כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

drn

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

drn

New member
האם ניתן לראות עדויות מתועדות?

האם ניתן לראות עדויות מתועדות לאמיתות דברייך? הרי גילי היה בריא לגמרי כשנפל לידיך. איך קרה שאחרי יותר מעשור במוסד מחקרי הוא מת דווקא אצלך, תוך חודשים ספורים?? מי הם הוטרינרים שאת מדברת עליהם? האם מישהו בדק לאחר שהמתתם את הקוף האומלל, שאכן לקה בלימפומה? ומנין החירות הזו להרוג בעל חיים חולה לכאורה? מדוע לא לטפל בו כראוי? האם "מרדימים" ילדים עם לימפומות? זה לא נשמע לך קצת ז ו ע ק ??? נתנו לך שני קופים ואחד מת מיד, ואת מעיזה לתקוף אתמול בפורום מדע של וואלה מדענים שבמעבדתם מת קוף?

morality

New member
הכל מתועד וגלוי

צור קשר עם העמותה ותוכל לקבל כל מידע שתרצה: 5278499-03

drn

New member
ברור לגמרי למה את לא מתיחסת לשאלות

מורטליטי, אנא עני על שאלותי בכנות. אני גם אבדוק את התיעוד כפי שהסכמת, אבל אבקש קודם כל שתשיבי על כל מה ששאלתי, אם אין לך מה להסתיר...

morality

New member
אינך ראוי להתייחסות בפורום

אם תנהג לשם שינוי בהגינות ותיצור קשר טלפוני דרך העמותה, אתייחס אליך.

roniko32

New member
DRN ../images/Emo18.gif

ה"מתוחכמת" מעוניינת לדעת מי אתה. כדי שתיכנס לרשימת ההטרדה - זה הכל.

feline9

New member
אל תנסה להסית אנשים...

אחרים שאינם מודעים כלל לענינים הפנימיים והפוליטיים הללו. חבל על הזמן שלך drn, מי שלא תהיה. עמותה זו לא הוקמה לצורך המתתם כי אם שיקומם של הקופים, ואל תטעה את אנשי הפורום בבקשה: "מחצית מן הקופים" - מתוך שניים שהועברו אחד הועבר כשהסרטן כבר היה בגופו (ומן הסתם אין לזה הוכחות מוצקות כפי שביקשת כי הוא בטח לא הלך לרופא המשפחה שלו - אולי ברגמן?) ואז מת כשהיה כבר במקום החדש.

drn

New member
לא טענתי שהקוף הומת במכוון, אלא

שהיו אי-סדרים שהובילו למותו. אי-סדרים עד כדי עבירות על החוק, כפי ששמעתי כאן ובוואלה. מה שהביא אותי לפתוח את הנושא היא העובדה שמי שעומדת בראש עמותה שבידיה מת קוף אחד מתוך שניים, מעיזה לבוא בביקורת כלפי התנאים והפיקוח על חיות מעבדה. הפוסל במומו פוסל.

rd2

New member
כאן נמחקה הודעה

drn

New member
כן, אין ספק שזה מרגיז אתכם להביט

במראה.... תשובות לשאלותי לא קיבלתי, כצפוי.

rd2

New member
קיבלת יותר מדי

שאלת שאלות חצופות תוך התבססות על נתונים שגויים, ובמקום ההתעלמות הראויה לנודניקים כמוך קיבלת מספר טלפון שבו הובטח לך שתוכל לקבל את כל התשובות. התקשרת לשם כבר? אם לא התקשרת, כנראה שהתשובות לא באמת מעניינות אותך. אתה מעדיף להזיל דמעות תנין על קוף אחד שמת ממחלה, בזמן שאתה וחבריך אחראים ישירות למותם של עשרות קופים שיכלו להשתקם אם הראש האגואיסטי שלכם היה מסוגל לחשוב על משהו חוץ מפרסום מאמרים. עשרות קופים עברו אצלכם ייסורי תופת, ורק אחד מהם יצא עד היום לשיקום!! אולי תסביר לחברי הפורום מה בדיוק עשיתם עם כל הקופים האחרים? (רמז: התשובה מתחילה במ´, נגמרת בה´, באמצע יש ש´, ר´ ופ´, והטלפון הפנימי שלה הוא 88467)

drn

New member
כאן נמחקה הודעה

dylan

New member
מחשידה במה..?

שהחווה בעצם נועדה כדי להרוג קופים בשביל הכיף וכולנו משת"פים..? לא ממש הבנתי את החשדות שלך.. בכל מקרה, ענו לך בקשר למה שקרה שם ונתנו לך מספר טלפון להתקשר אליו... אם באמת היו שם אי סדרים אני די בטוח שכל חברי הפורום יהיו בצד שלך בעניין הזה (אבל רק בעניין הזה)... "ואפילו חיי אדם למען מטרה נעלה כהצלת חיים"?? נראה לי שאפילו את רוניקו הצלחת להדאיג במשפט הזה.. השאלה היא חיים של איזה אדם (או בע"ח אחר) כמובן? אני מניח שהחיים שלך יקרים מדי כדי להקריב אותם למען מטרות נעלות.. זה קל להיות נעלה שמדובר בסבל של מישהו אחר..

drn

New member
אתה לא נותן לי ללכת, אה?

מחשידה באי-סדרים חמורים מאלה בהם מאשימים אותם אנשים עצמם את המעבדות (ואם אתה לא מכיר את הסוגייה המשפטית בנוגע לאי-סדרים אז צא ולמד). חיי אינם יקרים מכדי להקריבם למענך, ולראייה כל אותן שנים וכל אותם חודשים בכל שנה בהם אני מוכן להגן בגופי על אנשים כמוך, כשהמדינה שולחת אותי לדרום לבנון ולדרום הר חברון...

twiggi

New member
enemails

אני קוראת ומזועזעת. מי אנחנו שנחליט מתי להמית חיה? גזע עליון? מה עם חוק מתאים לכל העוולות האלו? הרי יש לנו מערכת משפט עניפה ביותר, ולמה שאנחנו בני האדם לא נהיה לחיות לפה? והרי אנו עצמנו באנו מן הקוף ואני כבר לא יודעת אם תודה לקוף או לא. כי אנחנו נוהגים בצורה לא חייתית, אלא בצורה נוראית. צריך לפטר את כל החוקרים האלה, לצרף אותם למאגר המובטלים, ולגרום להם להסתובב ברחובות, וללמוד ללטף חיית רחוב מזדמנת. נמאסתם כבר. הרי הוכח כבר לא פעם שניסויים בחיות לא התאימו ולא עזרו ולא קידמו טיפול בבני אדם.

asaf ben bassat

New member
אני לא מבין איך יש

לאנשים לב בשביל לתקוע בחית כל מיני דברים בראש רק כדאי "לבצע ניסוי" ועוד חלק מהניסויים נעשים שהחיה ערה

נועם ר

New member
ולידעתכם

חוות הקופים הזאת מנהלת הסכמים עם מעבדות כדי שיעבירו לה קופים ובתמורה לא יפרסמו את מה שקורה במעבדות!

drn

New member
זה מסביר את זה שמאז שלא מעבירים להם

קופים, עקב מותו של גילי והעדר האישורים המתאימים, (כפי שנטען), החלה החשיפה התקשורתית של המעבדות. אין גבול לשחיתות... אני מתנחם בזה שכנראה שלחווה הזו יש הרבה יותר מה להסתיר מאשר למוסדות המחקר, שהם ממילא מוסדות ציבוריים.

למעלה