כבוד מינימלי

ש לכ ת

New member
כבוד מינימלי

הודעה זו מיועדת ליהודים שביננו : זה ממש עצוב לראות איך שהימנים והשמאלנים "מתכסחים" אחד על השני ! מילא להתווכח על נושאים פוליטיים שזה אחלה לדעתי , אבל לרדת לפסים כ"כ אישיים ולכנות אחד את השני ב"כינויי חיבה" שבהם צריך להשתמש לדעתי נגד האוייבים שלנו , קצת כבוד אחד לשני לא יזיק לאף אחד מאיתנו ואני מכלילה גם את עצמי בנושא הזה .... אחרי הכל כולנו יהודים
שיהיה לכולנו חג שמח וכשר

צבועה מגלגלת עיניים...../images/Emo68.gif

לפני שעה קראת ל"שמאלני" ערבי (שזה לשיטתך קללה) ועכשיו את מגלגלת עיניים וזועקת לכבוד מינימלי. הייתי כותב "טלי קורה מבין עינייך" אבל מרוב שהימנים משתמשים בזה בכל הקשר שהוא ממש יצא לי החשק..

שוב מתפרץ לדלת פתוחה

אתה קם וקורא בקול גדול ועושה רעש עצום מדברים שאין אתה מבין בהם דבר. המצב הוא כזה: הפורום הזה עבר מזמן מהתייחסות עניינית לדבריו של המשתמש המכנה עצמו "שמאלני", וזאת בשל העובדה שאין הוא מסוגל להפסיק נבל את הפה, להסית, לשקר ולהתנהג בבוטות. אותן הודעות ענייניות שהוא כן כותב מדי פעם, פשוט נבלעות בים דברי השטות שהוא פולט. על כן, מס´ חברים בפורום זה החליטו (באמצעות המסרים האישיים) לא להתייחס לדבריו יותר. אמנם לא ידעת זאת, אך עדיין היית יכול לקרוא קצת את הפורום כדי להבין את זה. יש ביטוי בארמית לאנשים כמוך, אלדר פלאר: "איסטרא בלגינה קיש קיש קריא". אם תהיה מעוניין אסביר את משמעות הביטוי. אודה לך באופן אישי ואני בטוח ששאר חברי הפורום יודו גם כן אם תתחיל לדבר לעניין, תפסיק להציף את הפורום בהודעות סתומות וחסרות תוכן, ותעשה משהו כדי להועיל לדיונים שמתפתחים כאן.

ויש גם "מיש נבון דה טוט" ברומנית

ואגב גם את הפתגם בארמית אני כבר מכיר בערך מגיל 8 ולכן אין צורך להתגאות בידע בשפה מיותרת... ואתה עוצם את עינייך ומתעלם מזה ששלכת תקפה בצורה מגעילה את שמאלני בדיוק שעה לפני ההודעה מגלגלת העיניים שלה.... כמו שביבי לא ראה את המפגינים כך אתם לא רואים את ..

שוב אני נאלץ לחזור על דברי

לשמלאני הסטוריה ארוכה של הכפשות, השמצות ותקיפות מגעילות. הודעתה של שלכת הייתה בסך הכל תגובה ברוח הדברים שלו עצמו. מה גם ששלכת היקרה, בהודעה, אמרה שהיא עצמה אינה טלית שכולה תכלת. לדעתי מגיע לה ישר כח על שקמה ואמרה את מה שאמרה, ולא חסכה ביקורת גם מעצמה. ומכיוון שאני ימני, לשיטתך עלי לומר: טול קיסם מבין שיניך"

שמאלני

New member
אלדר פלXר אל תאמין לליאור השקרן...

תסתכל כמה דפים אחורה תסתכל את הרמה שלו,לא מגיעה לקרסולים של בן דודי. אגב בן דודי בן 4 שתבין באיזה רמה ליאור. ליאור שקרן ואל תאמין לשום מילה שלו,הוא כמו ביבי וכמו שאר הימנים צבועים ומגעילים. בכל אופן מכיוון שאתה חדש רציתי להזהיר אותך מפני השקרים שלו.

כן, אל תאמין לליאור השקרן...

מה, גם את התגובות של ליאור הראית לחברים שלך מהמעון למפגרים? מה הם אמרו? "הוא כמו ביבי וכמו שאר הימנים צבועים ומגעילים" - חתיכת גזען מלוכלך, צריך לכלוא אותך במעצר מנהלי ולגרש אותך לרשות, ממנה באת.

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

מה קרה נעלבת שחברי הימנים ראו כמה שאתה דפוק? בדרך כלל אנשים מתעצבנים שאומרים להם את האמת,אז תגיד,לקחת כבר את הכדורים שלך?

פחחחחח....מי מתעצבן??? ../images/Emo6.gif

לא הסברתי לך שההודעות שלך רק משעשעות אותי ושאני נהנה לקבל אותן? למען האמת, נראה שאתה מתעצבן לך מהודעה להודעה...רק שלא תתפוצץ לי, מחבל!

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

תמשיך לקנא
,מסכן חסר חיים. כל הודעה שלך בכלל לא לעניין. אני פשוט מרחם עליך.

ש לכ ת

New member
אלדר היקר ....

אם תקרא שוב את מה שרשמתי ל"שמאלני" תראה שלא קראתי לו ערבי אלא שאלתי אותו אם הוא ערבי ויש הבדל עצום בין השניים. ואם תקרא שוב את דבריי תראה שכללתי גם את עצמי בתוך אלו שנוטים להכפיש אחרים - אז אין צורך לכנות אותי צבועה .... וכראה שאין לך מושג מה זה כבוד !

ממשיכה לגלגל עיניים כמו חנן פורת../images/Emo109.gif

ואם אני אשאל אותך: שלכת אמא שלך ערביה או זונה? זה בסדר? לא קראתי לה לא זונה ולא ערביה רק שאלתי.... איזו תמימות קדושה ומעושה

ודרך אגב

ברור כשמש שאימך אינה עוסקת במקצוע העתיק בעולם ושאינה בת מיעוטים ולכן אני מקווה שהבנת את העקיצה הצינית ולא נעלבת. חג שמח לך, לאימך,לאביך , לכל משפחתך ולכל עם ישראל.

ש לכ ת

New member
אדון פלXר היקר ../images/Emo70.gif

כפי שציינת אימי אינה עוסקת במקצוע העתיק בעולם ואינני בת מיעוטים
כפי ששאלת אותי ולא נעלבתי , עכשיו אתה מבין שגם אני יצאתי מנקודת הנחה ש"שמאלני" לא ייעלב

Ergil

New member
הו לא

כולנו יהודים? לא נראה לי, בכלל לא. אותי, למשל, המשפט "חג שמח וכשר" מרגיז נורא.

smile2life

New member
בכל מקרה

תבורכי, תבורכי את, בני ביתך, צאצאייך, צאצאי צאצאייך, חיות המחמד שלך, הפרעושםי שעליהם, נהג האוטובוס שמסיע אותך, מנהל הבנק שלך (בעצם אולי הוא לא), טכנאי המחשבים שהרכיב לך את המחשב, מנהיג האופוזיציה, מנהיג הקואליציה, המרכזנית של כנסת ישראל, גבעת-רם ירושלים, הקופאית במכולת שלך, החבר שלך, כל עם ישראל ועם ישמעל, שאר הגויים, הרבנים, הכמרים הקאדים, כהני הכמורה הבודהיסטים, כמרי דת השינטו, נזרי זן, פילוסופים טאואיסטים, מורדים של הח´מר רוג´, לוחמי הנחתים של ארה"ב המתכוננים למתקפה על עירק, נשיא המדינה שלנו ורעייתו, נשיא ארה"ב (הקאובוי) ורעייתו (הקאוגירל), סופר הסת"מ שכתב את הסידור שאני משתמש בו, גבאי בית הכנסת והכי חשוב יבורך המקובל מפקיעין הגאון הרב אריה מכלוף דרעי. ראית שאת בחברה טובה?

הושיעו

New member
למה שלא תדבר

עם עצמך בפורום מרצ שאתה מנהלה שם אתה מסיר כל הודעה שאינה עוסקת בברווזים וכ´ לטובת משתתפי הפורום: הודעת smile2life על הסרת הודעתי "דו שיח" במסר

הושיעו

New member
למה שלא תדבר

עם עצמך בפורום מרצ שאתה מנהלה שם אתה מסיר כל הודעה שאינה עוסקת בברווזים וכ´ לטובת משתתפי הפורום: הודעת smile2life על הסרת הודעתי "דו שיח" במסר

אתה כותב נפלא ומצחיק אותי, תודה../images/Emo6.gif

אני מתערבת שאתה מתפרנס מ"כתיבה" - מכל מקום תענוג לקרוא את שכתבת בהודעתך הזו- ממש משובב נפשי. יישר כוח בעט, ממני בת-ישראל

למעלה