אני אני אני גיל: 34 חטייארית. עיר מגורים - אמסטרדם סיטי מקצוע - אמא במשרה מלאה. ת'פקדתי
Y yaelli10 New member 20/8/03 #16 אני אני אני גיל: 34 חטייארית. עיר מגורים - אמסטרדם סיטי מקצוע - אמא במשרה מלאה. ת'פקדתי
מ מון שרי New member 20/8/03 #19 38,הרצליה,מחפשת עבודה ואת עצמי ומי שרוצה לדעת עלי קצת יותר יצטרך יותר להשקיע ולקפוץ לבלוג שלי.
J jessשל מיקה New member 20/8/03 #18 גמני פה 30+ , אמא של מיקה קודם כל, גרה בחולון, סוכנת נסיעות לחו"ל
S super-cat New member 21/8/03 #21 18 וחצי, מרכז לא עובדת, אבל מבינה בכל מה שקשור למוזיקה... ואמנות... מתכננת ללמוד שיווק ופרסום או תקשורת.. אני מקווה שזה ילך טוב.. נטלי נ.ב. אני יודעת שלא כתבתי המון זמן..
18 וחצי, מרכז לא עובדת, אבל מבינה בכל מה שקשור למוזיקה... ואמנות... מתכננת ללמוד שיווק ופרסום או תקשורת.. אני מקווה שזה ילך טוב.. נטלי נ.ב. אני יודעת שלא כתבתי המון זמן..
א אמאטרייה New member 21/8/03 #24 איילה, 27, צורן, אמא ועו"ס../images/Emo141.gif ולילה טוב ושקט לכולם!
מ מחשבות New member 21/8/03 #27 43, רחובות מדריך תוכנה מבקר של משרד החינוך משווק של חברה להסבות גז בלונים לגז מרכזי
ע ענתש New member 21/8/03 #30 27' כפר יונה, מדריכה ומיישמת של מערכות ERP (תוכנות לניהול עסק למי שתוהה) ומחפשת בנרות הסבה מקצועית (משעמםלי במקצוע. בררנית, כן, גם בתקופה קשה זו)... אמא של נגה בת שנה וחמש.
27' כפר יונה, מדריכה ומיישמת של מערכות ERP (תוכנות לניהול עסק למי שתוהה) ומחפשת בנרות הסבה מקצועית (משעמםלי במקצוע. בררנית, כן, גם בתקופה קשה זו)... אמא של נגה בת שנה וחמש.
B bennyTKD New member 21/8/03 #32 גיל ???, בקעת אונו, מעריץ של צפנתי פרטים אמיתיים עלי ניתן למצוא בכרטיס האישי שלי. בני