drn, הזהר...
אחרי ה-bonding המופלא שעבר עלי ועליך לפני מספר חודשים בצ´ט של הפורום, (בו הבטחת אישית לי ולתולי שלא תחזור יותר לפורום, ד"א) אני חש חובה להזהיר אותך: יש פה אחד, קוראים לו רוניקו, שהוא מה זה חם על להגיש תלונת דיבה על מישהו פה. בהתחלה הוא חשב על פיינלקאט, אבל נראה לי שאתה מושך עכשיו אש ממנו בטירוף... ובנימה יותר רצינית: מה שאתה עושה עכשיו אינו מתקרב ל"חקר האמת". מה שאתה עושה הוא פשוט הסתה. אתה ממשיך את הקו שהועלה בדיון בפורום בוואללה, המעלה האשמות כלפי עמותת החופש לחיות בלי לההסתמך על שום דבר. אם יש לך הוכחות שהקוף מת מהתעללות של המטפלים, או מהזנחה, הרי שאתה מוזמן להציגן. אבל אין לך, אפילו לא טרחת לברר את העניין עדיין, וכבר בהודעותיך אתה מתייחס לחשדותיך (המופרכים) כאל עובדות. הנה בהודעה כאן למעלה כתבת "מותר לילדים לשמוע שהגורו לשהם אחראי אולי בעצמו לדברים גרועים יותר מאלה שהוא מטיף נגדם". שני דברים לגבי המשפט הזה: אותי למדו שהמילה "אולי" באה לתיאור סיכוי סביר לקיומו של מצב מסוים. איני רואה כיצד אתה רואה את הרעיון שעמותת "החופש לחיות" פגעה בקוף אותו נאבקה לקבל לשיקום אחרי נופש פעיל במעבדה כמשהו שהוא סביר בהגדרתו או ביישומו. מן הראוי לבדוק לפני שמדברים, לא? יתר על כן, המילה "אולי" מתייחסת למילה "בעצמו", במשפט הזה, מה שהופך אותו למגוחך במיוחד: אתה כבר יוצא מנקודת המוצא כאילו זו עובדה נתונה שמישהו מאנשי זכויות בעלי החיים אשם בחוליו של הקוף. המילה "אולי" אומרת ש"אולי זה הגורו" - ואולי זה הסגן שלו - אבל אחד מהם, על בטוח. השאלה שלך נשאלה כבר ונענתה: מדוע מת הקוף? הוא חלה בסרטן, והורדם. אין לאנשי זכויות בעלי החיים כל אינטרס להרדים בעלי חיים שניתן להצילם. איכשהו, זה לא דבר שקשה כל כך להבין, ששנים של כליאה, התעללות, stress, והזרקת השד יודע מה לגופו של בעל חיים עושים את שלהם. האין אתה יודע משהו על אותן שנים..? מהכרותי "הרופפת" עם אנשי זכויות בעלי החיים, אני נוטה לפסול את האפשרות שהמאבק להעברתו של הקוף לעמותת "החופש לחיות" היה חלק ממהלך קונספירטיבי "להעלים" אותו, מה אתה חושב? או שמא הדבר הבא שתטען הוא שהמטרה היתה להפוך את פליט המעבדות הנ"ל לחלק מסיפוק התאוות הקולינריות של אנשי הכת שלנו? אם תשובתך לשאלה זו היא כן, לטובת כל הנוגעים בדבר, אנא פנה לטיפול פסיכיאטרי בדחיפות.