כאבי גב ורגליים בצבא..

פרלמנים

New member
תודה. לא יודעת לגבי השפות...

יש תמיד דברים שנתונים לפרשנות או לדיון. אבל תמיד מאוד נעים לי לקרוא את ההודעות והעצות שלך, ללא קשר לדעות. שתינו מאוד דואגות לבנים שלנו, ומאוד מעורבות בפורום. חשוב לי מאוד שנהיה בסדר זו עם זו למרות הבדלי ההשקפה. בכל מקרה אני את הדיון ההוא סיימתי ואמרתי את מה שיש לי להגיד, תודה על המחמאה ולילה טוב ללאון. ג'סיקה

שלום לך מעיין

כשאנחנו נפגשים עם הרופא של הבן שלי הוא כל פעם מזכיר בחור מהאיזור שהיה עם ק"פ קשה, עבר בילדותו ניתוחים קשים ברגליים ו...סיים מסלול של 100 ק"מ מסע כומתה (או אחר.) אני שמחה בשבילו ובשביל הרופא שניתח אותו - הרופא שלנו- שאכן "הניתוח הצליח והחולה חי"
אבל האנשים הם שונים, "הדפקטים" שונים, סף הכאב הוא שונה ולכן אני חושבת שרק התייעצות ובדיקה אצל רופא שאתה סומך עליו היא זו שצריכה להכריע את הכף. ולעניין המוסרי שעלה פה - כן קרבי או לא קרבי - אני בעד קרבי, אבל אני גם מאוד בעד בריאות. לרגליים יש השפעה גם על היציבה, גם על הגב ולכן צריך לעשות דברים תוך שיקול דעת ולקיחה בחשבון של כל ההשלכות שיכולות להיות להחלטה. בהצלחה

פרלמנים

New member
אני עם אורנית.

ואגב ההערה של חיה, ברור שזה לא פורום פוליטי אבל התעורר פה איזה דיון שאי אפשר היה להתעלם ממנו, אז הגבנו. בכל מקרה, מסכימה מאוד עם אורנית. אגב טאניוש, אני ממש לא מרגישה שק"פ זה רק "זמני", אבל אני מאוד מאוד מקווה שהילד שלי יחיה בבריאות, בספורטיביות ובהנאה! לצערי יש לנו ק"פ דו צדדי. שימי לב שאני משתמשת בביטוי "יש לנו" ואני מאמינה שאשתמש בביטוי הזה תמיד, ונראה לי שגם מעיין התבטא באותו האופן. למרות ששלב הדניס הוא כבר שמירה של התיקון, אני יודעת שתמיד אהיה במעקב, תמיד אהיה דאגנית על הרגליים שלו ולא בטוחה שארוץ לדרבן אותו לקרבי, למרות שהייתי רוצה לראות אותו עושה שירות מועיל - זה יהיה תלוי בו מאוד. עוד חזון למועד! רק בריאות. ג'סיקה

sigis7

New member
אהבתי את הניסוח

אכן לכל אחד מאיתנו יש את "הדפקטים שלנו" וצריך להבין ולהפנים שמה שקורה אצל האחד לא בהכרח מאפיין את השני, וזה גם מה שאהבתי לשמוע מהרופאים שמטפלים כרגע בבתי. גם אותו טיפול על שני מטופלים שונים עם אותה רמת חומרה בק"פ, יכול להניב תוצאות שונות. משערת שהק"פ ילווה אותנו לכל החיים, מתכננת להשאר תמיד ובכל גיל לביקורות, וממשיכה לקוות ולהאמין רק בטוב ולטוב!יום נפלא לכולם!

maayan1234200

New member
תודה לכולם על העצות ועל התמיכה

אז ככה.. התלוננתי על כאבים אצל הרופא בצבא והוא נתן לי פטור מכל פעילות שכוללת שימוש ברגליים עכשיו המפקדים לא התלהבו מהעניין ובגלל שצריכים לנפות בתחילת המסלול אנשים שיהיו תומכי לחימה ניפו אטותי בגלל העניין הרפואי.. אני סובל מכאבים ברגל וכאבים בגב ועכשיו אני נדפקתי בכלל מכל הכיוונים מכיוון ששמו אותי בתפקיד נורא עוד יותר... אני חושב שלסיים מסלול ולסיים מסעות וכד' גם אני הייתי יכול לעשות אבל התוצאות שאחרי זה לא נראה לי שהיו נעימות ..הרופא שלי שעוקב אחרי כל שנה ממתי שנולדתי ששמע אחרי הצו הראשון שקיבלתי פרופיל 97 היה בשוק..ועכשיו אני מבין למה הוא התכוון ..הרי לצבא לא אכפת ולא מבין ..ואם אתה מתעקש על משהו (ואני התעקשתי על קרבי כל כך ) אתה בסוף תקבל אותו..אני מתוסכל נורא מכל העניין אבל מתסכל אותי עוד יותר שהצבא "מעניש" אותי על זה שאני לא יכול להיות לוחם.. אתם יכולים לפנות אליי במייל האישי אם למישהו יש שאלה... אני יענה בהקדם... ועד הצבא אף פעם אבל אף פעם לא היו לי כאבים לא בגב ולא ברגל ותמיד הייתי ספורטאי מצטיין אבל יש מגבלות וצריך לקבל אותם.. הכתובת שלי[email protected]

למעלה