כאן תמצאו תשובות לחלק גדול מהשאלות

עובדה שאתה נשאר, לא?

אני די מסכים, אבל הרוב קובע את הטון (ונראה לי שהתכוונת לטון ופחות לתוכן), ולכן זה משהו שאמורים לקבל, אף אם לא מסכימים. אני אישית לא מאמין שהטון יישאר כמו שהוא היום, אנשים ישתנו כאן, אין ספק, רוב האנשים שכותבים כאן השנה יעלמו אחרי תחילת שנת הלימודים ומטבע הדברים יצטרפו מועמדים חדשים, עם טון חדש.

anabioein

New member
אז זהו, שלא.

הטון הוא מחזורי (לפי מועדי פסיכומטרי, הגשות מועמדות וראיונות) אבל התוכן פחות או יותר קבוע. הרוב קובע גם את הטון וגם את התוכן.

בטון, התכוונתי דווקא לנימה ולא לאופ

לאופי הנושאים. עד של יצטרפו יותר סטונדטים קליניים, לא יהיה שינוי, זה נגזר מהמצב הקשה של המועמדים (שאני יכול להבין, וכל אחד אחר מן הסתם).

natalysh

New member
אבל אנחנו כן מתכוונים לתוכן

אלא אם לא (תקן אותי עופר). כמעט כל התכנים בפורום נוגעים למועמדים בלבד.

אני מסכימה איתכם

למה? ככה סתם:) אבל באמת משעמם בפורום אז זה יעבור אחרי המיונים וכל האלו של "יש לי רק שאלה" יעלמו ותוכלו להמשיך להעביר דיונים רפואיים :) חחח סתם אני מזיינת תשכל! זה לא אומר שבשנה הבאה אני לא אפוצץ פה את הפורום בשאלות קבלה... למרות שלא נשארו לי כל כך הרבה שאלות.. אבל אני יאסוף במיוחד בשבילכם:) לא להתייחס עוד 3 שעות אני הולכת לעשות 4 שעות בגרות!!!!!

תראי, זאת תקופת מיונים

זה די טבעי שהפורום יהיה מלא בהודעות שקשורות למיונים בצורה כזו או אחרת. ואני אשאל גם אותך, מה חסר כאן
אני עדיין לא סטודנטית לרפואה, ככה שאני לא כל כך מעורה במה שהולך בלימודים עצמם. אם יש לכם הצעות לדברים שיעניינו סטודנטים וסטאז'רים, אני אשמח לשמוע וליישם.

ודרך אגב...

אני יודעת בודאות שיש כמה וכמה סטודנטים שרק קוראים בפורום ולא כותבים. אם סטודנטים יכתבו כאן על דברים שמעניינים אותם, ולא רק יענו על שאלות של מועמדים, אז חלק מהתוכן שבפורום כן ידבר גם לסטודנטים וסטאז'רים.

למעלה