כֻּלָנוּ מַחֲזִירִים עֲטָרָה

כֻּלָנוּ מַחֲזִירִים עֲטָרָה

לְיָשְׁנָהּ! מזה זמן רב מאד מאד לא נתפרסמו מאמרים מקוריים חדשים בפורום זה, ובוודאי שלא התווספו מאמרים לארכיב המאמרים שלנו. לכן, לכבוד היורה ושפע המים שפקד אותנו, אני מכריז בזאת על פסטיבל המאמרים הסתוי!
כל משתתף (ואף אלה שאינם משתתפים קבועים, למען האמת) מֻזמן בזאת לפרסם מאמר מקורי פרי עטו (נכתב בזכר, אך מיועד גם למשתתפות הפורום, כמובן) שיעסוק בנושא סתוי כלשהו - אלוהויות גשם, חגי הסתו ומשמעותם במעגל השנה ובתרבויות שונות, סיפורים מיתולוגיים הקשורים לעונה (מישהו הזכיר את חזרתו של בעל לחיים?) ושאר רעיונות גשומים הנקווים במוחותיכם. חבריא, אני מצפה להענות סוחפת, כן? עלו והצליחו ושאו ברכה!

mbinh

New member
רעיון מעולה.

תראה אין לי בכלל בעיה עם הרעיון,אבל מותר לך לעשות זאת[זה לא תפקידו של מנהל הפורום(אולם אין זה משנה)]. מזה זמן רב שאני מעונין לפרסם מספר מאמרים בפורום(אני חושב שאחד מהם נוגע בסתיו ובחורף השאר כללים יותר)אבל איני יודע איך.אז אם תוכל להסביר לי בקצרה איך אני אוכל להפיצם זה מאוד יעזור לי(אני מאמין שזה גם צריך לעבור בידי מנהל הפורום לבדיקה).

את המאמרים צריך לשלוח למנהל הפורום

ומאחר ואני מאמין ששמואל לא יבדוק עכשיו מאמרים, אז כדאי לשלוח אותם אלי, כדי שאוכל לפרסם אותם במקום המתאים.

gwizard

New member
הערה

אם הנכם מעוניינים כי המאמרים יתפרסמו גם מעבר לתפוצה של הפורום הזה, אז הנכם מוזמנים לשלוח לי אותם ואני אפרסמם בוויקה ישראל. כך כולם יוכלו להרוויח ולא רק מי שנכנס לפורום.

mbinh

New member
תוך שבוע

אני אעבור עליהם בפעם האחרונה ואערוך אותם.קודם כל אשלך מאמר אחד,ואם ימצא חן בעיני המנהל ובעיני הקוראים אשלך את שאר המאמרים.

mbinh

New member
תיקון

שלח* הוא השורש הנכון ולא שלך(יש לי חשש לגידול בראש,אז יש לי תירוץ)

Wing Chan

New member
גברלא נראה לי שלסאמונינג או

ווינדיר יש כאן קהל, עזוב.

MxIxAx

New member
אפילו הפופיות של אניה לא נרשמה

מה עם להקות אינדי? קצת ביורק?

MxIxAx

New member
אולי מימי פיקסיז?

בכל אופן, זה סגנון ממשי ובר קיימא

Wing Chan

New member
אינדי אמור להיות מוזיקה

שמוקלטת ומפוצת לבד ובלה בלה לאו דווקא סגנון שמאופיין ע"י מוזיקה מסויימת נראה לי..

טוב, אז אני אתחיל!

הנה שיר סתוי שכתבתי. אני מקווה שבעקבותיו תקבלו קצת מוטיבציה וכלנו נוכל להרויח מאין-ספור מאמרים והגיגים סתויים. אז יאללה! בכל מקרה, לענייננו: בהתקהל עדת עבים מעל גגות ומרזבים, נפרש העמק על לוליו, שדות טבולים בְּדֹק טלליו. ובדהרת האוטובוס בין עיר-של-עמק לקיבוץ סוף סוף שורקים המגבים שירי הלל של רביבים. הן כמו הפרי וכמו הבר (אשר אספנו זה מכבר) גם חֹם הקיץ נאסף, נושא יבול רב של שרב. הכבישים פוקחים עֵינַיִם נושאים מבט אל השָׁמַיִם ולוחשים אל-על בְּרֹךְ: מוריד הגשם - הוא ברוך! עורב על הכבלים קורא. עלי זגוגית מכה יורה (והרי לא במקרה נברא אדם בראש תשרי). רעם מחריש אֹזְנַיִם מרעיד את כל מוסדות שָׁמַיִם - רוכב-ענן המשך לִשְׁטֹף! גשם! גשם עד אינסוף! וכשברכת גשמים נִתֶּכֶת העולם עומד מלכת ומדנדן באין מפריע - רִמוֹן בין ארץ לרקיע.

mbinh

New member
הגיע הסתיו

כתיבתך נאה ומרשימה(וגם מעוררת השראה).

mbinh

New member
בוודאי

אמרתי ואני חוזר,אני אערוך אותם ואעבור עליהם ואגיש אותם השבוע.

טוב, אז אל תשלחו מאמרים.

וגם לא סיפורים או שירים. אין בעיה. לא, לא, זה בסדר, אתם לא צריכים להבטיח שתשלחו עוד מעט. אין עם זה שום בעיה. כנראה שמאמרים סתויים יהיו לי רק בקבר, אם התולעים תתטרחנה לכתוב משהו. בינתיים, אני אשב לי כאן לבד, בחֹשך, בַּקֹר ואבהה במסך הכבוי (כי אם אני אדליק אותו אז יהיה אור וזה די יהרוס את הפואנטה של לשבת לבד בחשך...). אולי, אם מאד ישעמם לי, אני אקרא *שוב* את המאמרים שכבר יש בפורום (שיש יש צרך דחוף לסדר את הקטגוריות שלהם, אגב). אגב, יש גפילטע פיש במקרר - הכנתי במיוחד בשבילכם. נו, תאכלו קצת.

gwizard

New member
נשמע מוכר

אולי עכשיו תבין את מה שכתבתי לפני כמה וכמה זמן לגבי המוכנות של האנשים לתרום. זכור לי כי אז לא הסכמת איתי. אני מקווה כי עכשיו הראייה שלך השתנתה.

למעלה