כאן נמחקה הודעה

rolan

New member
איך שכחתי.....

לברך אותך מונה על כניסתך אלינו ברוכה הבאה

מונה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני רוצה להביע את דעתי אך אני הזהיר אותך חבריי לפורום מתלוננים על גישתי אז אל תפגעי ממני אני ישירה מונה קראתי את סיפורך ואני מאוד התרשמתי מהפתיחות שלך לגבי רגשות הקנאה והרכושנות למען האמת משהו לא מסתדר לי וזה בעניין הקנאה שלך קנאה לילד בן חמש מקוה שלא אפגע בך, האם את מקבלת מספיק אהבה ותשומת לב מבעלך? משום שלומר אני רכושני או קנאי זה מצלצל לי על מצוקה על חוסר, ותקני אותי עם אני טועה מונה ילד בן חמש לא יכול להיות לך לאיום הוא בעצמו נמצא חסר עונים מתוסכל ומפוחד הכל סביבו זר חדש ומוזר בדקי עם עצמך ותשאלי את השאלות מדוע את מרגישה כך? מה היו ציפייותייך שכרגע אינך מגשימה? מה חסר לי בתוך המערכת הזו? מה הייתי רוצה שיהיה בה על אף הנפשות הקיימות? מה אני יכולה לעשות כדי שארגיש אחרת? העמידי לפניך את כל השאלות ונסי לענות בכל הכנות, עם כל הקושי אני כמעט בטוחה שהתבהרו מולך הדברים ויחד עם זאת תמצאי את הסיבות ועם עוד מאמץ קטן גם הפתרונות רק עליך לקחת בחשבון את רגשותיהם של הילדים שהחממה התפרקה וההורים נפרדו בשבילם עולמם חרב הילד בן חמש עובר משבר לכן נאחז באביו מונה אני מבינה כמה אנרגיות צריך להשקיע ליצור משפחה מורכבת זה מאוד קשה, אך הביאי את אהבתך, את הבנתך, את הרכות וחום ואומר גם את האיכפתיות (שבטח יש) עם כל אלה תתגברי על הרגשות שעולים לך שאינך שלמה איתם הקנאה והרכושנות בטוחה שתצליחי כל עוד תתכוונני להצלחה שמרי על המורל אילנה

mona02

New member
בונוסית יקרה, אין לך מושג כמה עזרת

לי. כל מילה שאמרת כאילו קראת את המחשבות שלי. גם לי יש תקופות טובות וקשות יותר. גם אני מרגישה שילד משותף יכול מאוד לעזור לי, הבעיה אצלי שאני כבר שנתיים לא מצליחה להרות וזה רק מגביר את התסכול שלי... זה נכון שכל שהילדים שלו גדלים כך התלות שלהם פוחתת ואני מרגישה הקלה. לא קל לי בכלל לקבל את העניין שבן-זוגי צריך להיות בקשר כל החיים עם אישה שהוא לא סובל (ה-
שלו) בגלל הילדים שלהם. אני כבר 4 שנים נמצאת במלחמה עם עצמי ומנסה להתגבר על התחושות הלא טובות שיש לי ולראות את הדברים החיוביים. שוב תודה לך על המילים החמות וההבנה.

אגלה לך סוד

גם לי מאוד קשה לקבל את עצם העובדה שבן זוגי יצטרך להתמודד עם ה-
ית שלו מינימום 10 שנים. קשה לי לראות מה היא עושה לו, קשה לי לראות עד כמה הוא סובל ואני בעצמי סובלת ממנה. לעיתים לאחר שאני שומעת על מעללי ה-
ית קופצים לי הפיוזים. לעיתים, נדמה לי שהוא שומר על קשר יותר מידי קרוב אליה בכדי שהיא לא תעשה דבר מה קיצוני עקב היותה בעל מזג הפכפך ביותר.

תמרי30

New member
פרי אסור הוצאת את המחשבות מראשי

ממש אמרת במילים את מה שאני מרגישה . לא נעים בכלל להרגיש כך ואני כל הזמן נלחמת בעצמי כדי לשנות את הרגשתי. אני כועסת לפעמים על הצורה שבה היא מתייחסת לילד , על זה שהיא מזניחה אותו,על הערות מטופשות/צרושעות וכו'...אני יודעת שאני לא אמורה להתעצבן אבל אני כן מתעצבנת (לא יכולה לשלוט על זה) .

בטח שמותר לך ../images/Emo24.gif

בוודאי שאת יכולה לכעוס עליה! אם ה
ית לא מתנהגת כפי שצריך אל בנה מותר לך להרגיש כפי שאת מרגישה. אני לא חושבת שזה היה מעיד שהכול תקין בתוך משפחתכם ועל יחסיך עם החורגים אילו לא היית כעוסת כשההיא לא הייתה בסדר.

תמרי30

New member
רק שלפעמים

נראה לי שאני מבזבזת המון אנרגיה בלכעוס ...ושבעצם הצד השני בכלל לא שם ז...(לא נעים לי לכתוב את זה ) (הצד השני אגב זה האקס) אבל כרגע בכלל אין לי מצב רוח ... היה לי ויכוח מעצבן עם בן זוגי (הוא לא חי בארץ ואני אמורה לעבור אליו) והוא ממש הרגיז אותי
(שונאת להתווכח בטלפון)
שונאת ללכת לישון בהרגשה כזאת

*יערית

New member
מונה../images/Emo39.gif

תבורכי על הכנות
זו מעלה שאני כ"כ מעריכה, לגבי עיניין הילדים המשותפים לו לאקסית... ולכם בעצם אין מן המשותף....אולי..אולי זו הנקודה? הבן זוג שאת כ"כ אוהבת ,בעלך היקר לך מכל,קשור בקישרי דם עם אחרת {הילד הקטן היה עוד משיכה מבחינתה לקשר}אני לא נכנסת לחייך ולגבי ילדים משותפים לכם....רק אולי באמת אני לא מבינה את מהש עובר עליך כי יש לי ילדים משלי, אני עברתי את חוויית ההורות,רגישה לילדים גם לא שלי, כשתעברי את החוויה הזו אישה....אולי הדברים יראו אחרת.. בינתיים תמשיכי לתת הרבה מעצמך עבורם הגמול הוא האהבה והערכה שתקבלי מהם בחזרה ביום מן הימים וכן גם בעלך יעריך את מאמצייך הגדולים!

מונה יקרה

אני לא אחזור על הדברים שנכתבו לפני ואני בהחלט מסכימה עם רובם. רציתי להציעה משהו פרקטי,שאולי יעזור. החלטה,מונה קחי החלטה לשחרר את הקינאה או הכעס המוסתר. הקינאה הזאת תוביל בהמשך לשינאה וחבל,את חייבת לעצור עכשיו ולהחליט לשים את הרגש הזה בצד,לפני שהוא יהרוס כל חלקה טובה בזוגיות הנפלאה שלכם. הקנאה הזאת תביא לתחרות ,ובתחרות הזאת את תפסידי ,ילדים הם תמיד מקום ראשון אצל הוריהם ,וטוב שכך. צאי מזה עכשיו,קחי החלטה ותנצחי,מצידי תמחקי את הרגש הזה מליבך. בהצלחה ,ובהזדמנות זאת אני מסירה בפנייך את הכובע על הכנות וגילוי הלב. את אישה אמיצה.

למעלה