט יצא לכמה דקות וגם הוא לא היה שם כדי לאמר מיד לא. תודה על כל הברכות עכשיו מקלחת ולישון לילה טוב

מזל טוב ../images/Emo65.gif

גם אותי לא החתימו. ילדתי בבילינסון בשעות אחה"צ ולמחרת בבוקר הודיעו לי שהוא כבר גובס...

אירנה ק

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב עוד../images/Emo189.gif קטן נולד../images/Emo189.gif

בת שלי נולדה ב4 א"צ בגובסה למחרת בבוקר. לא החתימו אותי על שום מסמך רק שאלו האם אני רוצה להזמין את האורטופד שיבדוק ויגבס.

ק א סי

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

אצלנו זה היה ההפך. באנו כל כך מוכנים שמייד אחרי הלידה שאלתי מתי מתחילים את הטיפול. למחרת בא מישהו וגיבס. אני חשבתי שהוא הטכנאי כי הוא לא היה הרופא שפגשנו ביום הלידה (בן יצחק מקפלן). בסוף התברר שהוא ד"ר פנסקי...
גם לפשוש שלי היה ק"פ ברגל ימין. לא יודעת איך מחשבים חומרה אבל הרגל היתה בזווית מאוד חדה. ואני כותבת בלשון עבר כי היום, בגיל 5, אין זכר לבעיה...

מזל טוב!!!../images/Emo13.gif

איזה יופי! המון מזל טוב! אותנו לא החתימו על כלום וגיבסו למחרת הלידה. שיהיה בהצלחה.

פרלמנים

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב סבתא וכל הנמשפחה../images/Emo65.gif

נשקי את הרך הנולד וכמובן את היולדת
לגבי הגבס-כל הכבוד שידעתם לסרב. מחכים לעדכונים ג'סיקה

sigis7

New member
מזל טוב! עכשו רשמית את סבתא!../images/Emo140.gif

איזה אושר! ואיזה כייף להיות אחרי ולנשום קצת לרווחה, למרות שעכשו הכל מתחיל או בעצם ממשיך... גדלו אותו באושר וברוגע !בריאות עד 120 שנה, אמן!
ברגע הראשון רציתי להגיד, הי מה זה הסיפור הזה של החתימה, ואז נזכרתי שאני כמו קאסי, מיד לאחר הלידה ביקשתי שיגבסו, ועד שזה קרה לקח משהו כמו 20 שעות וכל הזמן הייתי בלחץ, למה עדיין לא מגבסים, ואז כשקראו לי שהנה הנה מגבסים, הרופא אכן הסביר לי מה עתיד לקרות, ובקש ממני לחתום על איזה שהוא טופס. לגמרי שכחתי מזה עד עכשו.

moradi1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!!!! ../images/Emo65.gif

בשעה טובה! המון מזל טוב!
שתדעו רק אושר ונחת מהנכד החדש! לגבי הגבס- ממש חוצפה! מה הלחץ לגבס כ"כ מהר, ועוד בלי להסביר כלום. ילדתם בליס נכון? דווקא התרשמתי שהם לא בלחץ על הגבס, ושמגבסים אחרי כמה ימים של התאוששות מהלידה.

סבתא53

New member
תודה לכולם בשמי ובשם ההורים של אורון

שלום לכולם. לפשוש הקטן קוראים אורון והוא כזה חמוד!!!! סבתא משוחדת שכמותי..... היום סוף סוף דיברה איתנו רופאת ילדים ואמרה שהקלאב פוט ברמה בינונית... החלטנו לטפל אצל דר שינדלר ודברנו היום עם רונית המקסימה. היא הרגיעה אותנו ואמרה שדר שינדלר מגבס רק אחרי הברית היות והוא מעדיף שהרגל קצת תקבל נפח ואפשר יהיה לרחוץ אחרי הברית ללא חשש של גבס. קבעו לנו תור ליום חמישי הבא לא השבוע. בסוף השבוע הזה כל האורטופדים נמצאים בכנס אורטופדים אז אין קליניקה. אז נחכה בסבלנות לחוות דעת של שינדלר ונדע באיזה דרגה הקלאבפוט.. בינתיים נאבקים עם ההנקה שלא כל כך מצליחה ועם התפרים הכואבים לאחר לידת ואקום.. תודה רבה לכולם על הברכות הצטרפנות עכשיו רשמית למשפחה נשיקות סבתא של אורון

פרלמנים

New member
סבתוש המקסימה שלנו../images/Emo24.gif

אני ממש מתרגשת מההודעה האחרונה... כבר בבוקר אמרתי לך שהשם אורון מקסים, אני בטוחה שהוא יאיר את הבית בנוכחותו
לגבי ההנקה אני קודם כל רוצה להרגיע-ביומיים הראשונים דניאל בכלל לא ינק (לא רצה ולא הצליח כ"כ) וטפו טפו...הגענו הביתה, נחנו והיינו רגועים והכל הסתדר (יונק עד היום להזכירך
)... יש פורום הנקה ותמיכה מעולה מעולה כאן בתפוז-הנה קישור כמו כן יש פורום ייעוץ הנקה של תפוז בשיתוף "ליס"... אני בטוחה שישמחו לעזור. ככל שידוע לי, ייעוץ ההנקה הכי מקצועי שניתן בבתי חולים כיום הוא ב"ליס"... לגבי התפרים-סבלנות, פדים קפואים, מגנזיום והמון המון שטיפות עם מים (אני עשיתי פיפי רק במקלחת בשבוע הראשון) וקני לה נרות גליצרין כדי שלא תתחיל בכלל העצירות
... אני לא צריכה להגיד לך...תנסו להקל כמה שיותר, לתת לה לנוח, לחבק ולתמוך (לא לשכוח שגם האבא הטרי צריך תמיכה) יש לכם מוהל? אתם מאורגנים בעניין הזה? שמחה שבחרתם בתה"ש. נשיקות להורים הטריים והכי חשוב-נשיקות לאורון (מחכים כאן לשוויץ כמובן
) ג'סיקה

ק א סי

New member
ממליצה מאוד לקחת יועצת/מדריכת הנקה

פגישה אחת או שתיים וזה חוסך כל כך הרבה סבל ואולי כאב לב לעתיד כי ההנקה נכשלה. מאיזה אזור אתם? אולי אוכל להמליץ על מישהי.

לילך325

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב, איזו התרגשות. כל זה עוד לפני, לכן לא אוכל לתת לך עצות שימושיות, אבל אני מאחלת לכם רק טוב, הרבה שמחה עם אורון.

תחיצ

New member
מזל טוב הרבה אושר ושמחה../images/Emo79.gif

נשמח להמשיך להתעדכן. אנחנו כאן לרשותכם

inbal38

New member
המון המון המון המון המון מזל טוב !!!!!!!!!!!!

איזה הקלה שהוא בחוץ ויש כבר את מי לחבק, להריח, לנשק ולפנק. לגבי ההנקה - יודי שלי לא רצה לינוק בהתחלה בכלל(!) ואימנתי אותו על הקטע של מציצות שדחפתי לו אצבע לפה. הכי חשוב שלא תיכנע. לידה ראשונה ועוד ואקום, אין הרבה כח, אולי קצת יש מהאופוריה. אבל לא כדאי לוותר על ההנקה. זה משהו מדהים בין אמא לבן. לגבי התפרים - אותי הגדול קרע לחתיכות, תפרו אותי כמעט שעה. אני גם עשיתי פיפי רק במקלחת. לאט לאט עם קרים יותר ויותר (בפברואר!) אחרי שבועיים יש הקלה ממש משמעותית. רק מקלחות תגידי לי. תכריחי אותה ממש. את לא יודעת כמה זה יקל עליה. לגבי גליצרין, דחוף שלא תחכה. שתיקח יומיים שלושה גג אחרי לידה. עצירות עם תפרים זה סיוט יותר מהלידה כמעט. אני בכיתי בשירותים. פשוט בכיתי. עשיתם בשכל שלא מיהרתם עם הגבס. כך גם תכירו את התינוק. גם תהיו רגועים מהברית. וגם הוא יזכה לכמה מקלחות טובות עד שתחלוף תקופת הגבסים. תהנו המון מהתינוק. תדעו שתינוקות של ק"פ הם מיוחדים במינם. וממה שאני הצלחתי לראות - יותר שמחים, ויותר משמחים ! את סבתא נהדרת !! תהנו, והחלמה מהירה, והמון המון נחת. ענבל.

אנגלה3

New member
בנוסף למקלחות ולשטיפות

תמליצי לה לעשות הרבה שטיפול עם קלי (אני לא יודעת אם את מכירה את זה) קלי זה גבישים שחורים שמוסיפים למים פושרים והמים נהפכים לורודים - להקפיד להוסיף ממש קצת עד שהמים נהפכים לורודים - לא יותר מידי. אפשרי בגיגית ואפשרי באמבטיה - מה שיותר נוח לה - היא צריכה לשבת במים כמה דקות. מאוד מאוד עוזר(עזר לי אחרי הלידה הראשונה עם אלמוג - חתכו אותי והיו לי המון תפרים), זה מחטא את המקום ועוזר להחלמה מהירה. נשיקות לאורון (שם מהמם) מחכים להופעת הבכורה שלו כאן
אנג'לה

למעלה