כאן נמחקה הודעה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אחלה פורום

Noopy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לפורום!!!!!!

apl

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

אהבתי את רעיון הפורום מאוד מאוד..ואני מקווה שיהיה לי הרבה מה להגיד,להעיר,להאיר,להבהיר ולהבעיר
נ.ב:אני
,לא
. נ.ב2:אני רואה שפורום מתגייסים כבר השתלט פה.....אז יאללה השתלטות נוספת...מתגייסים 164# כבודדדדד

angel wings

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מי יתן והפורום יצמח ויגדל לגדולות... בהצלחה מיטל! וגם לזיו (אפילו שאני לא מכירה אותך..) תעשו עבודה טובה או ש-

inteli

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אה, הבנתי... אז הפורום הזה בא בעצם להנציח סטיגמות מטומטמות ולא נכונות, כל מיני הכללות מטופשות וכאלה.... אחלה... אה, ו... טוב נו, אני אצטרף לעדר
מזל טוב

gulbin

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif קצת באיחור...

אבל הגיע

תות שמח

New member
בובה!!! ../images/Emo140.gif

למה לא אמרת כלום?! המון בהצלחה עם הפורום החדש LOVE U!
(שימי לב מתי נכתבה ההודעה...אני עוד מעט יוצאת מהבית :/ )

rmpardes

New member
מזל טוב לפורום החדש ../images/Emo65.gif

פורום מתגייסים מספר 3 (אחרי שוקולד...)

Samcon

New member
אהמ אהמ ../images/Emo124.gif

כמו שאמר גראוצ'ו מרקס פעם... "יש לי עקרונות ואם הם לא מוצאים חן בעיניכם אז... יש לי אחרים!"
מזל טוב לרגל פתיחת הפורום, כשהודיעו על פתיחתו בפורום מתגייסים כ"כ כעסתי שגנבו לי את הרעיון לפורום. שאיפת חיי הייתה לפתוח פורום בנושא הזה ולכן כשראיתי שנפתחו אחד מיד כניתי אותו "מסמל כל מה שרע במין האנושי" אבל האמת שה
הכ'סיה החכמה בתבל שיחקה אותה עם הרעיון הכי טוב מאז פורום "יומנה של שלומצי". ריספקט. הפורום הזה ממש ממש במקום ואני הולך לשהות פה כל הזמן. 100%. שוב ברכות ברכות לאלה הכלה. שיחקת אותה בענק. ומי שאמר את הדברים הרעים האלה קודם היה בכלל התאום שלי
ו
[להעריך,כן?] ללוחמת העשויה ללא-חת. אלהלין, אל תלכי...
גם כמובן שברכות מגיעות גם למנהלת מיטל שהשלימה עוד צעד בכיבוש תפוז. מה עם "פורום אלפקות"? יש עיכוב במינוי? ואמרו לי גם להשתתף ולתרום בפורום אז - מה העניין שבנות כותבות עם הרבה ה'? למשל ככהההההההההההההה. זה מרגיז רצח לעין המסכנההההההההההההה שלי. זה מוציא אותי מדעתי. אני בטוח ששכחתי עוד משהו אבל את זה עוד נראה.

Ella175

New member
חחחחחח אלה הכלה, אלהלין...../images/Emo68.gif

זה פרטי שלנו...:) אתה משתף את כל העולם במערכת היחסים הסודית שלנו :) חמודי.

Samcon

New member
את יודעת איך אומרים בארמית....

זמנים נואשים [כאלה שעושים בהם לסחבק רגשי שהוא לא יכול לעמוד בו] דורשים צעדים נואשים. עולם בלאט, למי אכפת. [אוי אני כזה חורז מעולה] קיצר, :)

למעלה