עצלות מילא, צריך להכחיד רוע וטיפשות. הכי חשוב להכחיד רוע.רוע ועצלות. שניהם יכולים לעלות בחיי אדם. והממשלות משופעות בזה. תראו את שלנו. חבורת כלומניקים חברי השכלה וכישורים- שבמקרה הטוב היו מנקים שירותים במזנון דרכים או מנהלים מכוני ליווי. שייקח השם את כולם.
כל אחד יתרום את חלקו ויהיה בסדר, מתישהו.עצלות מילא, צריך להכחיד רוע וטיפשות.
הטוב ישלוט בסוף, אבל תמיד יהיה גם רע ותמיד תהיה גם טיפשות. זו דרך הטבע.כל אחד יתרום את חלקו ויהיה בסדר, מתישהו.
בוא נקווה שאתה אכן צודק.הטוב ישלוט בסוף, אבל תמיד יהיה גם רע ותמיד תהיה גם טיפשות. זו דרך הטבע.
מקרון 1 הייתה סדרה אדירה.כוחות הרשע... אינעל העולם!
חשבז הארור!!!
רוב האנשים בעולם טובים אבל חומרניים וטיפשים. הגעתי למסקנה שעיקר הסבל בעולם נגרם כי טיפשות מביאה לחומרנות, וחומרנות מביאה לתוקפנות.מקרון 1 הייתה סדרה אדירה.
ידעתי שלמישהו תהיה הערה כזאת. אני מתכוון למין האנושי באופן כללי ולא לאנשים מסוימים, וחוץ מזה אנשים עשו לי דברים מאוד רעים ומותר לי לכעוס עליהם.זה אתה שכתבת היום:
"ולא מדבר רעות על אנשים"?
אני מאמין שרוב האנשים בעולם חומרניים ולא מספיק חכמים, זו הבנתי בקשר לעולם. יש גם אנשים חכמים. כמו שרוב האנשים טובים רוב האנשים לא חכמים. לכן יש סבל בעולם, ואני מנסה לתקן אותו. עניתי לך על החומרנות בפרטי. לכל אחד יש צרכים חומריים, אבל חשוב שתהיה לאדם יותר רוח ולא רק חומר כדי שיהיה אדם מעניין ואוהב. אני מחשיב עצמי לאדם רוחני מאוד: אני יוצר אמנות מורכבת, אני מפתח יחסי אנוש טובים ומעניינים, ואני חי על ערכים מוסריים חזקים.מה שטוב לך,
רק אל תצהיר הצהרות.
ובעניין חומרניים,
בפרטי.
כל עוד אנשים ימדדו לפי השווי הכספי שלהם (או לפי מצבם המשפחתי), העולם ייראה כמו שהוא. צריך לשנות את המדדים, השאלה היא רק למה.רוב האנשים בעולם טובים אבל חומרניים וטיפשים. הגעתי למסקנה שעיקר הסבל בעולם נגרם כי טיפשות מביאה לחומרנות, וחומרנות מביאה לתוקפנות.
למה? כי הכרה מצומצמת מביאה לכיעור, לרוע לב ולטיפשות. צריך למדוד אנשים לפי אישיותם הפנימית ולא רק לפי השווי הכספי שלהם, אז תהיה יותר אהבה בעולם.כל עוד אנשים ימדדו לפי השווי הכספי שלהם (או לפי מצבם המשפחתי), העולם ייראה כמו שהוא. צריך לשנות את המדדים, השאלה היא רק למה.
מי כמוני יסכים איתך. יש רק בעיה אחת קטנה, המדינה (ובטח זו הקפיטליסטית, כמו זו שאנחנו חיים בה) לא מכירה במדדים האלה. למדתי קצת יישומי מחשב ושיטות במחקר במדע המדינה בעברי. אגב, אני לא נגד קפיטליזם באופן כללי- רק נגד גרסתו הקיצונית (הפרטה של כל מה שזז).למה? כי הכרה מצומצמת מביאה לכיעור, לרוע לב ולטיפשות. צריך למדוד אנשים לפי אישיותם הפנימית ולא רק לפי השווי הכספי שלהם, אז תהיה יותר אהבה בעולם.
הקפיטליזם במהותו אינו רע. הקומוניזם הרע החשיב אותו לרע וטען טענות שקריות נגדו. כל זמן שיש סעד והתחשבות בעניים, אפשר ורצוי לפתח גם קבוצה משכילה ומתקדמת שיוצרת תרבות טובה ותורמת לחברה בדרכה. דווקא הקומוניזם היה חומרני מדי, חשב שכל העולם תלוי בחשיבות המעמד הכלכלי של בני אדם.מי כמוני יסכים איתך. יש רק בעיה אחת קטנה, המדינה (ובטח זו הקפיטליסטית, כמו זו שאנחנו חיים בה) לא מכירה במדדים האלה. למדתי קצת יישומי מחשב ושיטות במחקר במדע המדינה בעברי. אגב, אני לא נגד קפיטליזם באופן כללי- רק נגד גרסתו הקיצונית (הפרטה של כל מה שזז).
שיכתוב מה שהוא רוצה. ועדיין, גם אני מאמין שביחסים שבין אדם לחברו- אתה לא רק דירוג האשראי שלך בבנק. כלומר, אם אהיה לי חבר שארד מנכסיו- אעזור לו ולא אחרים אותו. אני מקווה שגם יתר האנשים יחשבו ויעשו כמוני.אתה כותב שטויות ולא מבין כלום
בענינים שקשורים בשווי כספי,
כלומר, עוד פחות מכולנו.
לא Lama אלא Lema. מהו סוג המדדים?למה? כי הכרה מצומצמת מביאה לכיעור, לרוע לב ולטיפשות. צריך למדוד אנשים לפי אישיותם הפנימית ולא רק לפי השווי הכספי שלהם, אז תהיה יותר אהבה בעולם.
אני לא מבין בכלכלה ולא יודע מה צריך למדוד מבחינת כסף, אבל אני יודע שרוחניות יותר חשובה מכסף ומחומר אף שצריך גם חומר כבסיס חיוני.לא Lama אלא Lema. מהו סוג המדדים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.