יש תמונה גדולה של ג'וני בראש 1

WallFlower

New member
כן כן אני מבינה...

אצלי זה היה לינקין פארק...אבל רק השיר הראשון שלהם אח"כ התקדמתי הלאה... לשוגר ריי...והשלב הבא באבולוציה של הרוק שלי היה ניקלבק שהיה נסיגה גדולה... והיום אני עדיין בשלבי גיבוש טעם אבל אני מגדירה את עצמי כי אוהבת רוק מתבכיין.

WallFlower

New member
המממממממ...

אין לי טעם ספציפי - אני לא אוהבת מטאל... weezer, phantom planet, coldplay, the promise ring...אני גם היחידה בעולם שאהבה את האחרון של אינקובס...אמממממממ...קצת אנדרו W.K, בק... הכל חוץ מפופ ומטאל...

אינקובס היו טובים פעם

עכשיו לא משהו למרות שאהבתי את דרייב. אממ אני לא שומעת חוץ מזה שום דבר ממה שאת שומעת אני שומעת כל מיני דברים אחרים אבל רוק אלטרנטיבי, מטאל, פאנק, פ'אנק רוק, גארנג', את בלאר (לא שומעת בריטפופ, רק בלאר!), מוזיקה אלקטרונית, ג'ז
, סווינג, טריפ הופ ועוד ועוג ועוד אני נורא אוהבת מוזיקה

WallFlower

New member
כמעט שכחתי -

הוייט סטריפסססססססססס
סווינג! זה חמודדדדד! וגם בלארררררררררררר!

הוויט סטרייפס ../images/Emo45.gif

למרות שהאלבום הקודם היה יותר טוב מהנוכחי seven nation army מגניב :) למרות שהוא דיי נמאס לאחרונה. וblur כמובן
אני מתה על סווינג, אבל ממש מכורה לזה. :X

גם לדעתי

אני תמיד טוענת שכל הדברים שהכי פחות מוערכים או מוכרים הם הכי טובים ועדיף שהם ישארו כמו שהם אחרת כל מיני בופרים מעצבנים יקלקלו אותם ויתחילו להתלהב.

מצטערת לאכזב אותך

אני לא שומעת מוזיקת פופ לא אטומיק לא בריטני ולא כל שאר החרא לדעתי לינקין מסריחים זכותי להגיד את זה לא נעים לך אז אל תגיבי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

או מיי גאד אני חושבת שנשרף לי פיוז הצחוק!!! שאקירה, פחחחחחחחחחח מה אפשר לצפות ממעריצת שאהידה?

למעלה