יש שני כוחות שצריך להכחיד בעולם

אין רע בחיזוק עצמי, מותר לנו להרגיש שאנחנו עם מוצלח. יש לנו תורה יפה עם הרבה חוכמת יחסי אנוש, יש לנו מנהגים יפים וצנועים ואפילו ארצנו ושפתנו טובות מאוד ויפות מאוד. מה שמפריע פה בעיקר הוא לא היהדות, אלא הישראליות שהיא באמת די מכוערת. זה שהרגו את ישו היה בגלל כמה נבלים, אם כי שמעתי דעה שהרומאים העיקו עלינו והכריחו אותנו. בקשר להתבוללות, אני מניח שהיום יש פחות סכנה כזאת כי המצב לא כמו פעם שרוב העולם היה עובדי אלילים חסרי מוסר ועושי תועבות.

dory30

Well-known member
אין רע בחיזוק עצמי, מותר לנו להרגיש שאנחנו עם מוצלח. יש לנו תורה יפה עם הרבה חוכמת יחסי אנוש, יש לנו מנהגים יפים וצנועים ואפילו ארצנו ושפתנו טובות מאוד ויפות מאוד. מה שמפריע פה בעיקר הוא לא היהדות, אלא הישראליות שהיא באמת די מכוערת. זה שהרגו את ישו היה בגלל כמה נבלים, אם כי שמעתי דעה שהרומאים העיקו עלינו והכריחו אותנו. בקשר להתבוללות, אני מניח שהיום יש פחות סכנה כזאת כי המצב לא כמו פעם שרוב העולם היה עובדי אלילים חסרי מוסר ועושי תועבות
לא כל הישראליות מכוערת. יש חלקים טובים. למשל, אם מישהו מבקש עזרה כולם מנסים לעזור לו. צריך רק לשפר את החומר האנושי בקרב פוליטיקאים (גם מהימין ולא רק) ושהטובים ביותר ינהיגו אותנו. לא כל מיני חדלי אישים חסרי כישורים.

חומר אנושי זה ביטוי מכוער, אל תשתמש בו. כל המצב הרע במדינה משפיע לרעה על התנהגות אזרחים ועל חשיבתם. לדעתי זה כי המדינה שלנו חדשה יחסית לכן היא חלשה בתחומים כמו פוליטיקה וביורוקרטיה. אמנם יש הרבה מעלות טובות מאוד למדינה שלנו, כמו למשל ההצלחה בתחום המחשבים. האם ידעת שבישראל הומצא הדיסק און קי? קראתי שמתכננים עכשיו בישראל בינה מלאכותית אדירה, לא זוכר את שמה.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
חומר אנושי זה ביטוי מכוער, אל תשתמש בו. כל המצב הרע במדינה משפיע לרעה על התנהגות אזרחים ועל חשיבתם
צודק, אנסה לצמצם את השימוש בו.
כל המצב הרע במדינה משפיע לרעה על התנהגות אזרחים ועל חשיבתם.
ברור, רק פסיכופטים לא מושפעים ממה שקורה בשנים האחרונות (קורונה, הפיכה משפטית ומלחמת חרבות ברזל).
לדעתי זה כי המדינה שלנו חדשה יחסית לכן היא חלשה בתחומים כמו פוליטיקה וביורוקרטיה.
גם בארה"ב הייתה מלחמת אזרחים בראשית דרכה, לא אתפלא שנהיה שם בקרוב.
אמנם יש הרבה מעלות טובות מאוד למדינה שלנו, כמו למשל ההצלחה בתחום המחשבים. האם ידעת שבישראל הומצא הדיסק און קי? קראתי שמתכננים עכשיו בישראל בינה מלאכותית אדירה, לא זוכר את שמה.
לישראל שלל מעלות והצלחות בתחומים רבים: הייטק, מדע, רפואה, ביטחון, תרבות וספורט. רק נקווה שבקרוב תעלה ממשלה אחראית שלא זורקת את כל 76 השנים האלה לזבל.

אנשים מוכיחים שהם די טיפשים, עם כל צורת הדיבור הזאת והאלימות. אפילו לא יודעים לענות מה השעה.

נערך לאחרונה ב:
הבנתי שישראל טובה בעיקר בטכנולוגיה בתחומים שונים, גם בטכנולוגיה שבצבא. אדם נבון מספיק לא יושפע חשיבתית לרעה מהעימות עם הערבים ומהטרור אלא ימשיך להאמין בשלום. כולנו מקווים שהמצב ישתפר. הבנתי שהביורוקרטיה הישראלית ידועה לרעה בכל אירופה.

אני מתנצל אם מישהו נעלב מכך שכתבתי שאנשים טיפשים. אני כועס על כך שאנשים הכו ורדפו אותי במשך השנים, ואני מאמין באופן פילוסופי שרוב האנשים בעולם טובים אבל לא ניחנו מספיק במעלת חוכמה כי הם חומרניים. אני משתדל לשפר את העולם, אבל הבנתי שצריך לשפר בדרך חיובית ולא בדרך שלילית.

dory30

Well-known member
אני מתנצל אם מישהו נעלב מכך שכתבתי שאנשים טיפשים. אני כועס על כך שאנשים הכו ורדפו אותי במשך השנים, ואני מאמין באופן פילוסופי שרוב האנשים בעולם טובים אבל לא ניחנו מספיק במעלת חוכמה כי הם חומרניים. אני משתדל לשפר את העולם, אבל הבנתי שצריך לשפר בדרך חיובית ולא בדרך שלילית.
אל תתנצל על כלום. יש לך זכות לדעה, מקובלת יותר או פחות.

אני עברתי את התהליכים הנפשיים הכי חשובים שיש: אהבתי יותר מכל אהבה אחרת אישה שעבדה בשבילי, התעסקתי עם אנשים מסוכנים כדי לשפר את הדיבור בעולם, וחיפשתי דרכי שיחה מיוחדות ומעניינות יותר עם חברים. אני כותב אלפי שירים בכל סוגי הנושאים ואני שר בצורה מיוחדת תיאטרלית. אני מנסה לשפר את העולם ולתת לו אהבה ורוח מתוך עצמי. אני מאמין בכלי הדיבור והשפה, יוצר בו רעיונות חשובים ותורם בחברה ובפתירת עימותים בעזרתו. אני יוצר פרויקטים חשובים כמו שפה מדעית מדויקת, בינה מלאכותית ותיאוריה פילוסופית קיומית. עכשיו אני מנסה לחזור בתשובה כדי לחזק את הרוחניות שלי. הבנתי שצריך לשפר בדרך חיובית ולא בדרך שלילית, למשל צריך לדבר בחוכמה עם חוקרים ולתת שמחה וחיוביות בחברה.

נערך לאחרונה ב:
אלה הכללים שלי:

לשוחח עם חברים על תחביבים ועל עניינים רגשיים.
לדבר מאוד ברור ולעניין.
לדבר בשפה יפה.
להיות שמח, אמיתי ועדין.
לפתור מריבות בעזרת הסברים.
לעזור לחברים ביחד אתם לפתור את קשייהם.
ליצור אמנות מקורית ומעניינת.

למעלה