כבכל יום שני- אשת השבוע מגיעה
גם את יכולה

תמר גרי

הי תמר, איזה יופי לראות אותך פה! שמחה להיות הראשונה שכותבת על תמר גרי - אישה מקסימה, שמטפלת באנשים עם כל הלב, ותמיד משרה רוגע ואופטימיות. למדתי אצל תמר 2 קורסי רייקי שהיו חוויה עמוקה ונהדרת, הנתינה שלה היא אמיתית ומכל הלב, היא יודעת לראות בכל אחד את החוזקות שלו ולחזק אותו היכן שצריך. הניהול שלה את מעגל הרצליה בהחלט מביא את המעגל למקומות חדשים, והכל באוירה נעימה ותומכת. תמר, עלי והצליחי! מפרגנת לך מכל הלב. שרון שני

תודה נשמה!

נהניתי מאד ללמד אותך. יש בך הרבה מאד אור באופן טבעי וחיבור חזק לכל מה שאיזוטרי (שרק צריך להתגלות עוד קצת...) אין לי ספק שאת מביאה הרבה ברכה ואור למטופלים שלך!

רוצה תקשור אבל רוצה גם לפרגן

שלום לכולן. אני רוצה לספר לכן על תמר בתור מטפלת בנשמתה שמה שמעניין אותה באמת זה טובת המטופלים שמגיעים אליה , גם אם זה אומר להגיד למטופלת זה לא סוג הטיפול שיכול להתאים לך כרגע .באמת זה נדיר לפגוש מטפלת כנה שלא איכפת לה לאבד מטופל אם זה לטובת המטופל. תמר היא מקצועית ונעימה ובאמת קורים המון דברים במהלך הטיפולים שלה. בתור הומאופתית היה לי מאוד קשה לפנות לטיפול מסוג אחר אבל הגישה , האנושיות והמקצועיות של תמר שכנעו אותי לטפל אצלה. ממליצה בחום . ועכשיו לבקשה שלי . אני רוצה לדעת גם כמובן בעניין המקצוע שלי מה את רואה ? שם של האמא שלי : אסתר קדישר (השם שהוריה נתנו לה באירן זה באהרה ).

הי איריס

קודם כל תודה על הפרגון. והנה מה שהתקבל עבורך: איריס מאד אוהבת לטפל, אבל שמה לעצמה לפעמים גבולות פנימיים. יש מטופלים/נושאים שקשה לה יותר להתמודד איתם, לא בטוחה ביכולת לעזור להם...כאילו שמפעילה מין מסננת שכזו, מבקשת סוג מסויים של מטופלים, במקום להבין שכל מי שמגיע אליה – היא יכולה לטפל בו, ללמוד ממנו. צריכה לשחרר את המקום הזה. יש לה יכולת אבחנה מאד דקה (טובה) בתחום שלה. למדה את ההומיאופתיה בצורה מאד יסודית ומעמיקה, השקיעה הרבה מעבר למה שהיה נדרש בכתה וזה מקנה לה שליטה מלאה ויכולת התאמה טובה בין הבעיה לתרופה ההומאופתית. צריכה יותר להאמין בעצמה. הקושי העיקרי שלה הוא בשווק. מבחינתה היתה מעדיפה רק לטפל...אבל ככל "שתתיידד" יותר עם הנושא ותמצא דרכים לשווק את עצמה שמתאימות לאופי שלה , יהיה לה יותר קל. עשתה דרך ארוכה מאז שהתחילה לטפל, היום מרגישה הרבה יותר נינוחות ויש גם הרבה הצלחות בשטח שמחזקות אותה. צריכה להמשיך בדרך שלה, קצב הדברים יהיה אולי טיפה יותר איטי, אבל אם היא תסתכל אחורה היא תראה גרף של עליה והתקדמות וזו המגמה לעתיד. בשלב הנוכחי צריכה לשאוב סיפוק מהאיכות ולא רק מהכמות. מקשרת את כמות המטופלים למדד האיכות שלה כמטפלת וזהו חיבור שגוי שמחליש אותה. צריכה כאמור להאמין יותר בעצמה וביכולות שלה לפתוח את עצמה לעוד נושאים ומקרים שיכולה לטפל, ללא חשש. ברגע שתשחרר את המקום הזה שעדיין בוחר להיות "סלקטיבי" בטפולים, הדרך תפתח יותר והיא תחווה עוד הצלחות שיחזקו אותה. בהצלחה יקירה, רואים בקישורי אמהות שעשית דרך יפה ואת בצמיחה מתמדת! תמר

תודה רבה תמר. מסכימה עם כל מילה שלך.

אכן אני מאוד אוהבת לטפל ולא אוהבת לשווק. ואכן ההצלחות שלי בטיפול מאוד מחזקות אותי מבחינת היכולות שלי בתור מטפלת הומאופתית. אנסה ליישם את העצות שלך המון תודה

נשימתי נעתקה....והוספת לתקשור גם מסר אישי....

בו כתבת לי "אנחנו אפילו לא מכירות". זה מוזר כי כשאני קראתי את התקשור ששלחת לי במייל חשבתי שיש מעט מאוד אנשים (אם בכלל) שמכירים אותי כמוך.... אני עוד מעכלת - יש כאן הרבה תובנות ועבודה שאפשר לעשות אבל בינתיים אני יכולה לספר שמצאתי בתקשור המון חוכמה, הבנה, יכולת לחבר ולהסיק וגם קסם אמיתי - ממש כישוף - דברים שהעלית מבלי שאמרתי, מבלי שסיפרתי, מבלי שיהיה לזה שום הסבר הגיוני..... וכל זה בתקשור מרחוק - עוד לפני שניפגשנו (כי ברור שיהיה לזה המשך....). תודה!!!!!!!!!!!

emilyail

New member
שאלה../images/Emo26.gif

איך משאלה את מצליחה להתחבר לתת מודע של השואל? תודה

שאלה יפה....

היופי בתקשור שהדברים קורים מעצמם וכמה שנותנים להם להתרחש באופן יותר טבעי, כך הם יותר עוצמתיים ומדוייקים. אבל מכיון שאני טיפוס שכן אוהב הסברים...אנסה להסביר כיצד אני רואה את הדבר.... בתקשור בנוכחות המטופל, החיבור נעשה באופן טבעי. מה שמתחיל את כל העניין של התקשור הוא כוונה. כוונה משותפת של המטופל לקבל טיפול וכוונה של המטפל לעזור. מכיוון שאני נמצאת במהות של לטפל ולעזור לאנשים, החיבור לתת מודע מגיע באופן טבעי יותר. השאלה לצורך העניין היא זו שמפעילה את הכוונה. בתקשור מרחוק (כמו שאני מדגימה כאן) זה עובד קצת אחרת. בעידן החדש מדברים על כך שכולנו מחוברים We are all one. יש שדה אנרגטי אחד גדול של תודעה שכל אדם מחובר אליו. זה מסביר למשל מקרים של טלפתיה שכולנו חווים מדי פעם. אנשים קשורים זה לזה. אפשר לטפל מרחוק באמצעות השדה האנרגטי ובאותה מידה גם לתקשר מידע. לתודעה שלנו אין גבולות של זמן או מקום, רק צריך להיות פתוחים לרעיון וזה מאפשר לדברים לקרות. באופן אישי לא למדתי תקשור. זה התפתח לאט לאט עם הטיפולים ברייקי והייתי צריכה ללמוד איך לעבוד עם הכלי הזה. ככל שמטפלים יותר היכולת להתחבר לתת מודע של הזולת מתפתחת. מחשבות הן אנרגיה בתנועה. מידע רב מועבר בין אנשים, חלק באמצעות מילים והרוב באמצעות המחשבות והרגשות שנמצאים בשדה האנרגטי. תקשור הוא בעצם קליטת מידע לא מילולי מהסביבה. כל אחד קולט מידע מהסביבה ברמה זו או אחרת. לא תמיד אנחנו מודעים למקום שממנו מגיע המידע. מקום של ידיעה פנימית חזקה, של אינטואיציה, של הדרכה. לכל אחד יש את היכולת לקלוט מידע מאחרים (או במילים אחרות לתקשר...) זה רק עניין של אמונה ביכולת ותרגול.... אצל מטפלים ואנשים קצת יותר רגישים לסביבה היכולת הזו יותר בולטת. בקורס תטא הילינג למשל לומדים לתקשר עם התת מודע של הזולת. מדהים לראות איך היכולת הזו טמונה בכל אחד. חשוב לי גם לציין שאני מתקשרת עם התת מודע של אנשים אחרים רק בזמן טיפולים ורק על פי בקשה!!! . מאד חשוב לכבד את הפרטיות של המרחב האנרגטי האישי.

בזכותך היום שיפרתי את המחשבות והחיים – תדלקתי

מכירות את הספר "השראה יומית" של רובין שרמה ? ספר שנמצא על שולחני קבוע. הספר מחולק כמו לוח עד, לפי תאריך בלבד , ולכן מתאים לכל שנה ושנה. ההשראה היומית של היום – 1 בפברואר אני מצטטת: "כשאתם אומרים שאין לכם זמן לשפר את המחשבות ואת החיים, כאילו אמרתם שאין לכם זמן לעצור ולמלא דלק משום שאתם עסוקים מדי בנהיגה. בסופו של דבר תיאלצו לעצור" בזכותך תמר גרי היקרה שיפרתי היום את המחשבות והחיים – תדלקתי תודה ! תודה ! תודה ! קיבלתי את התקשור שלי למייל ארוך במיוחד מפורט קיבלתי תשובות לכל השאלות ששאלתי ושאלתי הרבה. התקשור יצר אצלי רושם של WOW איך ידעת ??? לוקחת איתי למסע את כל ההמלצות, הארות וסימני הדרך שקיבלתי ממך המון המון תודה ריגשת אותי בערכה גדולה מרי

מרי, איזה צירוף מקרים

בדיוק ביום שעשיתי לך את התקשור לקחתי מהמדף את הספר הזה וקראתי את הציטטה הזו שמופיעה גם על הכריכה האחורית.... אני מאד אוהבת את רובין שארמה, ממליצה גם על הספר שלו "חוכמת המצויינות" שיכול להתאים לכל בעלת עסק.... ושמחה שעזרתי לך לתדלק, מברכת אותך להצלחה גדולה בעסק שלך!

פרגון... ענק...

תמר היא אכן אדם עם לב ענק ועצום. נוכחתי בכך ברמה האישית מספר פעמים. בנקודות לא פשוטות בחיי. והיום, גאה לראות את היכולות שלה מנותבות למקום של עשיה עסקית והירתמות לטובת המעגל. עם הרבה חשיבה "קצת" אחרת
אוהבת המון... רוית

vivilevi

New member
אשמח לתקשור גם

תמר שלום וברכה, ברכות על היותך אשת השבוע. הנושא של טטא הילינג מאוד מעניין אותי למרות שאינני יודעת עליו הרבה. אשמח לקבל קצת פרטים על כך. אשמח לקבל תקשור בנושא קריירה שלי ובמידת האפשר גם על הזוגיות שלי. את הפרטים שולחת לך במייל שלך. בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע

vivilevi

New member
הי תמר../images/Emo6.gif

תודה רבה לך על הנתינה שלך.
תודה על התשומת הלב וייחסך האישי והמקצועי. שולחת לך ברכה שופעת אהבה אור וצבע
סוף שבוע נפלא, ויויאנה לוי

ובהזדמנות זו רוצה להודות

על שבוע באמת מרגש ונעים כ"אשת השבוע". אני ממליצה מאוד על החוויה והבמה שאני בטוחה שתביא גם לפירות עסקיים ממשיים. תודה רבה למיכל ותודה לכל מי שהגיבה וקראה. מיכל

מיכל, תודה על העברת המקל

אכן מרגש לאפשר לרגע לעולם שבחוץ להציץ לעשייה השוטפת שלנו בדלת אמותינו. נהניתי מהאירוח שלך ומאחלת לך שלל פירות עסקיים!

ענתלה11

New member
אפשר בבקשה גם?

אמנם לא הצטרפתי לקבוצה בקישורי אמהות אבל בדרך... ענת לוי בת עפרה, אשמח לשמוע על קריירה ומשפחה. תודה ויום נעים

למעלה