יש!!!!!!!!!!!!!!! קלאבפוט חד צדדי רגל ימין

סבתא53

New member
הי אנגלה

לפני 30 שנה כשאמא של אורון נולדה היו לי המון תפרים אז עשיתי אמבטיות של קאלי. אז זה היה הדבר היחידי לא היו פדים של מגנזיום..... זה מאד עוזר ואני אקנה היום ואביא לה. המון תודה על הכל

מזל טוב, טרי טרי...

עשיתם בשכל גם אני הייתי עושה אותו דבר למרות שקצת מפחידה אותי המחשבה לראות את הרגל לראשונה ללא גבס שיהיה לכם רק טוב וכיף סבתא לילה טוב אורית

סבתא53

New member
ערב טוב לכולם

אני כל כך מודה לכולם על הברכות והעידוד. היום לאחר 24 שעות מהלידה עברנו לבייבי ליס. האחיות שם ממש נהדרות וסוף סוף היא הצליחה להיניק והיתה מאד מאד מאושרת. מחר בבוקר תגיע יועצת הנקה שנמצאת שם כל בוקר והם קבעו לה תור אליה ביוזמתם...!! התפרים עדיין כואבים ומחר אפעל לפי כל ההמלצות שכתבתם לי ואקנה נרות כדי שלא יכאב לה הלחץ על התפרים. היא מאד מאושרת וגם בעלה. נראה לי שהוא היה רוצה להתחלף איתה ולהישאר בבית עם התינוק... כל הלחץ של 4 החדשים האחרונים בבת אחת השתחרר והם כל כך מאושרים שיש להם ילד בריא כך שהקלאב פוט נראה עכשיו ממש כלום....כל ההריון היינו בכאלה חרדות שהיה מאד קשה לשמוח. עכשיו סוף סוף אפשר לשמוח והם שמחים בגדול. עדיין אין החלטה לגבי ברית אבל הנטיה היא לעשות אצל רופא שהוא גם רב ואת הארוע לעשות יותר מאוחר. אני לא שואלת על זה כדי שלא יחשבו שאיכפת לי....האמת...ממש לא איכפת לי עכשיו כלום. העיקר שהילד בריא... נשיקות לכולם לילה טוב סבתא של אורון

פרלמנים

New member
את מרגשת אותי היום שוב ושוב

אני כנראה ממש צריכה כבר להכנס שוב להריון...כל הלידות האלה ממש מכניסות אותה למוזה ומרגשות אותי כל כך... שמחתי לקרוא שבבייבי ליס המצב טוב יותר-אני בטוחה שהנוחות שמתלווה לזה תסייע להתחיל להניק ולהתאושש כמו שצריך! סבתא של אורון, שמתי לב לשם של הנכד של סבתא שלו...
נשיקות וחיבוקים ג'סיקה

לגבי הנרות.יש מהשהוא הרבה יותר ידידותי למשתמש

שנקרא מיקרולט. קונים את זה בשפורפרות קטנות - בכל אחת מנה של 5CC ..בין 2-3 שקלים.. ללא מרשם ניתן לקנות בבתי מרקחת פרטיים וקופות חולים.אותי זה הציל!! היה לי נסיון רע עם הנרות בזמן ההריון היתה לי עצירות מהברזל..והנרות הללו עשו לי כאבי בטן. את השפורפרת של המיקרולט גם דוחפים לתחת (סליחה על ההתבטאות אבל אין דרך אחת לבטא זאת) ולוחצים מתהלכים כמה דקות עד שמרגישים לחץ...בהצלחה וכמובן מזל טוב.

פרלמנים

New member
../images/Emo6.gif כל כך הצחקת אותי...

אכן, מיקרולט זה פתרון מצוין (זה חוקן) שני הפתרונות (נרות או חוקן) עושים את העבודה... ג'סיקה

באלי23

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo95.gif

איזה יופי!!!! אוי איזה כיף לכם,כמו שאמרתי כבר בעבר , ברגע שהם יוצאים שום דבר כבר לא משנה ולא מעניין. רק לחבק אותם, לנשום אותם, ולבהות בהם . המון המון מזל טוב להורים הטריים והמאושרים, וכמובן לסבתוש של אורון הפיצפון. ים של בריאות ונחת.
עינבל

לסבתא

מזל טוב! הרבה בריאות ואושר. לרך הנולד, להורים האמיצים ולסבתא הרצינית. אורנית

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אמנם קצת באיחור אבל עדיין מכל ה-
- מזל טוב ענקי!!! איזה כיף להיות אחרי ולדעת שהכל ב"ה בסדר...
איך במלונית? אתם ממליצים?

סבתא53

New member
המון תודות לכולם

להלן העדכון היומי...חה חה חה.. כל הנוגעים בדבר מרגישים הרבה יותר טוב אורון הקטן שלמד לינוק מהר מאד ...שואב בכל הכוח והצליח כבר לעשות לאמא שלו פצע בפטמה הוא קצת הצהיב ומחר יבדקו את הבירוליבין... לאמא של אורון התפרים עדיין מאד כואבים אבל היא מאושרת שהצליחה להניק ומשתדלת לא להתיחס לכאב היחס במלונית מאד מאד טוב . היום היתה יועצת הנקה וגם הרצאה של חצי שעה עם הדגמות על עיסוי לתינוקות. האוירה מאד שקטה ורגועה והאחיות מאד עוזרות ועונות לכל השאלות בהמון סבלנות אפשר להיות עם התינוק כל הזמן ואפשר להפקיד אותו בתינוקיה מתי שמתחשק המחיר יקר אבל לפי דעתי מקבלים תמורה מלאה לילה טוב לכולם סבתא של אורון

פרלמנים

New member
סבתוש../images/Emo137.gif

עדכונים חדשים? איך ההנקה? איך הצהבת? איך אבא ואמא? איך אורון? ג'סיקה

סבתא53

New member
הי לגסיקה ולכולם

עדכון יומי....לשאלותייך גסיקה ההנקה מתקדמת בצעדי צב...כל יום יש שיפור קטן אורון הקטן כבר יצר לאמא שלו פצע בפטמה שמאד כואב...שמים משחה מקווים שיעבור..לאט לאט יהיה בסדר. הצהבת עולה והיום היה 12.4 מישהו יודע מכמה לא עושים ברית? הברית אמורה להיות ביום ראשון אצל רופא שהוא גם רב בפורום של עשרת גברי המשפחה [מניין]...הנשים ויתרו על התענוג המפוקפק...נקוה שלא ידחה בגלל הצהבת...אבא ואמא מוטרפים מאהבה לאורון וכל הזמן מחזיקים אותו על הידיים ומצלמים ומסריטים יש לו כבר בוק כמו לדוגמנית צמרת....ואורון...ישן אוכל בוכה ישן אוכל בוכה וחוזר חלילה...ומה עם השאלה איך סבתא? אז סבתא מותשת ומאושרת מכבסת מבשלת ורצה הלוך חזור עם רשימות של קניות ומטלות וגם קצת עובדת כדי שהלקוחות לא יקופחו..אז זהו מחר הם חוזרים הביתה ויהיה כייף לכולם.... לילה טוב סבתא של אורון

באלי23

New member
היי סבתא של אורון הפיצפון../images/Emo95.gif

איך הוא מרגיש??? יש חדש??? לגבי ההנקה , פאר פצעה אותי ואלו היו כאבים מטורפים.הביפנטן מאוד עזר לי .וזה עבר ממש מהר. סבתא את פשוט
סופר-וומן , כל הכבוד לך.

פרלמנים

New member
סבתא-ש משחה אחת שממליצים עליה מאוד

"פיוראלן" שמותר למרוח על הציצי ואפילו לא צריך לנקות (כל שאר המשחות כגון רפאל וביפנטן-צריך לשטוף לפניה הנקה) ניתן לקנות אותה בשילב ולפי מה שקראתי בפורום הנקה היא פשוט מדהימה איך בבית עם הבובון אורון? ג'סיקה

למעלה