כאישה בוגדת רציתי להעלות את נושא האהבה והרומנטיקה

love145

New member
כאישה בוגדת רציתי להעלות את נושא האהבה והרומנטיקה

גם בקשרים האסורים, זוגות מקיימים מערכת אהבה רומנטית. לדוגמא- חגיגות ימי הולדת בהחבא, מתן מתנות ותשורות מעת לעת וניחומים זה בזרועות זו בצימרים יפיפיים ודיסקרטיים. לעיתים... כאשר המאהב שוהה בחול... אנו חווים געגועים. איזו מחווה רומנטית כדאי להכין לכבודו? האם לקשט את המיטה בעלי כותרת של וורדים כשנפגש? האם להביא קצפת לעיטור הגוף? אני מצפה בגעגועים למפגש הבא אך מתקשה לחשוב על ג'סטה מתאימה. אנא עזרתכם האדיבה

אל תפרסמי כאן על בגידות אם את לא רוצה שיעלו אותך על המוקד!!!

יש כאן כל מיני אנשים ששוחטים מי שמעיזה לכתוב שהיא בוגדת
שכחו שגם בקשר אסור יש אהבה ורומנטיקה

ולשאלתך.... סוכריות קופצות... אם את לא יודעת למה אני מתכוונת תכתבי לי בפרטי...

אם היה לכן מספיק שכל הייתן פונות לפורום בגידות ואהבות אסורות

לתמיכה ומציאת עוד שכמותכם. בצדק אתם לא רצויים כאן כמו שבחוק אתן חשופות לתביעה
באם תשקרו למאהב רווק שאתן רווקות גם לשם קבלת טובות הנאה מתנות וכסף במרמה.
התביעה שלכן שאנשים שנשואים או בזוגיות באושר או רווקים ורווקות שמחפשים אנשים בסטטוס כמו שלהם ולא תפוסים היא מגוחכת אבסורדית ומנג'סת. גם יגאל עמיר ובתי הכלא הבטחוניים מלאים באנשים שדורשים צדק ומחפשים צומי ושיוויון. אז מה? אכפת למישהו?

הופה הופה אחי... לחצנו על נקודה רגישה???

כמה אנרגיה מבוזבזת...
מה עובר עליך בנאדם.....
למה מי שבוגד לא מחפש לו קצת רומנטיקה בחייו?? אהבה??

את מדברת כאילו יש חוקים כתובים בנושא

ואם האהבה עם בן הזוג מתה ואין בצד השני שותף להחיות אותה?
יצא לי להכיר אנשים שחיים כשותפים. שותפים מצוינים עם כבוד והערכה, אבל עדיין שותפים ולא זוג אוהבים.
ושוב- ככל הנראה ההומוסאפיינס אינו מונוגמי בבסיסו.

שרונת XD

New member
זה לא חוקים כתובים

כאנשים אנחנו סומכים על אנשים בחיים שלנו ולא רק בני זוג, שיהיו לטובתנו ושלא יפגעו בנו.
אם האהבה מתה אפשר להיפרד, גם לצד השני מגיע לחפש אהבה חדשה אם כמו שאמרת האהבה מתה, אולי הוא מרגיש שהיא לא וכדאי לעדכן אותו. אנשים שבוחרים לחיות כשותפים ושניהם מודעים למצב ובוחרים לראות אנשים אחרים, אין עם זה בעיה. יש גם אנשים שנמצאים בזוגיות פתוחה, כל עוד שני הצדדים מודעים למצב ומקבלים את זה אין עם זה שום בעיה. כמו שאמרת על מונוגומיה, כל אחד בוחר מה מתאים לו, אבל זה לא הוגן לשקר לבן אדם שאתה רק איתו ולצפות ממנו להיות רק איתך. זאת הבגידה.
בגידה זה חוסר כבוד והערכה, ובגידה זה לא רק רומנים וסקס, בגידה זה כל דבר שאם האדם היה יודע היה פוגע בו ואתה מסתיר ממנו, זה יכול להיות גם למכור את המוצר שבן הזוג שלך עובד עליו לחברה מתחרה.

סאני381

New member

את מדברת כמו אחת בשנות העשרה

פרידה זה לא דבר כל כך פשוט. אם זה מגיע למצב של מריבות ומתח - אין כל כך דילמה, וזה יכול להזיק גם לילדים לחיות בבית כזה. אבל יש ספקטרום.
בהחלט ייתכנו מצבים בהם המחיר הכרוך בפרידה גבוה יותר מתחזוק מערכת יחסים/ יצירת ריגושים מהצד. ולעתים, וזה בהחלט קורה, אחד מבני הזוג מחליט להפרד לטובת הפרטנר החדש שהכיר. לעתים לא. בימי רווקותי היו לי אפיזודות עם נשים נשואות, שלא הייתה להן כוונה להתגרש.
ולגבי מה שאמרתי על מונוגמיה- התכוונתי שלאדם (ההומוסאפנייס) ככלל מונוגמיה אינה טבעית. ולא שאלדם ספציפי מונוגמיה לא מתאימה. האנשים שיש להם בן זוג אחד כל חייהם כמעט תמיד שייכים למגזרים דתיים קיצוניים ועושים זאת מסיבות דת. רוב האנשים מחליפים בני זוג במהלך החיים.
הצורך הזה לא נעלם לאחר הקמת בית משותף וילדים, אבל המימוש שלו הופך להיות מורכב יותר , וכרוך במחיר. כל אחד עושה את החשבון שלו לגבי המחיר שהוא מוכן לשלם.

שרונת XD

New member
מי שלא חושב כמוך בשנות העשרה?

החיים הם לא פשוטים נקודה. בגידה זה לא דבר מוסרי, אתם יכולים לחפש לכם תירוצים מפה ועד להודעה חדשה, יכולים להיות מקרים קיצוניים בהם יש בן סוג מתעלל שלא נותן לעזוב וזה כבר משהו אחר. יכולים להיות גם מקרים שאנחנו נבין מישהו שגנב או רצח, בגדול אלה דברים לא מוסריים.
אני אם לא שמת לב, דיברתי על בגידה באופן כללי ולא בהכרח בגידה של רומנים.
אנשים שמחפשים ריגושים במקום להבין שמערכת יחסים דורשת עבודת תחזוקה מתמידה ולא שמים לב איך הזוגיות מתה להם בידיים, כמו צמח שהם לא השקו. נישואים זאת לא מטרה שמשיגים אותה וזהו. אתה יכול לקרוא את על זה הספר של אריך פרום "אמנות האהבה", אתה יודע, עוד פסיכולוג ופילוסוף שיש לו חשיבה של שנות העשרה.
בנוסף אתה מוזמן גם לבדוק את המוסריות של בגידה לפי קריטריונים של תורות מוסר שונות של פילוסופים שונים.

אתם שניכם דיי תוקפניים, ראיתי פה בשרשור קצת למטה הודעות תוקפניות של הבכיינית, וגם לך לא חסר, יורד לפסים אישיים למרות שלא כתבתי על אף אחד מכם שום דבר אישי, לכן אני לא אגיב פה יותר ולהבא אם מישהו מכם רוצה לפחות ממני תגובה לעניין, אל תענו בתוקפנות ובירידה לפסים אישיים, גם לכם אפשר לקרוא בשמות.

סאני381

New member
אתה צודק

פרידה זה לא דבר פשוט,יותר פשוט לחיות חיים שלמים של שקר :)

זה כבר אינדיוידואלי

וזאת כנראה הנקודה שפוספסה כאן.
זה כאלה שמחליטים שעדיף להם להפרד
יש כאלה שמחליטים לחיות (וזה לאו דווקא חיים שלמים) בשקר.
לכל אחת מהאלטרנטיבות יש מחיר.
לא לנו להחליט מה הדרך העדיפה עבור כל אחד ואחת. זה מורכב, תלוי בהמון גורמים, ולכן מי שמתיימר להחזיק בנוסחה אחת שתופסת כל המצבים מתאפיין בראייה פשטנית.
פרספקטיבה דיכוטומית מהסוג הזה (ראייה של שחור/לבן) בהחלט אופיינית לגיל הילדות.

סאני381

New member
אני ישאל אותך כזה דבר

הייתה מצפה מהבת זוג שלך שתשאר תמיד נאמנה אליך?הייתה נפגע אם הייתה מגלה שבמשך שנים היה לה מאהב?

דבר ראשון, אומרים "אשאל", ו"היית"

דבר שני את עניין הציפיות אני משאיר לעצמי ולכריות.
אני יכול אולי לקוות שבת הזוג שלי תהיה נאמנה לי (תקווה וציפיה הם שני דברים שונים).
אין לי מושג כיצד ארגיש במצב שאתה מתאר, אני מבטיח לעדכן אותך במידה וזה יקרה.
אין בכך לשנות את העובדה שהיא אדם חופשי וזכותה לחתור לאושר שלה. באותה מידה אני עלול להיפגע אם היא תחליט לעזוב אותי, זה ממש לא אומר שהיא מחוייבת להשאר איתי רק כדי להתחשב ברגשותי.

סאני381

New member
תודה על התיקונים של השגיאות כתיב :)

אני בטוח שיהיה עוד הרבה כאלה בהמשך :) ,הסיבה ששאלתי אותך את זה כי רציתי להגיד לך בסופו של דבר שלא תעשה לאנשים שיקרים לך את מה שאתה לא רוצה שיעשו לך,וכמו שהם מוכנים להקריב בשבילך אז זה צריך להיות הדדי,לשיקולך,כל טוב :)

למעלה