סמויה כבר שנים
New member
ג'סיקה היקרה
אין לי מילים ואפילו לא יודעת איך להתחיל לכתוב לך מה את ומי את בשבילי...
כמו שהשמש זורחת בבוקר, כמו שהמים בים מלוחים, ככה ידעתי לאורך השנים, מאז הסקירה המאוחרת בהריון, שאת פה.
פה כדי להקשיב, לתמוך, לחזק, לחייך, להרים מבורות יאוש, בדרך מעוררת הערצה לכבוד לזולת, חוסר שיפוטיות, קבלה אמיתית, הבנה.
זכיתי לראות שיש אנשים כמוך, מעוררי הערצה והערכה ושום מחמאה בעולם לא תתרגם לכתב איך הידיים עכשיו רועדות לי ואיך הלב דופק.
אני יודעת שלא הייתי נוכחת בפורום באופן פעיל, באמת שלא הייתי מסוגלת, ולדעת שלא תזקפי זאת לרעתי ברגע שאזדקק לך כל כך עזר לי ברגעים הקשים והשחורים, ומי כמוך יודעת שהיו רבים מספור.
תודה לך שהארת את דרכי בשנים האחרונות, שנתת לי מקום טוב לשאוף אליו, ושהיית את.
זכינו כולנו
המון בריאות אהבה סיפוק והצלחה בכל אשר תעשי,
מגיע לך את כל הטוב שיש לעולם להציע
מעין
אין לי מילים ואפילו לא יודעת איך להתחיל לכתוב לך מה את ומי את בשבילי...
כמו שהשמש זורחת בבוקר, כמו שהמים בים מלוחים, ככה ידעתי לאורך השנים, מאז הסקירה המאוחרת בהריון, שאת פה.
פה כדי להקשיב, לתמוך, לחזק, לחייך, להרים מבורות יאוש, בדרך מעוררת הערצה לכבוד לזולת, חוסר שיפוטיות, קבלה אמיתית, הבנה.
זכיתי לראות שיש אנשים כמוך, מעוררי הערצה והערכה ושום מחמאה בעולם לא תתרגם לכתב איך הידיים עכשיו רועדות לי ואיך הלב דופק.
אני יודעת שלא הייתי נוכחת בפורום באופן פעיל, באמת שלא הייתי מסוגלת, ולדעת שלא תזקפי זאת לרעתי ברגע שאזדקק לך כל כך עזר לי ברגעים הקשים והשחורים, ומי כמוך יודעת שהיו רבים מספור.
תודה לך שהארת את דרכי בשנים האחרונות, שנתת לי מקום טוב לשאוף אליו, ושהיית את.
זכינו כולנו
המון בריאות אהבה סיפוק והצלחה בכל אשר תעשי,
מגיע לך את כל הטוב שיש לעולם להציע

מעין