כאשר לא נכנס לגוף מוצר חלב

Gidi Shemer

New member
ואפשר גם להוסיף

שאפילו אם הנתון מהמאמר שבן הביא נכון (קצת קשה לדעת כי מדובר במערכת in vitro), אז בטחינה מלאה משומשום מונבט ככל הנראה שבעיית החומצות הנלוות תפחת והמינרל יהיה יותר זמין.
 

RSPA

New member
תוספת חשובה שנופלת על השכל. תודה.

 

27182

New member
מה מידת ההפחתה?

טחינה מונבטת עדיפה, אך השאלה היא האם ההפחתה באוקסלטים אכן מספיקה. זה תלוי במשך ההנבטה, ויתכן שאצל חלק מהיצרנים ההנבטה קצרה מדי.
 
למעלה