כאן מתלוננים, מבקרים ומקטרים

אנימו

New member
אני לא רואה כל פסול בכך שמובאים חומרים

איכותיים, ממקור כל שהוא, מתחום כל שהוא, בבלוג. הבלוגים אינם מקום לפרסומים של חומרים מקוריים דוקא. לעתים, שיקול דעתו של המעתיק-כותב שהמביא דברים בשם אומרם כמובן, שמגרה לתגובה ענינית, עולה (לעניות דעתי , כמובן) על כל שיקול דעת לפירסום חומרים מקוריים שרמתם, במקרה הטוב, שואפת לתחתיתו של סולם כתיבה, ערכים וענין. אשר לקידום או אי קידום - טרם הבנתי מה הקריטריון לקידום ומה תכליתו. העיקר הבריאות. ושבת שלום.

orelie

New member
למה בכלל לבדוק?

איך שמופיע המילה האח הגדול... אני מסננת

abbale2

New member
אז את מוזמנת לבקר בבלוג שלי

ולראות את הרשומה האחרונה ואני ישמח גם לקבל שם את תגובתך :) יום נפלא

orelie

New member
בריפרוף ראיתי את שמי אבל...

עכשיו אני מתמקדת בפרטים תגובה תקבל שם.... יעל

פנומן 72

New member
שלא תגידי שלא אמרתי

התוכן שראוי לקידום הולך ונעלם מתפוז עד שהעורכים נאלצים לקדם תוכן לא מקורי ... כמה עלוב...

עכשיו גם אני רוצה לקטר ../images/Emo46.gif

מה זה הכותרת הזאת באחד מהפוסטים בעמוד הראשי, של מישהו שכתב על בשר או משהו כזה (מובן שלא נכנסתי לפוסט ותכף תבינו למה) "גם צמחונים ירצו נתח" סליחה, בלוגר יקר, אבל אנחנו הצמחונים לא רואים בשר כאוכל. כשאתה רואה גופת חתול מרוחה על הכביש זה מעורר בך תיאבון? רצון לבשל אותו ולעשות ממנו סטייק? אז זהו, ככה נראה בעיניי כל פגר אחר גם אם הוא הוקפא בפריז'ר ונמרח באי אילו "תבלינים". "להזיל ריר".. לי אולי זה היה גורם להפריש הפרשות אחרות ישר מהקיבה אל הפה והחוצה... נבלות לא גורמות לי להזיל ריר. מצטערת..

Bezalel P

New member
סטייקים וצמחונים

הכותרת לקוחה מתוך הדברים שהבלוגר כתב בעצמו ("רוסטביף סינטה שגם צמחונים ישקלו לאכול"). אילו היית נכנסת לרשומה היית רואה שהכותב בעצמו היה בעבר צמחוני, ושגם היום הוא יכול לאכול מעט מאוד בשר. ועדיין הוא מביא את המתכון הזה כי לדעתו זה מתאים בדיוק לאנשים כמוהו. אגב, גם עורכת התוכן שלנו היא צמחונית. ועדיין היא מוצאת את הרשומה, את הקידום, ואת הכותרת שניתנה לו כמעוררים תאבון.

למעלה