כאישה בוגדת רציתי להעלות את נושא האהבה והרומנטיקה

לפי הלוגיקה שלך

אז גם אסור לעזוב / להתגרש מבן זוג, אפילו אם מפסיקים לאהוב אותו (גם במצב שאולי בן הזוג אוהב אותך) ופשוט להקריב. תבצע הצרנה לפסוק פורמלי ותקבל אותו דבר. קצת בסתירה למה שכתבת קודם. תחשוב על זה...
השיקול שלי לא עומד על הפרק. במצב הנתון שלי אין לי כוונה לא לבגוד ולא לעזוב. אמרתי את מה שאמרתי כחלק מדיון כללי בנושא.

סאני381

New member
לא

ממש לא לזה התכונתי,להקריב רק במידה ויש שם אהבה הדדית ואמיתית ולא למען מישהו/מישהי שלא שווים את את זה

מה הקשר?

אם זו אהבה הדדית - המקרה בכלל לא רלוונטי (מן הסתם לא תרצה לעזוב אותו).
אם מישהו אוהב אותך, אבל אתה כבר לא אוהב אותו . זה קורה אתה יודע. אז הוא שווה את זה או לא?
כי אם הוא שווה את זה , יוצא שאתה צריך להקריב ולהשאר אומלל.
אם הוא לא שווה את זה, בהינתן שהוא אוהב אותך - העזיבה שלך תפגע בו.

בכל אופציה - יהיה מישהו שיפגע.

סאני381

New member
אוקי אני רואה שאנחנו לא משדרים על אותו גל (שזה קצת מעייף)

ניסיתי להסביר לך שאם מישהי אוהבת אותך(ואני מדבר באופן כללי לגבי כולם ולא רק אליך),מאמינה בך ועושה בשבילך הכול,ואתה אוהב אותה ומעריך אותה.אז על תבגוד בה למרות כל הפיתויים שיש בחוץ,אם מישהי תאהב אותי ואני לא יאהב אותה אני לא יהיה איתה פשוט,וזה לא משנה כמה המצב יהיה מורכב,אני מאמין שאתה הולך להגיד לי שיש מיקרים מורכבים ושאי אפשר לשפוט אף אחד,אז אני כבר אומר לך מראש שאני לא שופט אף אחד ושכל אחד יעשה מה שטוב לו,רק חשוב שניסתכל על עצמנו ושלא נפגע באנשים שיקרים לנו,זה המטרה של כל הדיון הזה מבחינתי

שרונת XD

New member

קרא שוב מהמקום שבו הצטרפת לשרשור

כי זה נראה שאבדת את ההקשר בדרך.

ואם עדיין לא הבנת , אז תחדד את השאלה שלך.

love145

New member
למען האמת יש שם תמיכה

ואני אחת מהאהובות בפורום (חייכן עליז) מוזמנים לקרוא

love145

New member
בוגדת אך רומנטית

בוודאי שאפרסם פה. להעלות על המוקד אי אפשר בעולם הווירטואלי...:)) ויפי הנפש יכולים לדלג הלאה גידי מבין שגם לי נפש רומנטית

בגידה מעשה לא יפה ומזיק לחברות

בעיקר בנישואין שמקודשים ע"י החברה. צריך לשמור על נאמנות רגשית ולא לרמות זה את זה. השתדלי לא לבגוד.
&nbsp

אנסה לענות דווקא אחד שלא בוגד

קודם כל, אני רוצה להקדים ולומר, בניגוד לכל מיני מתחסדים וצבועים - את בהחלט צודקת שגם בקשרים אסורים יש אהבה ורומנטיקה (בהנחה שמדובר במערכת יחסים ממושכת, ולא סטוצים בלבד). אני גם לא שותף לגישה השיפוטית כלפי בוגדים. הם לא עובריינים. זכותו של כל אחד לעשות בגופו מה שהוא חפץ (לא מדובר כאן באונס). מה גם שהאדם בבסיסו אינו יצור הומוגני.
אמנם אני מעולם לא בגדתי, ומקווה גם להשאר נאמן, אבל החיים הם לא תכנית ביטוח ומי יודע מה יקרה בעוד 10-15 שנים.
הנקודה היא אחרת - שאם מדובר בשאלות בנושא רומנטיקה גרידא, אין צורך שתגידי שזה עם המאהב. את יכולה פשוט להגיד הפטנר שלי/ בן הזוג שלי. כשאת מדגישה שזה במסגרת יחסים אסורים (כשזה למעשה לא רלוונטי) זה נראה כמו פרובוקציה.
ואם מדובר בשאלות שיש רלוונטיות לכך שמדובר ביחסים אסורים- כנראה שהמקום המתאים יותר הוא פורום בגידות.

תעשי חיים ותקפידי על סקס מוגן כדי לא להביא מחלות הביתה (כי זה כבר יהיה לא בסדר לפי כל אמת מידה)

שרונת XD

New member
חבל שלא ראיתי את התגובה לפני שעניתי לך

אחרת לא הייתי מגיבה לך
מתחסדים וצבועים? למה?
עדיין לפי הסטיגמה החברתית מקובל בחברה שבגידה זה לא דבר מוסרי, זה לא דבר שמעבר למוסר המקובל.
למה צבועים? זה יתכן רק אם כל מי שהגיב נגד בגידות זה מישהו שבגד בעצמו. יש לך הוכחות לזה?
אתה סתם זורק מילים כמו שזרקת לי, אתה מנהל דיונים ברמה מאוד נמוכה.
האם אתה רוצה שגם לך יענו ככה? שיזרקו לך מילים לא נחמדות רק כי לא מסכימים איתך? אם לא, אז צר לי לומר לך אבל אתה כאן הצבוע.
יום טוב לך, אתה לא שווה את הזמן שלי, וגם לא החברה התוקפנית שלך שתוקעת סימני קריאה אחרי כל משפט להגדיש את העצבים שלה. (ואחרי התגובות האלה שלה אתה עוד אומר שאני נשמעת בשנות העשרה, ולא חברה שלך עם סימני הקריאה שלה, רק כי היא בדעה שלך, צבוע...)

כנראה שהבנת הקריאה שלך לא משהו

ובנוסף החלטת שהבכיינית חברה שלי....

שיהיה לך הרבה אושר ובריאות

שרונת XD

New member
הבנת הנקרא שלי מצויינת

אתה החלטת עלי ועל כולנו את כל הדברים שאמרת, אז נראה לי שגם מותר לי להחליט עליך משהו לא?
אושר בריאות והתנהגות ראויה בדיונים.

לא אמרת שאת לא מגיבה לי?

הבנת הקריאה שלך טעונה שיפור גדול.

- אין התחסדות באדם שרואה בבגידה דבר לא מוסרי. יש התחסדות/ צביעות באדם שטוען שאין מקום לאהבה / רומנטיקה במסגרת בגידה. יכולה להיות אהבה במסגרת בגידה בדיוק כמו במסגרת "חוקית". על כך הייתה התגובה שלי (אולי בקריאה שניה תצליחי להבין)
- זה אינו קו מחשבה ילדותי שצריך להיות נאמן לבן זוג. זה בהחלט קו מחשבה ילדותי, שאם יש דעיכה של האהבה, כאשר אין שיתוף פעולה לשיקום הקשר , אז זה פשוט קמים ועוזבים. בסיטואציות מסוימות אנשים בהחלט יכולים להחליט שעדיף להם להישאר עם להרגיש בלי. זו זכותם ובניגוד אליך אני לא שיפוטי.

מי שהיה כאן תוקפני זה בעיקר את.
זכותך כמובן לגבש עלי איזו דיעה/ החלטה שאת חצפה. גם מפני זכותך המלאה לטעות, וגם משום שזה לא מזיז לי (בניגוד אליך שאפשר ממש להרגיש כיצד לחץ הדם שלך עלה)

שרונת XD

New member
עניתי לך לסיום שיחה

אל תשחק אותה, אתה בכוונה גם התגרית באותה התגובה וגם עכשיו כי אתה נואש לתגובות האלה וליחס הזה.
אתה אוהב להתווכח עם אנשים ברשת, יש לזה הגדרה.
תחשוב כרצונך, תחשוב שלחץ הדם שלי עולה, תודה גם על האישור להיות טועה, גם זכותך לטעות, שלדעתי כמובן אתה הטועה. אתה גם טועה שאתה טוען שאתה לא שיפוטי. בן אדם לא שיפוטי לא היה אומר את המילים שאמרת.
אף אחד לא אמר שאין מקום לאהבה בבגידה, אני לא אמרתי דבר כזה בוודאי (מדבר על הבנת הנקרא?).
אתה פשוט נואש להוציא את העצבים והארגסיות שלך ברשת, באמת שזאת לא דרך טובה לטיפול בעצבים. זאת דעתי וזכותי נכון? אני לא מנסה לשנות את דעתך עלי, כי לא אכפת לי, ואתה טוען שגם לך לא אכפת, אם ככה אז נוכל לסיים את השיחה הזאת.
תודה ושלום.

סאני381

New member
שרונת

על תקחי ללב שום דבר שרשמו לך,כיף לראות שיש עדיין אנשים כמוך בעולם הזה,מקווה לראות אותך יותר בפורום

שרונת XD

New member
אתה חמוד :)

זה בסדר אני כבר רגילה לטרולים ולא לוקחת ללב :), ראינו גם בהיסטוריה כמה אנשים יכולים להגיע לרמות מזעזעות, ותמיד כשאני נתקלת בטרולים אני מזכירה לעצמי איזה דברים אנשים יכולים לעשות ומזכירה לעצמי שלא כל האנשים שווים יחס.
כיף גם לראות אנשים כמוך, אהבתי את התגובות שלך :)

למעלה