יש תאריך לעונה ה7

../images/Emo206.gif משחק הדירוגים הזוכות

עוד מעט כשהיה לי יותר כוח אני מעלה את המשחק לגמר הגדול של המנצחות אז לחשוב טוב טוב!~!!! ויש לי משהו אחד להגיד על זה חחעע...: DANIELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

עונה 4- הפרק בטבע

* פרק מדהים. **פוטושוט גאוני ומדהים למרות שחוץ מבריטני וקיניה כולם יצאו זוועה. בכלל תמיד אני אומר שביזבזו בעונה 4 פוטושוטים אלוהיים על בנות כונפות . ** דרום אפריקה זה הארץ הכי מדהימה שהבנות נסעו אליה אי פעם ביחד עם תאילנד... כל שאר העונות- לונדון איטליה ואלה היו מ=ש=ע=מ=מ=י=ם רצח. דירוג התמונות: בריטני- תמונה אלוהית. ישר לרשימה של התמונות הכי יפות וחזקות בהיסטוריה התחרות של כל העונות. אבל.. במציאות היא נראית פחות פחות יפה והגומה שלה בסנטר
. וזאת והתמונה שלה מהפרק הבא היו השתיים היחידות בתחרות שלה שאהבתי. קיניה- מדהימה מדהימה... התמונה מבחינת הגוף די לא משהו אבל הפנים יצאו יפייפיות. השופטים התלהבו, האנשים המקצועניים בגו סיס אמרו שהיא" מהממת" ואפילו הבנות אמרו שלה יש הכי הרבה פוטנציאל. איך היא לא זכתה?? נאימה- פשוט מזעזעת איך שהגוץ השמן אמר! מכוערת מכוערת מכוערת. ויש לה זקן!!!!!!!!!!!!!! יש לה פאות כמו לגבר
כריסטינה- חמודה כאב לי שהלכה :( קיילן- גם סוג של כונפה. בחיים אני לא יסלח לטיירה שנאימה זכתה. בחיים אני יא יסלח לה שלא העלתה לגמר את קיניה ובריטני כי גמר של שתיהם היה מקפיץ תרמה של העונה הזאת לא כמו 2 הזוועות נאימה וקיילן.

NP16

New member
זה בהחלט אחד התמונות בהיסטוריה.גם אני רוצה

לעשות פה שרשור שכל אחד יגיד איזה תמונות הוא הכי אהב מכל העונות,בלי ממש להעלות את כולם אבל כמובן, ולא הצלחתי לשלוח האינטרנט נתקע לי. וגם אני לא בטוח שזה רעיון טוב,לעשות?

Manga136

New member
דעתי על התמונות. ../images/Emo142.gif

בריטני: תמונה ממש ממש יפה. לא שיש עוד מה להגיד... כריסטינה: דווקא תמונה ממש טובה. הייתה צריכה להישאר. נאימה: תמונה לא טובה, אבל לא הכי גרועה. אני אוהב אותה בכללי, למרות שהיא באמת דיי מכוערת... קיילן: מהממת, וגם אהבתי את התמונה מאוד. (בניגוד לרוב
) קיניה: מצטער, אבל היא הייתה צריכה לעוף. תמונה נוראית, והיא גם לא יפה בכלל.

מצטער להגיד לך את זה

אבל הדעות שלך ממש לא מקצועניות... בגלל זה זה מתנגש גם עם רוב השופטים וגם עם המציאות. כריסטינה היתה תנוחה מחרידה ועם היופי של קיניה אי אפשר להתווכח... וקיילן ונאימה רבות מי יותר מכוערת מהשנייה... פשוט צמד מזעזעות.

Manga136

New member
מצטער להגיד לך... ../images/Emo142.gif

אבל גם אני יכול להגיד לך את אותו הדבר בנוגע לדעות שלך, כי כמו שקורה כמעט תמיד (לצערי
) אנחנו לא מסכימים.

ממש לא!--->

הדעות שלי מאוד מקצועיות ומדוייקות. ותחשוב על זה.. אם גם אני וגם טיירה וניג'ל והשמן ההוא וג'ניס והשופטת האורחת וכ======ללללל מי שקיניה הייתה אצלו בגו סי העדיפו אותה והיא ניצחה באתגר, וכולנו אומרים שהיא יפייפיה אז באמת נראה לך שאתה יכול להגיד שהיא נוראית???!?!?!?!?!?!!?!?!?!?! ל=א !

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifדעות לא חייבות להיות מקצועיות.

הן צריכות להיות דעות. כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וזהו.

NP16

New member
ואם כל אלה החליטו שנאימה ואווה,המנצחות?

אז באמת נראה לך שאתה יכול להגיד שהן נוראיות? (הו,שזה מתנגש איתך זה לא כלכך כיף הא?)

הייתי משתתף במשחק ההוא של התמונות

הכי יפות שהיו מכל העונות אם כל מישו אחר היה פותח תשרשור אבל

למעלה