רגע זה התחיל כבר????
T t r e c o o l New member 13/10/09 #22 כן, יש עכשיו שירים.. נראה לי שזה יתחיל בערך ב6.. אבל אני מעכשיו מחכה..חח
M MIDNIGHT SKY New member 13/10/09 #24 ב6 וחצי אמורות להיות ההכרזות בAMA וכנראה ישדרו לייב *אומג* באינטרנט
M MIDNIGHT SKY New member 13/10/09 #26 אולי פה אבל לא בטוח.. אני מתפללת שכן !!!! http://abc.go.com/shows/american-music-awards/index
M MISHMISH56 New member 13/10/09 #28 מתי מתחיל השידור עם אדם אצל ראיין,אני עכשיו מקשיבה לו הוא כל הזמן תמחם את האוירה ומזכיר את אדם..אבל מתי זה מתחיל??
מתי מתחיל השידור עם אדם אצל ראיין,אני עכשיו מקשיבה לו הוא כל הזמן תמחם את האוירה ומזכיר את אדם..אבל מתי זה מתחיל??
M MISHMISH56 New member 13/10/09 #42 הוא מדבר עכשיו איזה ממי...דיבר על הסינגל שהוא ישיר לייב באירוע................יאייייייייייייייייייי
R Rider on a storm New member 13/10/09 #41 יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אדם 3333> אז הוא יופיע בAMA אם הסינגל!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאייייייייייייייייייייי
יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אדם 3333> אז הוא יופיע בAMA אם הסינגל!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאייייייייייייייייייייי
M MIDNIGHT SKY New member 13/10/09 #30 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifדאמיט !! אני צריכה ללכת עכשיו ! אמא שלי עוד שנייה תרצח אותי תגידו לי מה ההודעה.
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifדאמיט !! אני צריכה ללכת עכשיו ! אמא שלי עוד שנייה תרצח אותי תגידו לי מה ההודעה.
T t r e c o o l New member 13/10/09 #33 ../images/Emo201.gifיהיה גם יוטוב, אל תדאגי.. לפחות את לא צרכה לסבול את כל השירים המזעזעים האלו וכל הפרסומות
../images/Emo201.gifיהיה גם יוטוב, אל תדאגי.. לפחות את לא צרכה לסבול את כל השירים המזעזעים האלו וכל הפרסומות
H heart1soul New member 13/10/09 #36 תאכלס!! את ממש מרוויחה שאת לא שומעת את דברים שאנחנו שומעות עכשיו!!:/