תודה חמודה
מ מגיע לנו New member 3/5/05 #28 תודה לך מוכנה לעזור! וכמובן תודה על כל העזרה! וכפי שאת עוזרת לאחרים, השם ישלם לך טוב כגמולך! שיהיה בהצלחה אצל כולנו ורק בשורות טובות!
תודה לך מוכנה לעזור! וכמובן תודה על כל העזרה! וכפי שאת עוזרת לאחרים, השם ישלם לך טוב כגמולך! שיהיה בהצלחה אצל כולנו ורק בשורות טובות!
ש שיגצה New member 3/5/05 #24 ווווווואוווו! שיגעווווווון! מזל טוב מותק! אני סומכת על זה שהצאצא יקבל את חוש הכיוון שלך
ש שיגצה New member 4/5/05 #36 לי מותר לצחוק על חסרי חוש התמצאות... אני חוזרת מהמכולת ולפעמים הולכת לאיבוד
B BaLuna New member 3/5/05 #25 ../images/Emo23.gifאיך אני שמחה בשבילך!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif זה הקטן גדול יהיה, וההריון יהיה תקין ונעים!
../images/Emo23.gifאיך אני שמחה בשבילך!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif זה הקטן גדול יהיה, וההריון יהיה תקין ונעים!
S sweet solit New member 3/5/05 #31 כמעט ופספסתי... המוווווווון המוווווווווון מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך
R Rainbow26 New member 4/5/05 #32 קצת באיחור.... אבל המווון המווון מזל טוב!! מאושרת בשבילך ומקווה שימשיך ככה- מלא בריאות וחיוכים. נשיקות, קשת.
קצת באיחור.... אבל המווון המווון מזל טוב!! מאושרת בשבילך ומקווה שימשיך ככה- מלא בריאות וחיוכים. נשיקות, קשת.
ל לילי אנה New member 4/5/05 #33 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מגיע לנו מתוקה שלי!!! איזה יופי!!!! אני כל כך שמחה בשבילך!!!! איזה התרגשות נכון??? קדימה, רצה לחפש אותך במסנג'ר כל היום! (וסליחה על האיחור בתגובה )
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מגיע לנו מתוקה שלי!!! איזה יופי!!!! אני כל כך שמחה בשבילך!!!! איזה התרגשות נכון??? קדימה, רצה לחפש אותך במסנג'ר כל היום! (וסליחה על האיחור בתגובה )
ד דידיתונוש New member 4/5/05 #35 מקווה שעוד לא פספסתי את הרכבת כדי לאחל מזל טוב מכל הלב. המשך קל ותקין.
ה המרוץ לתינוק New member 4/5/05 #38 ../images/Emo49.gif חמודה, שמחה שהכל ../images/Emo45.gif| מחזיקה אצבעות להריון קל, בלי שום תופעת לוואי!!!!!
../images/Emo49.gif חמודה, שמחה שהכל ../images/Emo45.gif| מחזיקה אצבעות להריון קל, בלי שום תופעת לוואי!!!!!
ב בוקי ושוקי New member 4/5/05 #39 ואווווו, איזה יופי!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ממש כיף לשמוע! תודה על האיחולים והאבקה ושיהיה במזל!
ואווווו, איזה יופי!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ממש כיף לשמוע! תודה על האיחולים והאבקה ושיהיה במזל!