יש תגובות על הכתבה במעריב?

jackson

New member
Those famous socks

I'd just like to tell a concerned world that I wear sandals because I have a skin problem on my feet. I hate to wear socks, but without them my sandals would rub my feet raw. I guess in the eyes of a newspaper reporter this must make me a geek. He only needed to ask My favourite (funny) definition of an origami convention was given by a female artist friend of mine who went to one or two BOS conventions in the 1980s. She said 'an origami convention is a room full of people who look like they've never had sex'. Her definition makes me laugh every time I think of it Paul (not being very serious)

gilg1

New member
דעתי על הכתבה

לצערנו נפלנו על כתב שממש לא מכיר אוריגאמי ומתייחס לזה כמו למשחק לילדים בלבד. אני בהחלט מרגיש לא טוב אחרי כתבה כזו שאולי פותחת את האוריגאמי לקהל הרחב אבל לא בטוח שתשמש כשגרירה מוצלחת. אין לי בעיה להיקרא חננה ואין אקפל גם עם אלף ביקורות איומות, אבל לצערי הכתב ממש לא העביר את אוירת הכנס אלא צפה מהצד בתימהון מעורב בבוז. בעיה נוספת שעזרה לו להשמיץ את התחביב הינה הראיונות שערך עם מונטרול ופול. שניהם מוגדרים בלא מועט חוגים כגאונים בתחום הנייר אבל לצערי הכתב בכלל לא הבין על מה פול מדבר (אלו באמת פילוסופיות גבוהות) וג'ון מונטרול, בואו נודה, באמת לא דיוויד בריל. עצם השתתפותו בסדנא של יובל משול לילד בכיתה א' הנבחן בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי. זה לא בליגה שלו ואין לפצות להצלחות יש מאין. שורה תחתונה: קצת ליכלכו עלינו, אבל קצת פרופורציות רבותי. יש דברים יותר חשובים מאוריגאמי. שורה תחתונה יותר, אני מכיר אדם שבזכות השפתיים דוודא זכה להצלחות בתחומים מסוימים שהוזכרו בכתבה...

ג ל ע ד א

New member
התגובה שלי על הכתבה (קראתי אתמול)

מתוך הספר "שמחה - האושר שבא מבפנים" של אושו, עמוד 45 [...] יש ציירים שאפילו לא מציירים על בד ציור או על נייר; הם מציירים על הקירות, על הרצפה, על התקרות. מקומות מוזרים – אבל אני רואה את התובנה שלהם. הם לא מעוניינים ליצור ציור; הם לא מעוניינים בתוצר המוגמר, אלא להיות מעורבים בעצם הפעולה של הציור. [...] אבל בעודם שקועים ראשם ורובם במלאכת הציור, משהו מפינה לא נודעת מתחיל לחלחל לתוכם. הם מתחילים להרגיש מאושרים בלי שום סיבה. מוקדש לפול ג'קסון

למעלה