כבוד מינימלי

שמאלני

New member
ש ל כ ת

את ערביה? הכתיבה שלך לא מובנת לי,את כותבת אם כל כך הרבה שגיאות כתיב. תעשי טובה תלמדי לכתוב,את מבזה את עצמך. טוב כבר שאת ימנית את מבזה את עצמך
.

אז זהו...שלא!

הבעיה עם הודעתך היא שלשלכת לא הייתה אף שגיאת כתיב בהודעתה. לך, לעומת זאת: "את כותבת אם כל כך הרבה שגיאות כתיב"...

שמאלני

New member
ש ל כ ת...

"כבדו מינימלי"??? תגידי את שפויה,אחרי שאת קוראת לי ערבי את כותבת "כבוד מינימלי". ועוד ליאור הדפוק מצדיק אותך,תעשי לי טובה,אין סיכוי שאני יכבד מי שלא מכבד אותי.

ש לכ ת

New member
שמאלני שאלתי אם אתה ....

ערבי??? לא קראתי לך ערבי. להבא תשים לב יותר למה שרושמים לך

שמאלני

New member
ש ל כ ת....

לפחות מהיום אנחנו לא נריב,כי הפסקתי להאמין לערפאת. כיום אני מאמין שאנחנו צריכים להכנס לשטחים ולהכנס בכל המחבלים שם. עד הפיגוע שהיה בליל הסדר האמנתי לערפאת,כיום אני כבר לא מאמין לשקרן הזה.

ש לכ ת

New member
שמאלני . חבל שההצתה שלך

כ"כ מאוחרת הרי מה שאנחנו מנסים לשכנע אותך ואת שאר אנשי השמאל שעראפת הוא רוצח ובקשר לדעתך " שאנחנו צריכים להכנס לשטחים ולהכנס בכל המחבלים...." תרשה לי לחדד את דבריך אנחנו צריכים להכנס לשטחי הרשות ולחסל שמה ולאוו דווקא רק מחבלים כי מבחינתי כולם ואני מדגישה כולם אשמים

שלכת, היית היום בהפגנת הטרנספר?

בנתניה? הנפתם את השלטים - רק הטרנספר יביא שלום? חילקתם את העלונים של מולדת?

שמאלני

New member
הנה החולה נפש כותב לי,יא זונה דפוק.

מכוער סתום אידיוט,היא כתבה את זה ליהודים,ולא למחבלים כמוך שמתחזים ליהודי. לא מאמין שיש יהודים מפגרים ודפוקים כמוך עם רמה של ילד בגן.

אוהו...אתה מאבד שליטה..מתרסק!!!

אני רואה שאתה כבר יוצא מגדר שליטה!! איזה כיף!!! תמשיך, תמשיך להתעצבן כמו שאתה עושה, ביחד עם שגיאות הכתיב שלך זה הופך אותך לבובת הניסוי שלי בפורום הזה...אולי אני אראה אותך לחברים שלי, כדי שיעשו על הדמות שלך ניסוי אנתרופולוגי...

שמאלני

New member
שוב הדפוק חסר החיים מגיב....

טוב אתה ממשיך לקנא בי,כל הודעה שאתה כותב רואים זאת. תמשיך להתפוצץ מקנאה
,אני נהנה מזה.

למעלה