דבר ראשון, התחלתי להשתמש בבצק פילאס
במקום בצק עלים, יוצא הרבה יותר מעודן. אני מפזרת סוכר על משטח עבודה יבש ומעליו מניחה מלבן ארוך של הבצק (שימי לב, כל עוגיה בסופו של דבר תהיה מרוחב שלם של בצק, שזה לדעתי הגודל האידיאלי). מפזר סוכר בנדיבות גם מעל ומהדקת קצת עם הידיים (לא משתמשת במערוך). מתחילה לגלגל משני הצדדים, כמו ספר תורה. מניחה בתבנית עם נייר אפיה את העוגיות שוכבות אחת ליד השניה. אופה בחום בינוני לפחות 25 דקות. מקווה שהצלחתי להסביר, אני כמעט בטוחה שלא, קצת קשה לי להסביר בלי תרשים או תמונות.