כאב בטן

TheWhiteTigris

New member
זה הכי מעצבן.

יש פריצות, גניבות בלאגנים וזה אין תקציב. אבל לשלוח ניידות למקומות בהם יש בני נוער בני 16 שאין להם מה לעות בעיר (אצלנו זה "מכה") - פתאום את זה אין בעיות לבצע.

../images/Emo24.gifלנעלולית 23 שלום

לדעתי ממש תחטאי לעצמך ולחברה אם לא תלכי למשטרה,הסיבות: 1) אולי זאת פעם ראשונה שלו,(מה שלא סביר להניח) וכשהוא יראה שאין תגובה זה יעודד אותו להמשיך. 2) אולי הוא על תנאי ואת תגרמי לו לשבת כמה חודשים טובים בכלא? 3) תחשבי עלזה שבסוף הוא יתפס על איזה שהוא פשע ,ואז הע"וד שלו יגיד לשופט "מעידה חד פעמית תוותר לו" את יכולה למנוע את זה! 4) אולי בפעם הבאה במקומך תיהיה זו אשה זקנה שתחטוף התקף לב או מישהו ממש חזק שיתנגד לשוד,ואז ישפך דם 5) יש עוד הרבה "אולי",לכן עשי בבקשה את המעשה הפשוט והנדרש הגישי תלונה במשטרה, לכי תדעי אולי תסגרי להם מעגל. מחזיק לך אצבעות

Cobe Anan

New member
את ממש לא יודעת מה זה כלא.

ביליתי, פושע שכמותי, שלושה שבועות בכלא צבאי. אני יכול רק לתאר מה זה לבלות חודשים בכלא, שלא לדבר על שנים. מדובר בניתוק מהמשפחה, מחברים, משגרת החיים, ומהעתיד. כרגע זה לא כואב כי את מדחיקה, אבל זה עלול לחזור ולעלות לפני השטח. פניה למשטרה עשויה להביא לסגירה, מה שיכול יותר לעזור. בנוסף לזה, הייתי ממליץ לך ללכת ללמוד קרב מגע, איגרוף תאילנדי, או כל ספורט-לחימה שיעניק לך ביטחון אישי וביטחון עצמי. בינתיים, אני יכול לאחל לך רק טוב, ולקוות שלא תיתקלי באיש הזה יותר.

../images/Emo24.gif

קודם כל תרגישי טוב.. דבר שני איזה מזל שלא קרה לך יותר מזה
לכי לרופא הוא יבדוק אותך

../images/Emo201.gif

קודם כל, אם לא הלכת למרפאה עדיין, נדמה לי שכדאי שתלכי להיבדק לייתר ביטחון. כדי לבדוק שהכל בסדר. אני לא יודעת מה להגיד.. אני מנסה לא להיכנס למחשבות האלו, למרות שבאמת מפחיד הדברים שקורים שם בחוץ
אני חושבת שקודם כל אסור לך לכעוס על עצמך, או להרגיש מגעיל עם עצמך. [ וכדאי לך לדעתי להתלונן במשטרה. בהצלחה ותרגישי טוב!

RVD18

New member
איזה חלאה

חבל שיש אנשים כאלה בעולם. בטח עדיין יש לך טראומה
אני מאמין שזה יעבור. ובאמת טוב שלא קרה יותר מזה. יצאת בזול, כמה שעצוב להגיד את זה...

תראי דבר ראשון נעלולית את לא צריכה

להרגיש רע אין לך סיבה מדובר באידיוט ואין לך מה להאשים את עצמך וחבר שלך ךא צריך לבוא אלייך בטענות את פעלת מתוך היסטרייה ואי אפשר לשפוט אותך בזמנים כאלה כל אחד היה פועל אחרת . אני יצא לי פעם להציל מישהי שתקפו אותה פיסית חבר שלה הרביץ לה כי היא לא רצתה לעשות הפלה ואני מצטער שלא הייתי שם היה מתאים לי להוציא את העצבים עליו זה היה עושה לי את השבוע בקיצור נשמה לא עשית שום דבר רע ולא יכלת לעשות דברים בצורה יותר טובה מקווה בשבילך שתרגישי יותר טוב ויגיעו אלייך ימים יפים יותר

עכשיו את צריכה נקמה!

אני מקווה שתקחי את עצמך בידיים,תירשמי לקורס קרב מגע,המחשבה על השוד והחוויה שעברת יתנו לך דלק אדיר כדי לקחת את הקורס ברצינות.יש סיכוי טוב שתפגשי אותו יום אחד(בדרך כלל בנאדם שודד בעיר או באזור שהוא גר בו).את לא צריכה להתבאס,השודד הזה פשוט העיר אותך! בהצלחה בקורס...

niva99

New member
אם לא היית מתנגדת- גם היית מצטערת

כי נדמה היה לך בדיעבד שהיית יכולה לעשות משהו. אנחנו חיים בחברה אלימה שבה להרים ידיים הופך לנורמה. האם הגשת תלונה במשטרה? ( היות ונגנבו לך מסמכים חשוב שתדווחי- לכי תדעי איזה שימוש יעשה בהם).

ice prince

New member
הצעה

כל סטודנט מתחיל לפסיכולוגיה יגיד לך שיש שתי אפשרויות להלחם בפחד 1.להתמודד איתו פנים אל פנים. 2.לשבת בבית עם דלת נעולה ולא לצאת ממנו. נצא מתוך נקודת הנחה שתבחרי באופציה הראשונה. אז סביר להניח ש"המחשבות האלה" לא יוצאות לך מהראש כגון ההשפלה תחושת החולשה והחוסר אונים חוסר הצדק והכאב הפיזי והנפשי ביקשת שאנשים ישתפו אותך בחוויה דומה "צרת רבים נחמה"....סביר להניח שהרבה אנשים חוו ארוע דומה או אף גרוע מזה ועכשיו לדרכי ההתמודדות הביטחון העצמי שלך כנראה למטה בריצפה כתוצאה מהאירוע סביר להניח שהוא יחזור לסורו הזמן, הרי מרפא הכל אבל את צריכה להיות מוכנה לפעם הבאה אני ממליץ לך ללמוד אומנות לחימה מומלץ בכלל ולבנות בפרט קרב מגע שנותן מענה מהיר בזמן תרגול קצר יחסית ככה תהי מוכנה לפעם הבאה(אני מאוד מקווה שלא תהיה פעם הבאה זה רק לצורך המחשה).

נוראי

ולדעתי מיותר להגיד לך מה היית צריכה לעשות כי זה כבר עבר ואין דרך חזרה ולדעתי זה טוב להתעקש על דברים-בדרך כלל עושים זאת בלי שיקול לדברים אחרים שיכולים לקרות -אבל זה בסדר. הכי חשוב שתדעי- שאת לא אשמה ! ואין דרך ממש "טובה" לצאת מסיטואציה כזאת. אני מבינה את תחושת ההשפלה שלך-הרי מישהו "גבר" עליך אבל אולי במקום להרגיש חלשה- תדעי שאת חזקה שבכלל העזת לעמוד מולו ותחשבי יותר על הגבולות שלך,על מה שאת מסוגלת לעשות בסיטואציות מסוימות ומה שאת לא מסוגלת(הרי אף אחד לא "כל יכול" נכון?) כל אדם חזק וכל אדם חלש וזה באמת הכל יחסי. שיהיה לך ימים טובים יותר. הדר.

sacredlies

New member
תירשמי לקורס בהגנה עצמית

ובפעם הבאה אם תהיה תפוצצי לתוקף את הצורה

פעם ראשונה שלך בעולם הפשע?

קודם כל עשית טעות שלא נתת לו את התיק ברגע שהוא חטף ממך! הפעם זאת בעיטה חזקה וחס וחלילה זה היה יכול להיות נשק קר שלא היה מסתיים בטוב. תפני למשטרה,כי אותו אחד ימשיך לגנוב ולסכן את הציבור. לפני כמה שנים קרה לנו במרכז העיר אותו דבר רק ששם גנבו תיק מאישה מבוגרת,והרבה אנשים רדפו אחריו הגנב נבהל וזרק את התיק. אחרי כמה חודשים נתפס הגנב כבן 45+- מקרית חיים שגנב עשרות תיקים. ואולי זה הזמן לומר שאפשר להשתמש בגז מדמיע או שוקר חשמלי שיהיה מונח בכיס של המכנסים או החולצה,ככה שאם מישהו גונב תיק.. במקום להכנס לפניאקה לתקוף אותו. אין מה לעשות הפשע בישראל עולה ועולה ואין משטרה בכל חור למעט כמה מתנדבים פנסיונרים. לפני שנה בערך פרצו לקרובים שלי את הדירה,גילנו את זה כשהם לא יכלו לפתוח את הדלת של הבית וכנראה הדלת היתה סגורה מבפנים. הדוד שלי ניסה לפרוץ וכמו טמבל רצה לפרוץ לבית שלו שכנעתי אותו שלא לפרוץ ולראות מבחוץ אם יש שודדים ויכול להיות שבכלל יהיה להם אקדחים או סכינים.אחרי בדיקה התברר שהם נמלטו! והזימנו משטרה! עדיף להשאר חי מאשר להפסיד סכום כסף לאיזה כמה שודדים. אחרי זה אפשר לברר מי אלה ששדדו,ולבוא איתם חשבון באיזה סימטה אפלה!!למען כולם יראו ויפחדו! גם היום נרדס איש מבוגר בת"א שרכבו נגנב והוא עשה הכל כדי שלא יגנבו לו את הרכב...

מיטללל

New member
היי נעלולית :)

ברוכה הבאה לפורום
חשבתי הרבה מה להגיד לך.. לפני כמה חודשים הייתי בסיטאוציה יחסית דומה. הלכתי לבד בשעות הלילה. התקרב אליי איזה גבר. ניסה לפתח שיחה. לא זרמתי. הוא ניסה לגעת בי. צרחתי. הוא הלך. אחרי זה, למרות שלא קרה באמת כלום, הרגשתי נורא, מין פחד כזה שאפעם לא הרגשתי בחיים שלי... עברו כמה ימים עד שהמקרה הזה הפסיק להטריד אותי... אני באמת חושבת שכדאי לך להתלונן במשטרה. גם כי אולי זה יועיל לכך שיתפסו אותו והוא לא יוכל לפגוע באנשים אחרים. אבל בעיקר בשביל עצמך. נדמה לי שבכך שתתמודדי עם זה-זה ישפר את ההרגשה שלך. מעבר לכך, כמו שאנשים םה הציעו, אני ממליצה לך להתחיל ללכת לאיזה קורס להגנה עצמית. זה יגרום לך להרגיש יותר ביטחון. והדבר הכי חשוב - את חייבת להפסיק לכעוס על עצמך! הגבת בצורה אינסטקטיבית. הכי חשוב שלא קרה לך שום דבר יותר חמור :/ אני מקווה שתרגישי טוב במהרה

ועוד עצה לכל הבחורות!

כשאתם רואים ערסים רבים אל תנסו להפריד!! אתמול הראו שני ערסים מחדרה מתנפלים במכות על אחד שנתקלו בו. עכשיו שימו טוב טוב לקטע--לא לאלה שרבים. לבחורה אחת בחולצה לבנה שישר רצה לפריד בינהם! מקבלת מכה לפנים,מתישבת על כיסא.אחרי זה קמה עומדת ומקבלת מכה ונופלת על הרצפה... בקיצור הרחובות לא בטוחים,וזאת עובדה!

anush91

New member
אולי תלמדי אומנות לחימה כלשהיא?

זה ירים לך את הביטחון העצמי ולא תרגישי רע כי תדעי להגן על עצמך... מוזמנת לפורום אומנויות לחימה..יכווו אותך שם.

maybesure

New member
כן

הייתי בסיטואציות תקיפה 3 פעמים. בשלשתן לא סמכתי על המזל. לשמחתי הספקתי ללמוד קרב מגע כבר בתיכון במשך קצת יותר משנה. זה הספיק להביס כל אחד ואחד מהם במצבים השונים שנתקלתי בהם בתקופות שונות של החיים, ואני ממש לא גודזילה! חייבת לציין שהם הופתעו. כמו שבעיטה אחת חזקה שלו בבטן שיתקה אותך - כך בעיטה אחת קלילה שלך למקום רגיש שלו - יכלה לשתגק אותו. ויש נקודות תורפה אפילו יותר קלות להגעה. לכי ללמוד הגנה עצמית, גם ישפר לך את הבטחון, גם יסיר מעט את עוצמת הטראומה הנוכחית וגם ייתן לך כלי נשק להתגוננות בעתיד. בנוסף, כרגע וכל עוד אין לך את הידע - שאי עימך תמיד גז מדמיע או שוקר. מאחלת לך הבראה מהירה וחיזוק הבטחון.

Dark Muse

New member
אין לך מה להרגיש רע

ואם היית באמת עוזבת את התיק, אולי היית מרגישה מצד שני תחושה של השפלה, של חולשה, שלא עמדת על שלך? את בסך הכל עברת משהו די טראומתי, ואם כואבת לך עוד הבטן, אז כמובן כדאי לבדוק אצל רופא. אין במה להתבייש שמישהו חזק ממך נתן לך מכה וברח. הוא אפס מי שעשה את זה, אפס מאופס. בן אדם שהוא אפילו לא המיץ של הזבל... אז תרגעי, תרגישי חזקה, שמעי קצת מוזיקה ותדברי הרבה עם המשפחה שלך, אולי אפילו כדאי לקחת איזה פגישה עם פסיכולוג שיעזור לך להתגבר על החוויה. בהצלחה

SupermanZW

Well-known member
אני מצדיק אותך

חשבת שתוכלי להתמודד עם השודד אך טעית, זה לא אומר שצריך לוותר מראש בכל מקרה, כל אחד יכול לעשות טעויות. במקרים רבים שודדים נרתעים מקורבנות פוטנציאלים שנלחמים בהם ומחפשים קורבן קל יותר כאשר נלחמים בהם. הרי אם היית חוזרת הביתה עם התיק אחרי שהיית מכסחת לשודד את הצורה היה החבר שלך משבח אותך אך משום שאת קיבלת מכות ולא הצלחת להגן על עצמך הוא כעס עלייך כי סיכנת את עצמך, התגובה שלו נבעה ממצבך והיתה הגיונית. בסיטואציה בה היית אין נכון ולא נכון ולכן כל תגובה היא למעשה הימור. את לא צריכה לחוש מושפלת כי את ניסית להילחם, את לא פחדנית, ההפסד שלך לשודד לא אמור לגרום לך לחוש מושפלת.

aloni29

New member
רק להזכיר לך שעל הרבה פחות אנשים

נרצחו במדינה הזו, על ויכוח על חניה או על 5 שקלים או סתם מתוך קינאה כי מישהו הסתכל על מישהי בפאב. תגידי תודה שיצאת מיזה בשלום יחסית,לפחות פיזית,כי נפשית זה עוד יהדהד המון זמן,רק צריך להפיק לקחים,נכון שתגובת התנגדות היא אינסטינקט כך שאנו לא יודעים מה יהיה במקרה אמת אבל צריך לתרגל. אם זה בהגבה או בהשלמה מיידית וכניעה. לאונס ,חס וחלילה יש לומר מיידית שאת נגועה באיידס. אולי זה יעזור... לגבי השוד שלך ,ממש מזוויע הפשטות של הפשיעה במדינה היום,אנחנו ממש חסרי כל מול הפשיעה ההולכת וגוברת. רק בהצלחה באיסוף השברים ותחשבי חיובי הרי את כאן איתנו.

למעלה