יש תמונות אני לא יודעת להצטלם, אז כל פעם שהצלם אמר לעשות פוזה, פרצתי בצחוק, והתוצאה לפניכם...
מ מיה :) New member 10/9/01 #1 יש תמונות ../images/Emo6.gif אני לא יודעת להצטלם, אז כל פעם שהצלם אמר לעשות פוזה, פרצתי בצחוק, והתוצאה לפניכם...
יש תמונות ../images/Emo6.gif אני לא יודעת להצטלם, אז כל פעם שהצלם אמר לעשות פוזה, פרצתי בצחוק, והתוצאה לפניכם...
ה הילית* New member 10/9/01 #8 איזה תמונות של אושר.... ../images/Emo65.gif נראית כ"כ מאושרת וקורנת.... פשוט מקסימה... מאחלת לך שכל החיים תהיו מאושרים כאלו....
איזה תמונות של אושר.... ../images/Emo65.gif נראית כ"כ מאושרת וקורנת.... פשוט מקסימה... מאחלת לך שכל החיים תהיו מאושרים כאלו....
J J-סיקה New member 10/9/01 #9 ווואווו את יפה !!! יופי של שמלה יופי של אפור הלוואי שיהיו לכם חיים יפים כמו התמונות
ש *שיר New member 10/9/01 #13 מיה, תמונות מקסימות ושמלה מהממת!!! תזכירי לי איפה עשית אותה? פשוט מקסימה! ואתם נראים מאושרים עד הגג- אני מאחלת לכם חיים מאושרים!!
מיה, תמונות מקסימות ושמלה מהממת!!! תזכירי לי איפה עשית אותה? פשוט מקסימה! ואתם נראים מאושרים עד הגג- אני מאחלת לכם חיים מאושרים!!
מ מיה :) New member 10/9/01 #21 לא!!! הלכתי לתופרת מקסימה ../images/Emo20.gif בקיבוץ בארות יצחק. היא עשתה את המקסימום שיכלה! מזל שלא רואים את הפגמים הקטנים שנותרו!
לא!!! הלכתי לתופרת מקסימה ../images/Emo20.gif בקיבוץ בארות יצחק. היא עשתה את המקסימום שיכלה! מזל שלא רואים את הפגמים הקטנים שנותרו!
מ מיה :) New member 10/9/01 #24 האמת היא, שהיא תלויה אצלי בארון ואין לי מושג מה לעשות איתה עכשיו. יש הצעות?
ש *שיר New member 10/9/01 #25 אם אין לך סנטימנטים ../images/Emo14.gif את יכולה לפרסם מודעה בלוח "העיר" או במודעות של אוניברסיטת ת"א ולמכור אותה. לפחות תחזירי חלק מההשקעה
אם אין לך סנטימנטים ../images/Emo14.gif את יכולה לפרסם מודעה בלוח "העיר" או במודעות של אוניברסיטת ת"א ולמכור אותה. לפחות תחזירי חלק מההשקעה
מ מיה :) New member 10/9/01 #26 ברור שיש, אבל הכל בראש ../images/Emo12.gif אני לא רוצה למכור אותה. אולי להעביר למישהי. אני לא יודעת, נחשוב על זה...
ברור שיש, אבל הכל בראש ../images/Emo12.gif אני לא רוצה למכור אותה. אולי להעביר למישהי. אני לא יודעת, נחשוב על זה...
ש שירי71 New member 10/9/01 #28 תמונות מקסימות! זו שהלכה ליאיר היא אם אינני טועה מישהי עם סיפור עגום על דודה שהיתה צריכה תפור ולא היתה בסיידר איתה ואז היא הלכה ליאיר... משהו כזה לא?
תמונות מקסימות! זו שהלכה ליאיר היא אם אינני טועה מישהי עם סיפור עגום על דודה שהיתה צריכה תפור ולא היתה בסיידר איתה ואז היא הלכה ליאיר... משהו כזה לא?
א אתי@ New member 10/9/01 #6 איזה יפה... את פשוט מדהימה ../images/Emo47.gif נראית מקסימה וממש מאושרת. אני מאחלת לך שכל החיים תהיי מאושרת כמו שאותו ערב (לפחות כך נראית!) וגם שתראי כ"כ מאושרת כל חייך... נ.ב. האיפור של אתי מהמם בעיני...
איזה יפה... את פשוט מדהימה ../images/Emo47.gif נראית מקסימה וממש מאושרת. אני מאחלת לך שכל החיים תהיי מאושרת כמו שאותו ערב (לפחות כך נראית!) וגם שתראי כ"כ מאושרת כל חייך... נ.ב. האיפור של אתי מהמם בעיני...