כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

drn

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

drn

New member
זה מדהים.. את אפילו לא מנסה להסתיר

את זה שיש לך מה להסתיר..

FiRe N IcE

New member
מוקצים מחמת מיאוס

דמוקרטי או לא, אני חושב שאין לאפשר למשתתפים מסויימים, אשר פועלים למען ביטול כל דיון לא משוחד בפורום, להיכנס לכאן. הרי ברור מי שלח אותם - אז למה אף אחד לא עושה שום דבר?

drn

New member
זה לא עניין של דמוקרטיה, אלא הגינות

ראשית, איש לא שלח אותי ואינני יודע מדוע מתיחסים אלי בלשון רבים. שנית, מותר לילדים הנוהרים בעיניים עצומות אחרי כתות המתנגדות למדע ולרפואה לשמוע שהגורו שלהם אחראי אולי בעצמו לדברים גרועים יותר מאלה שהוא מטיף נגדם. כל עוד הדיון עינייני, לא מקובל לסתום פיות- סתם כי לא נעים לך לראות איך שאלות תם נותרות ללא מענה כשמגיעים לעניינים רגישים... אבל אולי הציפיה להגינות היא יותר מדי?

morality

New member
לידיעת חברי הפורום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניהלתי כאן התכתבות אישית מנומסת ב"מסרים" עם drn ואף הזמנתי אותו לביקור בחוות "החופש לחיות". הסיבה שנעניתי למסר האישי שלו אלי היא כי חשבתי שאולי, למרות שנאתו האובססיבית אלינו, אולי, אולי יש בליבו משהו לקופים, ואולי אולי מותו של גילי עשה לו משהו. ובכן, רבותי, אני מודיעה לכם כאן שההתכתבות בינינו הבהירה לי באופן חד-משמעי שהאדם הזה בא הנה במטרה ברורה לחבל, להכפיש, להזיק, ללכלך וכל דבר שלילי אחר שאתם יכולים לחשוב עליו. אין לו לב ואין לו אלוהים. הוא שונא אותנו, שונא בעלי-חיים וייעודו המרכזי בחיים הוא להציק לנו ולהם. טום האנקס אמר פעם בראיון בעקבות הצלחת סרטו "פורסט גאמפ": "אנשים עם כמה חולשות מתחבבים על סביבתם. אנשים עם הרבה חולשות נעשים אכזריים לסביבתם". אין לי ספק ש-drn משתייך לקבוצה השנייה. מלבד רחמי על האיש, אני מציעה ששאנטי תמחק מעתה את כל הודעותיו.

m_shy

New member
drn, הזהר...

אחרי ה-bonding המופלא שעבר עלי ועליך לפני מספר חודשים בצ´ט של הפורום, (בו הבטחת אישית לי ולתולי שלא תחזור יותר לפורום, ד"א) אני חש חובה להזהיר אותך: יש פה אחד, קוראים לו רוניקו, שהוא מה זה חם על להגיש תלונת דיבה על מישהו פה. בהתחלה הוא חשב על פיינלקאט, אבל נראה לי שאתה מושך עכשיו אש ממנו בטירוף... ובנימה יותר רצינית: מה שאתה עושה עכשיו אינו מתקרב ל"חקר האמת". מה שאתה עושה הוא פשוט הסתה. אתה ממשיך את הקו שהועלה בדיון בפורום בוואללה, המעלה האשמות כלפי עמותת החופש לחיות בלי לההסתמך על שום דבר. אם יש לך הוכחות שהקוף מת מהתעללות של המטפלים, או מהזנחה, הרי שאתה מוזמן להציגן. אבל אין לך, אפילו לא טרחת לברר את העניין עדיין, וכבר בהודעותיך אתה מתייחס לחשדותיך (המופרכים) כאל עובדות. הנה בהודעה כאן למעלה כתבת "מותר לילדים לשמוע שהגורו לשהם אחראי אולי בעצמו לדברים גרועים יותר מאלה שהוא מטיף נגדם". שני דברים לגבי המשפט הזה: אותי למדו שהמילה "אולי" באה לתיאור סיכוי סביר לקיומו של מצב מסוים. איני רואה כיצד אתה רואה את הרעיון שעמותת "החופש לחיות" פגעה בקוף אותו נאבקה לקבל לשיקום אחרי נופש פעיל במעבדה כמשהו שהוא סביר בהגדרתו או ביישומו. מן הראוי לבדוק לפני שמדברים, לא? יתר על כן, המילה "אולי" מתייחסת למילה "בעצמו", במשפט הזה, מה שהופך אותו למגוחך במיוחד: אתה כבר יוצא מנקודת המוצא כאילו זו עובדה נתונה שמישהו מאנשי זכויות בעלי החיים אשם בחוליו של הקוף. המילה "אולי" אומרת ש"אולי זה הגורו" - ואולי זה הסגן שלו - אבל אחד מהם, על בטוח. השאלה שלך נשאלה כבר ונענתה: מדוע מת הקוף? הוא חלה בסרטן, והורדם. אין לאנשי זכויות בעלי החיים כל אינטרס להרדים בעלי חיים שניתן להצילם. איכשהו, זה לא דבר שקשה כל כך להבין, ששנים של כליאה, התעללות, stress, והזרקת השד יודע מה לגופו של בעל חיים עושים את שלהם. האין אתה יודע משהו על אותן שנים..? מהכרותי "הרופפת" עם אנשי זכויות בעלי החיים, אני נוטה לפסול את האפשרות שהמאבק להעברתו של הקוף לעמותת "החופש לחיות" היה חלק ממהלך קונספירטיבי "להעלים" אותו, מה אתה חושב? או שמא הדבר הבא שתטען הוא שהמטרה היתה להפוך את פליט המעבדות הנ"ל לחלק מסיפוק התאוות הקולינריות של אנשי הכת שלנו? אם תשובתך לשאלה זו היא כן, לטובת כל הנוגעים בדבר, אנא פנה לטיפול פסיכיאטרי בדחיפות.

shanty.G

New member
התייחסות לדיון הנוכחי ולדומיו

אם ניתן לקרוא לו דיון, מכיוון שנראה יותר כי מתנהל פה שיח חרש. לא חרשים, אגב. drn משום מה שב אלינו במשנה מרץ, די בצמוד לאירוח שהתקיים בפורום מדע בוואלה, אחרי שהויויסקטורים קיבלו אותה ב"הפוכה" 1:0. שאלות נוקבות שנשאלו לא זכו למענה הולם, ונראו יותר כמו נסיונות התפתלות והתעלמות מנגיעה במקומות "כואבים". פגועים עד עמקי נשמתם, מגיעים לכאן נציגי הנ"ל, ביניהם drn, שהבטיח שלא לשוב, המנסה לטפול האשמות שווא על אנשי הארגונים, מחשיב את דעותינו כשייכות לאנשי כתות מסתוריות ופנטיות המתנגדות לחקר מדע הרפואה ועוד כהנא וכהנא שטויות במיץ. חבל על המאמצים הפאטתיים שלך. הפורום, ככל הפורומים הוא אכן פורום דמוקרטי, הודעותיך לא נמחקו עד כה למרות שללא ספק מעלים פה לרוב הגולשים את הסעיף, או לחילופין, מעלים את השאלה האם תפוז לא פרסם די הצורך את אשכול פורומי התמיכה, על מנת ששכמותך יוכלו להגיע לשם בדיוור ישיר במקום לנסות מזלם במקומיות אחרים- (אולי יקשיבו להם שם=פה). יש שם פורום מצויין אגב, שמו "טורדנות כפייתית". נסה ותהנה. ולכל שאר חברי הפורום היקרים: מבחינתי drn כמו רוניקו (המפוצל קשות) הוא בבחינת מטריד זוטר. אפשר להתייחס להגיגיו מעוררי החמלה ואפשר להתעלם. אני בוחרת באפשרות השניה. ואתם? היה והודעות יעברו על תקנון הפורומים או על המקובל בפורום הנוכחי, הן ימחקו. shanty

drn

New member
אני מבין את הלחץ שלכם...

צר לי ששבתי, בניגוד להבטחתי, אך היה זה על מנת ללבן נקודה שקלטתי בדיון בוואלה. הרי יכולתי להכנס בניק אחר, אך העדפתי להיות כנה ולהודות בחריגה שלי מהבטחתי. לא העליתי כאן עובדות, רק שאלות, וסייגתי את דברי מעל ומעבר למקובל ולנדרש, אז מה כל האיומים האלה על תביעות דיבה וכיו"ב?? באשר למורטליטי, צר לי אם לא התכוונת שאערבב בין תגובתך האישית אלי לבין הכתיבה בפורום. אני מתנצל בכנות. אשר להצעותייך- אנצל אותן בשמחה, אלא שאני מפחד (באמת ובתמים) להחשף, שכן לא אחת אני נתקל באלימות מילולית ואיומים לאלימות פיזית משותפיך. צר לי (ואכן מחשיד) שלא השבת לי כאן. סליחה על ההטרדה החוזרת. מבטיח לא לשוב אם לא יבער בעצמותי, מי יתן ותלחמו רק מלחמות צודקות למען בעלי החיים, ותשאירו את המדענים והרופאים מחוץ למאבק. אני מחכה כבר זמן רב להצעת חוק שתדרוש פיקוח על שחיטת עגלים תמימים למינימום הנדרש (אפס?) והחרמה של בתי עסק המוכרים גופות (חנויות ומסעדות).

מוגלי, קודם גילי נעלם מהחווה שלך

מוגלי, קודם גילי נעלם מהחווה שלך באופן משונה, ועכשיו העלמת אותי מוואלה? ככה את מתמודדת עם נסיונות להבין מה עלה בגורלו של קוף אומלל?

למעלה