כבכל יום שני- אשת השבוע מגיעה
גם את יכולה

כבכל יום שני- אשת השבוע מגיעה../images/Emo47.gifגם את יכולה

כל יום שני אני מעלה (בתאום מראש) את אשת השבוע זהו המקום של האישה הנבחרת לתת את האני מאמין שלה, לענות על שאלות, לייעץ ולעזור ובעיקר - זהו המקום שלה. גם את יכולה- את חברת "קישורי אמהות"? פני אלי עוד היום במסר אישי במערכת תפוז ונתאם לך מועד את אורחת בפורום? הפכי לחברה פעילה- הגיבי, תשאלי, תייעצי במהלך השבועות ותוכלי גם את לקבל את הפינה השבועית שלך ע"י פניה אלי במסר אישי בהצלחה לכולנו ושבוע נפלא

../images/Emo47.gifאשת השבוע-תמר גרי

הי תמר, תסבירי בבקשה מה זה תיקשור ומה זה תטא הילניג ומה ההבדל לעומת ריקי? זה נשמע שכולם מתעסקים באנרגיות ואולי משלימים זה את זה אבל האם את יודעת להבחין מתי נגמר האחד ומתחיל השני? מה זה בדיוק, להדיוטית כמוני בתחום... תודה(על קצה המזלג כמובן ולא קורס שלם...)

על שיטות הטפול השונות

שאלה באמת טובה ואכן הם משלימים זה את זה. המשותף לכולם: שיטות שמאפשרות לטפל בגוף ובנפש ולהביא לאיזון ביניהם. כולן קשורות לאנרגיה. הגוף שלנו חי ופעיל בזכות |אנרגיית החיים שזורמת בו.
התודעה שלנו היא שדה אנרגטי רחב שמכיל: מחשבות, רגשות, זכרונות, אמונות לגבי עצמנו. אנרגיה זו משפיעה על הגוף: הבריאות, רמת האנרגיה והכוח לעשות דברים ועל המצב הרגשי שלנו. בעזרת טיפול באמצעות השיטות הנ"ל, אנו מנסים לאזן את הגוף, להעלות חסימות מתת המודע במטרה לשחרר אותם, , להכיר את עצמנו יותר טוב ולהבין מה מניע אותנו ומהם הצרכים שלנו. ברגע שמידע עולה מהתת מודע אל המודע (או במילים אחרות מודעות עצמית), מתבצע שחרור ואז ניתן לבצע שינוי ולרפא טראומות. לכל שיטה יש את הדרך שלה בה היא מתבצעת. אני מטפלת בכל אחת מהן לחוד, אבל התקשור משתלב בכולן ונותן עומק לטיפול. על כל שיטה אפרט בנפרד.

../images/Emo142.gif תטא הילינג

תטא הילינג – מתבצע בישיבה פנים מול פנים, באמצעות תשאול ושיחה. תטא הילינג מאפשר לעבוד עם התת מודע, הרגשות והמחשבות שלנו ובעיקר להבין מהם דפוסי המחשבה והאמונות שמניעים אותנו. כמה מילים על אמונות ודפוסי מחשבה: הדרך בה הורינו גידלו אותנו, וחוויות שונות שעברנו (בעיקר בילדות המוקדמת) מעצבים את דרך ההסתכלות שלנו על העולם. האמונות שלנו לגבי עצמנו (לדוגמא, עד כמה אני שווה, יכולה, ראויה וכו'...) הן אלו שעומדות בבסיס האינטראקציה שלנו עם הסביבה בכל תחום: זוגיות, הורות, קריירה, מערכות יחסים. כאשר האמונות הן שליליות, הדימוי העצמי שלנו נמוך יותר ואנו מתקשים לבטא את הפוטנציאל שלנו. בכל אחד מאתנו קיים פוטנציאל מולד לחיות מתוך אושר, חופש פנימי וביטוי מלא של האישיות. מטרת הטיפול להגיע אל הפוטנציאל הזה, לזהות אותו ולהביא אותו לידי ביטוי מלא ביום יום. במהלך טיפול, לאחר שחשפנו אמונות מעכבות וחסמים רגשיים והבנו מהם הדפוסים המנהלים אותנו, בעזרת התטא הילינג עושים עבודה לשינוי התודעה, החלפת האמונות המעכבות באמונות מצמיחות, או במילים אחרות שינוי הגישה לחיים. הדבר משול למחשב: דפוסי המחשבה שלנו הם כמו תוכנה שצרובה במחשב. וגם אם היא נמצאת שם שנים רבות, החדשות הטובות הן שתמיד אפשר להחליף אותה בתוכנה חדשה ועדכנית יותר ולשנות את הביצועים בהתאם.....

תמר המופלאה

את תמר צריך לשמוע כדי להבין כמה היא מחוברת לתקשור ולטיפול. כולה מסורה ואהובה. תשמרי לי מקום בתקשור... ביי סוזי

../images/Emo24.gif שומרת לך מקום טוב באמצע!

קבלת את המייל שלי עם ההזמנה לקלמר ג'ינס?

../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif לסוזי

קצת קשה לה לעמוד במקום מבחינת יצירה..זקוקה כל הזמן לתנועה והתחדשות בעסק – זה נותן לה תחושה שהעסק חי ונושם. יש תקופות שצריך פשוט להנות מהפירות ומעסק שמתנהל מעצמו גם אם אין כרגע חידושים. לגבי עתיד העסק בשנים הקרובות? כרגע נהנית ממגוון מוצרים בעסק ואוהבת כל הזמן להתחדש ולחפש וליצור מוצרים חדשים. כוון אחד הוא יצירת מוצר הדגל של העסק, מוצר שיהיה להיט ויתפוס וכל השיווק יוקדש אליו. זו תפיסה שתדרוש ממנה זיהוי הפוטנציאל מבעוד מועד כי היא מאד אוהבת כאמור את הגיוון, ההצע והתחדשות. אפשרות אחרת – להכניס לעסק כיוון של סדנאות יצירה והדרכה. זהו כיוון שמאד מדבר אליה. יתכן ויכנס גם כיוון שקשור למשחקים, משהו שאולי קיים אבל יעבור שדרוג ושינוי משלה. לימודים: גם קורס מסויים – סדנה שהיא תלמד ותשקיע יכולה לתרום מאד להכנסת מוצרים חדשים לעסק. במידה ותקרה בפניה כזו הזדמנות ותרגיש משיכה ורצון – לא להסס וללכת ללמוד. האם הפרנסה תגדל? – יתכן ובשלב מסויים תדרש הערכה מחדש של כל הנושא של התמחור וההוצאות על מנת להפוך את העסק ליותר רווחי. כרגע עדיין מרגישה בנוח עם התמחור הנוכחי. מתמקדת בעיקר בעיצוב לקטנטנים, אבל יכול להיות כשהילדים שלה יגדלו, יבואו רעיונות חדשים למוצרים חדשים בהתאם לגיל. בשביל להגדיל פרנסה, צריכה להגביר מכירות. צריכה להגיע לעוד שווקים, לעוד עיניים. ירידים טובים לה, צריכה לחפש יותר. צריכה ליצור מערך לשווק לקוחות יותר נגיש ומפתה. להגיע לקבוצות אוכלוסייה שלא חשבה עליהם, למשל ארגונים גדולים ששולחים מתנות ליולדות שעובדות אצלהן...ואולי אף ועדי עובדים. בסך הכל מאמינה בעצמה ומאד אוהבת את העבודה שעושה, ולכן יש בה המון דרייב לקידום העסק וזה מבטיח את ההתקדמות והשימור שלו לאורך זמן... יש בה גם יכולת להתחדש ולהשתנות כל הזמן , זה גם מבטיח הרבה דינמיקה בעסק. על מנת שהעסק יהיה יותר רווחי, יתכן וצריכה לקחת אשת שיווק שתעבוד עבור אחוזים, זה עדיין יצא יותר משתלם מאשר למכור לחנויות. זו אופציה שאולי כדאי לשקול בעתיד, במידה והעסק לא יהיה מספיק רווחי לטעמה. אם תסתכל על השנים שעברו מאז הקמת העסק, הוא נתון בגרף צמיחה ועלייה כל הזמן וההתקדמות היא בהתאם...

איך את בוחרת?

יש לך מגוון שיטות וכלים לטיפול. איך בעצם את בוחרת במה להשתמש? האם הבחירה שלך או של המטופל? יש משהו שמתאים יותר לאדם אחד לעומת מישהו אחר? סקרנית... תודה,
רוית

איך אני בוחרת?

חלק מהמטופלים כבר יודעים מראש מה הם רוצים: רייקי או תקשור. תטא הילינג - אנשים פחות מכירים, אז הם מבקשים רק אחרי שכבר היו בטיפול שכזה. וכאשר נדרשת בחירה , אני פורשת בפני המטופל את האפשרויות. יש כאלה שבוחרים לבד ויש כאלה שמבקשים שאני אחליט מה מתאים. כל מקרה לגופו. לפעמים אני מרגישה שקודם כל צריך לטפל ישירות בגוף הפיזי, להרגיע, לאזן, לתת כוח ואז כמובן שאני עושה רייקי. אם מישהו יבוא עם כאבים בגוף, אז קודם אטפל ברייקי. ובטפולים הבאים נתיחס גם לצד הנפשי. כאשר מטופלים פונים בגלל קושי רגשי, או לצורך יעוץ וקבלת החלטות אז תקשור ותטא הילינג נכנסים לפעולה. ולגבי שאלתך אם יש משהו שמתאים לאדם אחד לעומת מישהו אחר, בהחלט כן. תלוי ברמת הפתיחות. למשל בתטא הילינג הדרך שבה מטפלים בשינוי אמונות, יכולה להראות קצת מוזרה לאנשים מסויימים (ומי שחווה את זה יודע על מה אני מדברת...) לכן אני רואה אם זה מתאים ועד כמה המטופל מתחבר לתהליך הטיפולי. יש גם מטופלים שלא אוהבים לדבר ולהעלות דברים מהתת מודע, ולהם מתאים יותר רייקי. ויש כמובן אנשים שזקוקים למגע. ובאופן כללי אני מוצאת שהשיטות השונות של הרפואה האלטרנטיבית תואמות הרבה פעמים את האמונות של אנשים. לדוגמא: אנשים שהולכים לדיקור, חלקם באים מהמקום שרוצה טיפול אלטרנטיבי שהוא גם "מדעי". כי רפואה סינית נחשבת כמשהו מדעי, לומדים אותה במשך מספר שנים והיא מתבססת על הרעיון של דיקור בנקודות הפרושות על ערוצי אנרגיה שבתוך הגוף לצורך פתיחת חסימות. זו גם הסיבה לדעתי שרפואה סינית היא הכי פופולרית בקרב השיטות. אנשים שפונים להומאופתיה, יתכן והם רוצים להרגיש שהם מקבלים "תרופה", כמו התרופות הסטנדרטיות, רק ללא כימיקלים ובאופן טבעי וזה כמובן לא פולשני כמו דיקור. ולבוא לטיפול אנרגטי/תקשור דורש גם אמונות מסויימות, כי מדובר במשהו מאד איזוטרי ולא מדעי, טיפול שלא ברור מה קורה בזמן התהליך והמבחן היחידי ליעילותו הוא מבחן התוצאה ומבחן החוויה. וזה בולט בעיקר ברייקי. בתקשור עוד יש הוכחה של מידע מדוייק שעולה ונותן תוקף מידיי לטיפול. בגלל זה אני מאד אוהבת את הרייקי, רב הנסתר על הגלוי וכל פעם זה מפתיע מחדש....

תקשור לעומת טיפול פסיכולוגי

הי תמר, האם את יכולה להסביר מה ההבדל בין הטיפולים הללו לטיפול פסיכולוגי? זה נראה לי כמו משהו דומה ,לפחות בתוצרים של זה? תודה אורית

תקשור לעומת טיפול פסיכולוגי

תודה אורית על השאלה שבעצמי התלבטתי בה לא אחת. שניהם אמורים להביא לאותה תוצאה: העלאת חסימות לתת מודע, הבנה של המניעים הרגשיים/פסיכולוגיים מאחורי ההתנהגות שלנו, עיבוד רגשי לטראומות, התגברות על חסכים וכל מה שיאפשר לנו לחיות יותר בשלום עם עצמנו ועם העבר שלנו כך שנוכל לחולל שינויים חיצוניים ופנימיים שיאפשרו לנו לחיות במקום יותר מאושר ומסופק. ההבדל ביניהם הוא בתהליך עצמו. בטפול פסיכולוגי המטופל הוא יותר אקטיבי ומעלה נושאים מהתת מודע על פי הנחיה של המטפל. לכן גם התהליך הוא יותר ארוך. בתקשור המטופל יותר פאסיבי, המטפל הוא זה שמעלה את המידע ישירות מהתת מודע של המטפל. לפעמים בפגישה אחת עולות תובנות מאד עמוקות שהיה לוקח להגיע אליהן זמן רב יותר בטיפול פסיכולוגי. יש אנשים שמתאים להם העיבוד האיטי של הדברים, ויש אנשים שכבר עשו עבודה של מודעות עצמית כך שהם בשלים להעלות את הבעיה למודע על מנת לשחרר אותה ורק זקוקים שמישהו מבחוץ יצביע עליה. הרבה פעמים מגיעים לתקשור אנשים שהיו בטפול פסיכולוגי תקופה מסויימת ומרגישים תקועים. לפעמים יש לי תחושה שהתקשור הוא "הפסיכולוגיה של המאה ה-21". פעם היו עושים טפול פסיכולוגי שנמשך מספר שנים על ספת הפסיכואנליזה, אח"כ הגיעו שיטות יותר קצרות וממוקדות ועכשיו הגיע התקשור שעוזר לאנשים לעשות את העבודה לעומק ובזמן הרבה יותר קצר, לפעמים אפילו בפגישה אחת. עוד אין מספיק פרספקטיבה ומודעות לגבי ערכו של התקשור, אני מאמינה שלאט לאט הכלי הזה יתפוס את מקומו יותר ויותר.

ממליצה בחום!!

את תמר היקרה פגשתי לפני כשנתיים. הגעתי מאוד סקפטית ולא מאמינה בכל הכלים האלה. למעשה, התחלתי להכיר את הכלים התקשורתיים רק מ"קישורי אימהות".. ראיתי מולי אישה שרוצה לתת מעצמה, לעזור וגם נותנת הכל כתוב ומתוקשר עם המון חוכמה וידע נסתר. אין ספק זו חוויה!!! תודה תמר! אשמח לקבל תקשור.

יקירתי , לך מכל ה../images/Emo23.gif

תקופה מאד טובה ופורחת בעשייה, הרבה רעיונות חדשים, הרבה הזדמנויות, דברים שבאים אליה מבלי שהיא מבקשת. מרגישה שרוצה לעשות עוד, שרוצה לגדול. ההתלבטות היחידה שלה היא האם זה הזמן הנכון לעשות פריצה ולגדול בעסק ואיך בדיוק...קשה לה בשלב הזה לקחת עוד עזרה בעסק כי מרגישה שהעסק שלה היא עצמה ומה שהיא משדרת ומביאה, וחוסר האיזון נובע מהשילוב בין הבית, לצרכים שלו ולגדילת העסק. מרגישה לפעמים שנקרעת בין שניהם, כל אחד דורש את תשומת הלב שלו, ואת ההשקעה שלו ולא היתה רוצה לוותר על שום דבר. מרגישה שנגמרו לה הרעיונות היצירתיים איך לתמרן בין שניהם. הפתרון – או לקחת יותר עזרה עם הילדים ולשחרר קצת בכוון הזה, לעבוד לפי הקצבת שעות מוגדרת מראש ומה שמספיקה בזמן הזה, זה מה שיש לה כרגע לתת לעסק. טיפוס שמאד מתכנן, חושב קדימה, עובד עם מטרות מוגדרות וחשה סיפוק רב שמשיגה אותן, אבל צריכה להיות מאד מודעת למשאבים שעומדים לרשותה עבור העסק ולא להלחם נגד עצמה. להרפות יותר מהמקום הזה שחש שכל הזמן חייב להתקדם לעבר מטרה מוגדרת וליצור עשייה מסויימת כי לאורך זמן זה עלול לשחוק אותה. במקום זה יש לברך על מה שיש, להגמיש את גדילת העסק בהתאם למה שהזמן, הבית והאנרגיה מאפשרים ולדעת שהדרך עוד קיימת ותהיינה הפתעות טובות. בעתיד תוכל למקסם את הפעילות ולהתרכז בעיקר במה שהכי תורם לעסק, רווחי ומהנה, ותרגיש יותר איזון בעשייה.

../images/Emo23.gif רייקי

רייקי - טפול במגע, מתבצע על מיטת טיפולים בביגוד מלא, ללא דיבורים. המטפל מעביר למטופל אנרגיה קוסמית בעלת איכויות ריפוי. הייחוד של הרייקי שהוא משפיע על הגוף והנפש, ללא צורך בדיבורים. הטפול מאד מרגיע ויוצאים בסופו עם תחושה של נקיון פנימי והטענה אנרגטית. מסוג הדברים שצריך לחוות בשביל להבין באמת במה מדובר. קשה לתאר במילים... לרייקי איכויות ריפוי מגוונות החל ממצבי חרדה, דכאון, פציעות וכלה במחלות קשות של מערכת העצבים. אני מטפלת עכשיו בחולה פרקינסון במצב די קשה ותוך זמן קצר יש שינוי ניכר. חזר לו השיווי משקל, הוא הולך יותר בקלות ובאופן כללי מרגיש יותר טוב. וזוהי רק דוגמא אחת. זה מדהים לראות אילו קסמים האנרגיה יכולה לחולל.... עוד על רייקי תוכלו לקרוא באתר שלי.

../images/Emo62.gif תקשור

תקשור בעיני הוא ספינת הדגל. זהו כלי שמאפשר להעלות מהתת מודע מידע רב באופן מדוייק ביותר: זכרונות טראומתיים, מערכות יחסים (עם ההורים, הילדים והבני זוג) וכל דבר שמונע מאתנו להרגיש מאוזנים ולהביא לידי ביטוי את החלקים היותר טובים שלנו כאשר אנחנו נמצאים באינטראקציה עם הסביבה (קריירה, מערכות יחסים). תקשור הוא כמו מראה לנפש, תקשור הוא גשר ישיר לתת מודע. תקשור מספק תשובות לשאלות רבות ונותן הסברים להתנהגות שלנו ושל הקרובים לנו. תקשור נותן כוח לחולל שינויים.

../images/Emo26.gif ומוזמנות לקבל תקשורים

לכבוד האירוח, מזמינה אתכן לשאול שאלות ולקבל תשובות בתקשור, בכל נושא שמטריד אתכן: קריירה, זוגיות, מערכות יחסים. תקיעויות למיניהן... או כל נושא בחייכן שמעורר בכן אי נוחות. לצורך כך זקוקה לשם מלא ושם האם. אם אתן שואלות על אדם נוסף (בן הזוג, ילדים) נא לציין את אותם פרטים. (למעט אלו שמכירות אותי באופן אישי). מי שלא רוצה להחשף בשם המלא יכולה לשלוח לי מסר או במייל: [email protected] מודיעה מראש שבמהלך שבוע הקרוב אני אענה ל-10 השאלות הראשונות שתתקבלנה.

רוצה להיות מהראשונים...

אמא שלי - בתיה לוי. השאלות שלי - קריירה וחיים אישיים (זוגיות???)

הי רווית

הנה מה שהתקבל עבורך : יש בה היום נתינה רבה, מרגישה שרוצה לתת הרבה מעצמה לסביבה, הרבה ידע ורגש שרוצים לצאת והיא מחכה שיבואו כבר לקחת מכל השפע הזה..
.(בשני המישורים) קריירה מצד אחד הקריירה שלה הוותה לה משענת וסיבה לקום בבוקר בכל התקופה האחרונה, מצד שני לא תמיד הראש לשה היה פנוי באמת להשקיע בעסק. עדיין מחפשת את הדרך, את הדבר שיביא לפריצה. יכולה להשקיע בפרוייקט מסויים ואז אם לטעמה אין תוצאות בזמן יחסית קצר, תעזוב ותעבור לפרוייקט הבא. צריכה להשאר יותר, להשקיע יותר אנרגיה. שיתופי פעולה יכולים להיות מאד טובים לה, צריכה יותר להדגיש את "ההצלחות שלה". טובה בשווק עצמה כמוצר (כלומר לספר אילו שירותים נותנת), אך פחות טובה בלהדגיש ולספר על הערך המוסף שאותו היא מביאה לאימון, על שינויים שהיא מחוללת, על הצלחות. צריכה לדייק יותר במסר השיווקי. מנסה להשאיר את זה פתוח כדי להגיע לכמה שיותר אנשים, אבל דווקא מתוך הצמצמום ומציאת הדיוק, תבוא ההרחבה. יש לה לפעמים רעיונות מקוריים לחידושים, אך לא לוקחת את זה הלאה. צריכה להשתמש יותר באינטואיציות. ממהרת לפעמים לפסול מידע שמגיע מהאינטואיציה כי היא טיפוס יותר רציונלי ובעיקר מעשי. שימוש בתחושות בטן ובהקשבה ולקול הפנימי יביא יותר הצלחה עסקית...אם תשים לב למקומות שבהם פעלה מתוך מקום אינטואיטיבי ולא שכלתני, תראה איך זה בדיוק הביא תוצאות ושיפורים. לגבי הזוגיות, שלחתי לך במייל. לא ידעתי אם זה יצא אישי מדי עבורך.

למעלה