יש תמונות מהירח דבש

יעלי2

New member
שלום אני נוסעת

הביתה. שיהיה לכולכן סוף שבוע טוב, טעים ורגוע. אני עדין לא מאמינה איזה כיף היה ומאחלת לכם לנסוע בקורב. אני זמינה בכל מה שקשור לטיפים והמלצות.
וללימור-דורלים. הייתם כאלה יפים ! לקח לי כמה ימים להיכנס בארכיון, אבל ראיתי והתמונות ואתם פשוט יפיפיים.

תוכי

New member
איזה כייף ...... גם אני רוצה../images/Emo7.gif

סתם .... מקווה שנהנתם ולפי התמונות נהנתם אחלה

אוי, ווגאס ווגאס - כמה אני מתגעגע

הצלחת לעורר בי געגועים עזים
נדמה לי שסיפרתי את זה כבר כאן, אבל עכשיו יהיה גם סיפור נוסף... אנחנו התחתנו בלאס ווגאס ב - Chappel, ממש כמו בסרטים, עם לימוזינה שהביאה אותנו באחת בלילה לשם. היה ממש סוריאליסטי ומרגש. שהינו 3 ימים בווגאס - איזה עיר
שום דבר לא מכין אותך אליה
אוייייייייייייייייי, איזה געגועים תקפו אותי פתאום........... זה היה ירח-הדבש הראשון שלנו, שכלל גם טיול בקליפורניה (שלא לדבר על היופי האחר לגמרי של סן פרנציסקו. בקיצור, כמו שאומרים אצלנו (האמת, עכשיו המצאתי...): "ווגאס, ווגאס - ההיית או חלמתי חלום
(בטח שהיית, יש לי תמונות
). ארנון

nikit1

New member
וואו, איזה תמונות!../images/Emo42.gif

נראה שהיה מדהים! אני מקנאה...

יעלי2

New member
אני מאחלת

שברגע שזה יתאפשר שתסעו. אנחנו הפקנו מסקנות איך להוזיל עוד יותר את הנסיעה, ובכל מקרה עשינו חיים בגלל שידענו מה קורה בארץ. פשוט טרפנו את הטיול בביסים גדולים. אנחנו שני החננות הבורגנים שב21:30 רואים טלויזיה וחותכים מוקדם לישון. קרענו את רחבות הריקודים, יצאנו כל ערב, שתינו כמו שלא שתינו מעולם, ובקיצור אכול ושתה כי מחר חוזרים לארץ (לשיגרה ולמינוס).

zamzam

New member
אני עוד שבועיים וחצי יכולה להצטרף

לפורום הזה... החתונה ב-15.5 ואשמח לדעת פרטים על ירח הדבש שלכם. לאן היה המסלול. גם אנחנו חושבים על ארה"ב כאופציה

למעלה