תודה על התגובות ../images/Emo13.gif
אז ככה - אני שבוע 28 כרגע, ומה שמרגיז אותי זה שאם לא הייתי עושה סקירת מערכות, אז בכלל הייתי בנאדם מאושר ושמח בלי בעיות בחיים! בגלל זה שאלתי גם אם יש פה בנות שלא עשו בכלל סקירת מערכות. כן, הרופאה הזאת רואה שחורות תמיד והאמת היא שלא הלכתי אליה על מנת לעשות את כל הדברים האלה אלא כדי לקחת מרשם! אחרת לא הייתי מתקרבת אליה יותר. והאמת היא שהיום בדקתי עוד פעם בטפסים של סקירת מערכות וראיתי בשתי הסקירות כמה דברים - קודם כל, הפיגור הוא לא של שבועיים אלא של מקסימום 10 ימים ופחות! ושנית הפיגור הוא לאו דווקא בבטן אלא בסקירה הראשונה זה היה בראש ובשניה זה הסתדר, בבטן בהתחלה היה הפרש קצת גדול שקצת הצטמצם בסקירה השניה, אז החלטתי לא להכנס לפאניקה בגלל זה. הרופאה הקודמת שלי לא הכריחה אותי לעשות שום בדיקות, רק מה שרציתי, ושאלתי אותה בפשטות מה לדעתה הוא הכרחי לחלוטין, אז היא אמרה לי שסקירת מערכות. יפה. אז עשיתי ומאז הסתבכתי, כל פעם הרופאה החדשה מצאה שם דברים איומים ונוראים שבסוף התגלו כעורבא פרח... אז מרגיז אותי פשוט, מה הסיפור שלה?? עוד לא ממש יצרתי קשר עם מיילדת, כי אני עוד לא יודעת איפה אגור לפני הלידה, אם פה או בצפון (יש לי עד עוד שלושה שבועות לדעת סופית), אבל ברגע שאדע, אשאל את המיילדת. בכל אופן כנראה שאעשה רק כדי להרגיע את עצמי סופית. אגב, הרופאה אמרה שאם הבטן לא גדלה בכלל (ולמה שזה יקרה אם עד עכשיו היא כן גדלה?????) אז "ניתן לה לגדול בחוץ" לפי מילותיה.... ולכן, אחרי שני מעקבים כאלה היא תחליט. מה שלי נראה זה שאני אחליט אחרי בדיקה נוספת אם יש צורך. ונראה לי שלצורך מרשם לויטמין, אלך פשוט לרופא אחר. נמאס לי ממנה!