אז ככה
אין לי עלי את העיתון (קראתי אצל ההורים) אבל ממה שאני זוכר. הכתבה היתה מחולקת לארבעה חלקים שבחלק הראשון כתוב על ההתמודדות של הישראלים עם המלחמה ועוד כמה דברים לא קשורים לנושא. החלק האחרון היה חיבור בין החלק הראשון והאוריגמי. בשני החלקים האחרים הוא כתב על הכנס ומה קרה בו (הוא היה ביום חמישי בלבד ונסע אפילו לפני) וקצת ראיונות שהוא ערך עם חלק מהנוכחים (פול, מירי, יובל וג'ון). הוא תיאר את חבורת המקפלים כבעלי אינטילגנציה גבוהה מהמומצע ואינטילגנציה חברתית נמוכה מהממוצע. "סקס, סמים ואורגמי לא תמצאו שם". הוא התמקד בדברים טפלים (הגיל של ג'ון למשל) והיה לעג מסויים בהתייחסותו לכל מיני דברים אחרים. כמו כן, הוא לא היה עם כולם במשך כל הזמן. למשל הוא אמר שלא התייחסנו לעצם קיומה של המלחמה ולא הזכרנו אותה. כמי שבא ישירות מחיפה לצאלים (בתחבורה ציבורית) היה לי הרבה מה לומר בנושא. ולא דיברתי לעצמי, היו עוד לפחות 4 חיפאים ואחד מקריית שמונה. --- אחת הדברים המעצבנים היתה ההתייחסות לשיעור שיובל העביר. מראש הכתב בחר בסדנא לא קלה בייחוד למתחילים. אם הוא היה יושב בשיעור של פול הוא היה מצליח בלי בעיה. אבל הוא בחר בכוונה סדנא קשה כשאין לא כוונה כלל לצלוח אותה ולסיים עם דגם גמור. את מה שיצא לו הוא תיאור בצורה מאוד ציורית ובעלת מעוף, או בעיברית: בצורה פלצנית ומתנשאת. והוא היה צריך לחזור לת"א לפני שהישעור הסתיים כך שהוא לא ידע אפילו איך נראה הדגם המוגמר. --- כרגע אני לא זוכר עוד דברים אז נסתפק בזה, כשהעיתון יגיע לידי... ---- אם מישהו יכול להעלות תמונה של הארנב של יובל אני אשמח, גם אני הלכתי לפני הסוף.