תודה מתוקה החיוך הזה עדיין מרוח לי על כל הפרצוף...
מ מיה :) New member 10/9/01 #7 תודה מתוקה ../images/Emo24.gif החיוך הזה עדיין מרוח לי על כל הפרצוף...
א אתי אלבכרי New member 10/9/01 #22 על הברק? חזיז ורעם.. ../images/Emo44.gif כמו בסרטים.. ואני יודעתה שאני מבריקה וצנועה.......
מ מיה :) New member 10/9/01 #12 אני לא יודעת למי להודות קודם ../images/Emo9.gif אני כל כך לא שלמה עם תמונות של עצמי והתגובות שלכן הן פידבק עצום. תודה, תודה ושוב תודה, והלוואי שכולכן(ם) תהנו מהחתונות כמו שאנחנו נהנינו. ולכל אותן כלות שטוענות שהן לא יודעות לרקוד, אין לכן מושג לאיזה רקדניות תהפכו בן לילה!
אני לא יודעת למי להודות קודם ../images/Emo9.gif אני כל כך לא שלמה עם תמונות של עצמי והתגובות שלכן הן פידבק עצום. תודה, תודה ושוב תודה, והלוואי שכולכן(ם) תהנו מהחתונות כמו שאנחנו נהנינו. ולכל אותן כלות שטוענות שהן לא יודעות לרקוד, אין לכן מושג לאיזה רקדניות תהפכו בן לילה!
מ מיה :) New member 10/9/01 #14 ותודה מיוחדת לרחלי ../images/Emo24.gif שכרגע דיברתי איתה והיא מרותקת למיטה... החלמה מהירה, מקסימה שכמותך, ותשתי הרבה עם !
ותודה מיוחדת לרחלי ../images/Emo24.gif שכרגע דיברתי איתה והיא מרותקת למיטה... החלמה מהירה, מקסימה שכמותך, ותשתי הרבה עם !
D dorlim New member 10/9/01 #18 מקסים התמונות ממש מקסימות גם בתמונות ה"מבויימות" יש משהו מאד ספונטני האושר שלכם פשוט "קופץ" החוצה מהתמונות המון המון
מקסים התמונות ממש מקסימות גם בתמונות ה"מבויימות" יש משהו מאד ספונטני האושר שלכם פשוט "קופץ" החוצה מהתמונות המון המון
S sharon_bn New member 10/9/01 #30 תמסרי לבעלך שכל הפורום חושב שאשתו יפיפיה, ושאתם זוג מקסים, והלוואי שהחיים שלכם יהיו מקסימים גם כן. והאיפור של אתי? אין לי מילים.
תמסרי לבעלך שכל הפורום חושב שאשתו יפיפיה, ושאתם זוג מקסים, והלוואי שהחיים שלכם יהיו מקסימים גם כן. והאיפור של אתי? אין לי מילים.
א אינצה New member 10/9/01 #31 ממש נסיכה ../images/Emo47.gif לא רק במראה המקסים אלא גם בהבעות ובתנועות החינניות ולפני שאני מסמיקה בשבילך... המון אושר לשניכם
ממש נסיכה ../images/Emo47.gif לא רק במראה המקסים אלא גם בהבעות ובתנועות החינניות ולפני שאני מסמיקה בשבילך... המון אושר לשניכם