יש תאריך לעונה ה7

efif1212

New member
יש תאריך לעונה ה7 ../images/Emo70.gif

אהההה איזה כיף!!! שלחתי מייל ליס אימייל לפני שבוע לגבי זה, הם ענו לי אתמול. העונה ה7 תתחיל ב13.12 ביס סטארס 3 (שזה הוט 3 לאלה שיש להם הוט...)

sapirush001

New member
יש!!!!

אז זה אומר שזה עוד איזה חודש זה ממש כיף כי חשבתי שזה יהיה בערך עוד חצי שנה
אני יודעת סוף סוף עונה 7

NP16

New member
גם אני חשבתי :) ככה זה היה בין חמישית לשישית.

NP16

New member
תודה רבה!!!וואו זה ממש מהיר...איזה כיף.

הלוואי שגם שאר העונות יגיעו ככה מהר.

Yann Tiersen

New member
ייאי!../images/Emo6.gif

לא משנה שעד אז אני בטח אסיים לראות הכל ביוטוב..

NP16

New member
יאפ גם אני=] אבל בטלויזיה יותר יפה../images/Emo8.gif

מהההההההההההההההההההההההההההההה?

כל כך מהרררררררררררררר? אני בש=ו=ק.. עוד לא נגמלתי מעונה 6 חחח פשש אבל איזה יופי!

efif1212

New member
זו תהיה גמילה נעימה ../images/Emo9.gif

העונות הבאות מעולות. מתמודדות מעולות לדעתי (חוץ מכמה ברור חחח). אולי יש אפילו סיכויון קטנטון קטן מינימלי שדניאל כבר לא תראה לך מווווווווווווווווווווווווווש---ל----מ---ת.
בעצם אין סיכוי, אבל לך תדע...

אבל אמרת שעונה 7 לא יפה~~!

בגללך אני מחכה לעונה 8 שאמרת שהיא מושלמת והזוכה יותר יפה מדניאללללל( לא שאני מאמין לזה אבל מעניין אותי לראות)!!!!!!! אבל במחשבה שניה אחרי מה שאמרת על הפיל של קינייה אני כבר לא יודע XD ודניאל לנצח תהיה מושלמת בלי קשר לעונות הבאות..

efif1212

New member
לא לא לא לא

אני מתה על עונה 7! את 8 פשוט יותר אהבתי זה הכל. המנצחת של 8 לא יותר יפה מדניאל, יש לה יופי מאוד מאוד מאוד מיוחד, שמעט מאוד אנשים אוהבים. אני אישית מתההההה עליה, יותר מדניאל. יכול להיות שאתה תאהב יותר את 7. רוב האנשים יותר אהבו אותה...

אני לא מתחבר ליופי המיוחד הזה בכללל בדרך כלל

ואם זוכת עונה 8 דומה לנאימה בקטע הזה אז אבוד מראששששששש כי בשבילי נאימה למשל זה לא יופי מיוחד!!! זה יופי נסתר====== כיעור!!!!!!!! חח ואני לא מופתע שדניאל יותר יפהההה
אני באמת מאוהב בהה חבל אבל סתם לדבר מראש נחייה ונראה :)))

efif1212

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא... נאימה זה לא יופי מיוחד...בעעעע! יש תמונות שהיא ניראת בהם בסדר, אבל באופן כללי לדעתי נאימה לא יפה. נחיה ונראה זה הכי טוב

יוווווווווווווו אז בכל זאת אני ../images/Emo23.gif אותך!!!

חחחחחע משום מה הייתי בטוח שאת מעריצה את נאימההההההההה!!! ממש מוזר:( אולי התבלבלתי עם ההיא NATALYB

דודצוק

New member
העונות הבאות - לא כולל ספוילרים

זה לא דוגמנות יותר.. זה פשוט די זוועה... XD מעונה לעונה זה מתדרדר.. אחרי העונה ה6 זה כבר זוועה בעונה ה7 הפוטושוטים היו הכי זווועה!

mikmikonet

New member
אני תמיד טענתי שבעונה השביעית

רוב הפוטושוטים היו יותר משחק ופחות דוגמנות. אבל הם היו דווקא די סבבה. בעונה השישית אין על הצילומים, כל שבוע רעיון יותר יפה ומגניב. בעיקר שג'ואני השתתפה בכולם

מסכים איתך למרות שלא ראיתי חעעע

נראה לי אני יסכים איתך כי אני סומך על הדעות שלך ר=====ק ר===ו===ב הפעמים...

למעלה