יתומי צה"ל

hilili

New member
יתומי צה"ל

שלום לכולם, שמי הילה ואני עובדת בערוץ 10. בעקבות הלחימה בשבועות האחרונים ישנה מגמה של אנשי מילואים להקפיא את זרעם, לפני היציאה לקרבות. אני מחפשת יתומי צה"ל של לוחם שהחליט להקפיא את זרעו לפני שיצא לקרב, אך לא שב ממנו. אני רואה חשיבות רבה לעקוב אחרי סיפורים כאלה בעבר ובהווה. אשמח לקבל פניותיכם לתיבה, או בפניה דרך עדי כספי- עמותת יתומי מערכות ישראל וצה"ל- 0522-515500 תודה מראש, הילה

התופעה הזאת שווה דיון עקרוני, לא?

קשה לי להאמין שתמצאי יתומים בוגרים כאלו, כי נדמה לי שהטכנולוגיה חדשה מידי, אבל אולי אני טועה. בכל אופן, לי זה שורף ת'פיוזים. הרעיון של לתכנן ולהתאמץ כדי להביא לעולם ילד יתום נראה לי מעוות לגמרי. אני יודע שיש כאן תפיסה מקובלת של "להמשיך את השם" או משהו כזה. אבל לטעמי זה ממש לא עומד מול הנימוק של טובת הילד. תקראו לי שמרן או חשוך, אבל למיטב הבנתי טובת הילד אומרת שעדיפים שני הורים (רצוי ממין שונה) מהורה אחד, ועדיף הורה אחד מאשר בלי הורים בכלל. עכשיו יש נסיבות. כשאני גדלתי במשפחה חד הורית, זה לא בגלל שמישהו תכנן את זה. היתה מלחמה, אבא שלי נהרג, ואמא שלי נותרה אלמנה צעירה עם שני ילדים קטנים. מה אני אגיד לכם? כיף זה לא היה. זה קשה, זה גורם להרבה בעיות וזה מצריך שיקום ארוך ומסובך. אבל זה קרה בגלל הנסיבות ולא בגלל שמישהו תכנן ככה. אבל להביא לעולם בצורה מתוכננת ילד יתום?

להביא לעולם ילד יתום? שיא האנוכיות!

יש למישהו עוד רעיונות מעוותים? כוכבניו - ראיתי את תמונתך..ממש כוסית..מסכים אם כל מילה שכתבת...

מכיוון שלהפתעתי יש כאן הסכמה גורפת

אז אני אתייחס לדברים החשובים באמת שבתגובתך: לא סתם קוראים לי מיכה היפה. וחוץ מזה אני צריך להחליף את התמונה הזאת באחת טובה יותר, או לפחות לשפר את מיומנויות הפוטושופ שלי (זה יקרה בקרוב, כשאני אמצא קצת זמן. בטח לא ביום של גמר הליברטדורס). אה, ותנקד: כוכביניוֹ. חולם מעל הוו והדגש על היוד הראשונה. (ולא על הכף השניה). תזכור שרוב קוראי הפורום הזה לא מדברים את השפות הנכונות.

No name for now

New member
../images/Emo12.gif מה הן השפות הנכונות?

אני מוכנה ללמוד את שפת ה-ב'
אגב תמונות בכרטיס, מי שרוצה להופיע בעמוד השער צריך לשים תמונה jpeg בכרטיס (רק את אלה מקבלים), אז לכו על זה
תקבלו את 15 דקות התהילה

No name for now

New member
האמת שגם אני מסתייגת מהעניין

אני מבינה הקפאת זרע לאנשים חולים או שעובדים בעבודה שעלולה לפגוע בפוריות אבל להוליד ילד מזרע של אדם שמת לפני ההפריה... אני חושבת שזה עול גדול על ילד כזה כי הוא ביודעין בא להחליף את האב חוץ מזה, אני מאוד בספק אם משרד הבטחון היה מכיר בילד כזה כיתום צה"ל, ולדעתי אין לזה שום הצדקה

a l m a n a 7 3

New member
רק אשה אגואיסטית,תלד ילד ללא אבא

יש נשים לא מעטות, שחושבות רק על עצמן, ולא על הילד, שיולדות ילדים בתכנון מראש שיגדלו ללא אבא, נשים שיולדות מתרומת זרע, גניבת זרע, נשים שרוצות להיות חד-הוריות, אלו נשים אנוכיות שרוצות להיות אמהות בכל מחיר, על חשבון אושרו של הילד, אמא אמיתית תשים את טובת הילד לפני טובתה,תדאג לצרכים של הילד לפני צרכיה, אשה שיולדת ילד במודעות מראש שיגדל ללא אב, כשמטרתה לספק את רצונה להיות אם על פני טובתו של הילד, אינה עושה זאת מתוך אהבת ילדיה.

No name for now

New member
אני לא יודעת אם זו אנוכיות

ואני בטוחה שיש גם ילדים מאושרים שגדלים בתא משפחתי לא קונבנציונלי ויש ילדים אומללים שגדלו אם אבא ואמא נשואים (2.3 ילדים, חתול וכלב) אני לא רוצה להכליל אבל לעבור הפרייה מלאכותית מזרע של אדם שכבר מת, זה קצת קריפי לדעתי וזה נסיון לשמור בחיים בצורה מלאכותית אדם שכבר מת ולא הייתי רוצה להיות הילד הזה בשום פנים ואופן, צריך לדעת גם להשלים עם האובדן

לא מסכימה איתכם בכלללללל!!!

כשאבא שלי נהרג, אמא שלי הייתה איתי בהריון בחודש הראשון, ולמרות שמלא אנשים אמרו לה להפסיק את ההריון היא השאירה אותו. היא לא עשתה את זה על חשבוני, ואני לא מרגשיה שגדלתי רע, או שהוזנחתי או שאני מסכנה. היא עשתה את זה כי ילד עם אבא שלי היה חלום משותף של שניהם. אני מודה לה כל יום על ההחלטה שהיא עשתה. ואני לא חושבת שהיא אנוכית/אגואיסטית או כל מה שרשמתם.להפך.. ואני חושבת שכל בחורה שמקפיא את הזרע שלו, עושה את זה כי הוא ואישתו מעוניינים בדור המשך - ויהי מה.. ובכלל, תחשבו על זה שהיום יש הרבה נשים/גברים שמעדיפים לחיות לבד מכל מיני שיקולים- ואני לא חושבת שבגלל שלהם לא מתאימה מערכת זוכגית הם לא מורשים להביא ילדים לעולם. להפך, אני חושבת שאם יש משפחה עם שתי הורים שלא מסתדרים בינהם, ומביאים ילדים לעולם כדי לנסות לגשר על הבעיות שלהם- זה יותר גרוע. אפילו שזה שתי הורים. אז לפני שאתם שופכים פה מילים וסטיגמות ועושים הכללות תישקלו את מה שאתם אומרים במיוחד בפורום רגיש כמו זה.

No name for now

New member
אני לא חושבת שזה לא אותו הדבר

אימך היתה בהריון לפני שאביך נהרג, באותה המידה אם אביך לא היה נופל לך היה יכול להיות אבא לדעתי יש הבדל עצום בין אישה שמתאלמנת בזמן הריון לבין אלמנה שעוברת הפריה מלאכותית מזרע של בעל מת לגבי כל השאר אני מסכימה איתך 100%

No name for now

New member
חשוב לי לומר

שהדיון שלעצמו הוא מאוד לגיטימי, ועדי ואני עושים מאמץ לא לפגוע בדיון ובכל זאת למחוק הודעות שעוברות את הגבול לטעמינו אני מודעת לעובדה שזה נושא מאוד רגיש עבורך ויתומים אחרים

אני חושב שהדיון חשוב ואני עקרונית

נגד צנזורה ומחיקת הודעות. אל תשכחו שאני אמן וחופש הדיבור והביטוי הם ערכים נעלים עבורי. יחד עם זאת במקרה של הודעה פוגעת ופוגענית במישהו או משהו - סיגל קשוחה ממני וזכותה המלאה להחליט למחוק. מניסיוני בחיים למדתי שיש להקשיב לכל דעה - גם היא מנוגדת לחלוטין לשלך..ולעיתים קרה לי שלאחר שהקשבתי שקלתי את דעתי מחדש.

No name for now

New member
מה נשמע אצלכם בצפון?

פה אגב עדיף להישמע להוראות הצנזורה ולא לחשוף איפה נפלו קטיושות

בצפון לא משהו

עד עכשיו שש אזעקות להיום(אם אני לא טועה....) נפל היום איפה שאני גרה.. נימאס כבר מהשגרה הזאת.. נקווה לטובבב

הקדשה לטייסים בדרכם ללבנון

מחזה מרהיב עיניים, הקדשה לטייסים בדרכם ללבנון. מישהו פירק רעפים בבית - כל הכבוד לו!

למעלה