כאב בטן

כאב בטן

שלום סליחה שאני מתפרצת לכם ככה לפורום, הוא נראה נחמד. וישר אני מתחילה עם בעייה. לפני כמה ימים הלכתי בשעות הערב לכיוון בייתי. היייתי שקועה במחשבותיי, ולפתע איזה הבחנתי באיזה בחור (בערך בגיל 30), שבא וניסה לחטוף לי את התיק. בלי לחשוב יותר מדי, משכתי את התיק וצעקתי עליו:"לך מפה". כתגובה הוא הסתכל עליי, ונתן לי בעיטה ממש חזקה בבטן! נפלתי. הוא לקח את התיק וברח. התחלתי ממש לבכות. נורא כאב לי. גם הרגשתי ממש מושפלת. כאילו אני באיזה סרט. בתיק לא היו דברים יותר מדי חשובים. פלאפון, בערך 200 שקל, תעודת זהות ועוד כמה כלי איפור. הגעתי לבית שלי. כולם הזדעזעו לראות אותי. מהנפילה חטפתי כל מיני מכות יבשות. יש לי חבר, מעבר לכך שהוא נורא דאג לי (עד דמעות) הוא התעצבן עליי נורא שלא ישר נתתי את התיק ואמר לי כמה זה יכל היה להיגמר יותר גרוע. כנ"ל המשפחה שלי. (זה גרם לי להרגיש יותר רע) מאז אני מרגישה ממש רע. ממש חלשה. ממש מושפלת. ולא יודעת איך לצאת מהמחשבות האלו. פעם הייתם בסיטאוציה דומה? תודה על ההקשבה נעלולית

../images/Emo10.gif

קודם כל, לפחות יצאת שלמה מכל הסיפור, לא חסר פסיכים שהיו עושים לך נזק גדול יותר. להביע התנגדות מינימלית (כמו שאת עשית) לא מזיקה לא קרה כלום, מי שעשה לך את זה הוא אדם רע, ויום יבוא, והוא יקבל את שלו.

Cobe Anan

New member
וכדי שהוא יקבל את שלו..

התלוננת במשטרה? אם יש לך תיאור טוב שלו, והוא תקף אותך פיזית, יש סיכוי גבוה שהמשטרה תעשה משהו בקשר לזה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צר לאכזב אותך...אבל המשטרה לא מטפלת במקרים הרבה יותר גרועים מזה

באמת נשמע כמו סרט

העיקר שאת בסדר ובאמת לא קרה שום דבר חמור יותר. מזל מזל מזל. בסיטואציה דומה, אני חושבת שרק מההלם הייתי נותנת את התיק. כזה לפני שהייתי מבינה בכלל מה קורה תרגישי טוב ותשמרי על עצמך. איפה זה קרה?

נועם m

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

זה ממש סיפור מזעזע. לא הייתי בסיטואציה דומה, אבל אני מתה מפחד מדברים כאלו. מבחינתי כל גבר שעובר לידי ברחוב הוא סוג של אנס פוטנציאלי. אני יודעת שזה קצת לא נורמלי מצידי- אבל אין מה לעשות. אני לגמרי מבינה את מה שאת מרגישה. זה מסוג הדברים שכורמים לך להרגיש הכי חסרת אונים בעולם- כל גבר ממוצע יכול לשדוד/ לאנוס אותך רק כי את באופן טבעי יותר חלשה. אבל, יש דרכים להתמודד עם זה. הדבר שהקפיץ לי את הבטחון העצמי היה כשהתחלתי ללמוד נינג'יטסו- אמנות לחימה. את לומדת דרכים פשוטות ויעילות להגן על עצמך, וגם נהיית יותר חזקה פיזית, וזה פשוט עושה פלאים. נסי למצוא איזושהי אמנות לחימה שמעניינת אותך ותתחילי לבוא לאימונים. ומבחינת מה שאמרו המשפחה והחבר, אני חייבת להודות שאני מסכימה איתם. הבטחון שלך חשוב מכל מה שיכול להיות לך בתיק. חבל לקחת את הסיכון. אבל תתעודדי- אין לך מה להרגיש מושפלת. זה יכל לקרות לכל אחד.

mad city

New member
דבריך לא פחות מזעזעים מהמקרה -

"כל גבר שעובר לידי ברחוב הוא סוג של אנס פוטנציאלי"

mad city

New member
אם את מסכימה איתה-מדוע את

משרשרת אלי? על כל פנים,אם כל פעם שעובר מולכן גבר ברחוב אתן מיד עוברות למדרכה ממול זהו עונש עצמי,לא? עכ"פ כמו חשש מכל פשע,כך גם כאן,אין טעם לחפור במחשבות ולהשתגע.

TheWhiteTigris

New member
זאת אותה אחת

שממהרת לכנות אנשים "היטלר". במקומך הייתי מבין שמשהו פגום בה...

eithancambridge

New member
../images/Emo201.gif

כשהאדם התוקף נמצא בעמדת כוח, באמת עדיף לתת לו את מה שהוא מבקש. חלילה אל תרגישי רע בגלל זה, את עשית את מה שמצאת לנכון. אני מאוד מקווה שתרגישי טוב בהקדם...

קודם כל באמת העיקר שאת בסדר

חוצמזה, אני לא חושבת שהחבר והמשפחה שלך יכולים לשפוט אתך על התגובה שלך כי בסיטואציה כזאת אי אפשר באמת לדעת איך היינו מגיבים. התגובה למקרים בלתי צפויים מהסוג הזה היא תגובה אינסטקטיבית, ולא רציונלית. אין לך זמן לחשוב מה צריך לעשות, את פשוט מגביבה. באמת אל תרגישי רע. תחשבי על זה שאם ישר היית נותנת לו את התיק היית אוכלת את עצמך במחשבות כמו, אולי אם הייתי צועקת או מתנגדת הוא היה נבהל ובורח או שימישהו היה שומע ובא לעזור לך. מה שהיה היה. אני מקווה שהספקת להרגע מאז. גם כדאי שתלכי להגיש תלונה במשטרה. אם ראית את הפרצוף שלו את יכולה להרכיב קלסטרון. מי יודע , אולי זאת לא העברה הראשונה שלו (מה שהגיוני להניח) והוא אפילו מוכר למשטרה.

Cobe Anan

New member
ומה שיותר חשוב..

אחרי שהמשטרה תניח עליו את הידיים, לא תצטרכי לפחד ממנו יותר.

המשך

קודם כל תודה על התגובות שלכם
לא, לא הלכתי למשטרה. למרות שניסו ללחוץ עליי, אני רוצה לשכוח מזה ומפחדת להתעסק עם זה. גם ככה, במידה ויתפסו אותו (מה שסביר להניח לא יקרה) איזה עונש הוא יקבל? יומיים מעצר בית? בנוגע לחבר שלי, הוא צודק, אבל כמו שמישהו אמר פה, לא תכננתי את התגובה שלי, זה פשוט ככה יצא. האמת שעדיין יש לי כמה סימנים כחולים, אבל זה בקטנה. יש לי כל הזמן מין צמרמורת בכל הגוף כמו שנועם m, בגלל ההפנמה שכל בחור יכול בעצם לפגוע בי, אם ממש יתחשק לו. אני פתאום מרגישה ממש פחד. (אפילו קודם, בללכת מהבית שלי לבית של חברה, שזה שתי רחובות) וזה גורם לי גם לתחושת גועל כזו. הייתי גם עושה הכל כדי להגיד לבחור הזה כמה אפס הוא.

pain is MY love

New member
פשוט תחשבי ככה

כל כלב בא יומו.. אל תדאגי את העונש שלו הוא יקבל בדרך זו או אחרת. קארמה רבותי... ואת, תהיי חזקה ובריאה! זה מה שחשוב...

Zoharrr

New member
מרינה את הבלונדינית הכי חכמה שיש

:) אני מסכימה איתך... יש קארמה, והיא תחזור ותנשוך אותו בתחת!!! what goes around comes around... תאמינו לי שזה נכון, חוויתי את זה על בשרי.

pain is MY love

New member
אכן אני חכמה.. ../images/Emo13.gif

חחחחח סתם סתם בואי נגיד שהגישה הזאת תמיד מרגיעה אותי.. ואני באמת מאמינה בה. יש דברים שהם לא בשליטתנו... אבל יש מי ששומר עלינו מלמעלה ועושה צדק עם האנשים... גם לי גנבו את התיק עם המון חפצים יקרי ערך לפני חודש אבל אני רגועה כי תאמיני לי, הכסף שהוא גנב עוד ילך לו לתרופות!

Piren

New member
לא יודע למה התכוונת

בצמרמורות, אבל אם יש לך תחושה של בחילה או סחרחורות כדאי לך ללכת לבית חולים לבדיקת CT. דימום פנימי זה לא משהו שאת רוצה להסתבך איתו.

TheWhiteTigris

New member
תלונה

במשטרה, ככה אמרה כתבה בעיתון לפני כמה ימים - לא הייתה עוזרת בכלום. היו משחררים אותו "מחוסר עיניין לציבור". כמה עצוב שכך נראית המשטרה שלנו.

pain is MY love

New member
נכון מאוד

מה הסיכויים שיתפסו אותו?! ממש השוטרים ילכו לחפש אותו.. הם עסוקים בלעשות רונדלים בשכונות ולעצור ילדים בני 16 שמשתובבים ברחובות כי משעמם להם... כשפרצו לנו לשתי מכוניות לפני חודש וגבנו המון דברים, הלכנו למשטרה והם אמרו לנו "תחזרו ביום ראשון" אנחנו לא בדיוק עניינו אותם...

למעלה