כבר אי אפשר לדבר עם חברות שלי...

זה הכי מעצבן, שמתעסקים כל הזמן בסלולרי

במקום לדבר אחד עם השנייה, או שיושבים במסעדה וחייבים לצלם את האוכל, אתם הכנתם אותו? לא? אז יאללה תעברו נושא.

BloodyRose

New member
אינסטוש?

תציעי התערבות פשוטה - שמים את כל הפלאפונים באמצע השולחן (face down). הראשונה שלוקחת את המכשיר שלה, משלמת את החשבון של כולן

(בערבי פוקר שלנו ניסינו משהו כזה, שמי שמתעסק בטלפון באמצע משחק מפסיד X צ'יפים. לא ממש תפס, אבל מצד שני אף אחד מאיתנו לא ממש מכור לפלאפון שלו...)

Purple Mushroom

New member
זאת התרבות , מה לעשות?

יש אנשים שהיו מקנאים בך. לעומת זאת, יש דעות לכאן ולכאן.
אולי תדברי איתן על זה? שיפחיתו בתדירות של זה?

Blue Potion

New member
האמת שמבחינתי זה ממש חוסר כבוד לבנאדם שמולך.

בכללי, אם אני נמצאת עם מישהו ומתקשרים אליי, לא משנה מי זה, אני אומר לו שאני אחזור אליו אח"כ.
אם נפגשת עם בנאדם, תהיה איתו, לא עם עצמך.
דברים כאלה ממש יכולים לעצבן אותי... פשוט שוב, כי זה מביע חוסר כבוד כלפיי. ואני נוטה לנתק קשר עם אנשים כאלה...
יש לי חברה שלא ראיתי כמה חודשים כי היא הייתה באילת/בטיול הגדול וכו', ואז כשהיא באה הביתה ופגשתי אותה, ישבנו בבית קפה ורציתי להשלים פערים. במקום כל היום היא הייתה בטלפון, והתכתבה עם חבר שלה (נו גם לי יש חבר ואני בוחרת להיות איתך עכשיו ולא איתו). ביקשתי ממנה כמה פעמים להפסיק, והיא לא עזבה אותו
האמת שדי נעלבתי ממנה ואני כבר כמה חודשים לא מדברת איתה...
אז אולי זה נשמע מתכון מנצח להיות גלמודה וערירית, אבל זה לא מה שקורה. החברות הטובות באמת שלי יודעות שזה מרגיז אותי ולא עושות את זה... (רובן מסכימות איתי וזה מרגיז גם אותן
)

ofleibo

New member
אנחנו עשינו מזה משחק שתיה כשיוצאים.

כולם שמים את הטלפון על השולחן ואלא אם קיבלת הודעה/שיחה אתה לא נוגע בו, אם כן אתה מוריד שוט ומזמין שוט לעוד חבר.

ככה משתכרים ומתרחקים מהפלאפון.

aשרון

New member
אולי....

אולי החברות שלך כבר לא ממש מתאימות לך ואת מחפשת קשרים חברתיים הרבה יותר בוגרים .

aשרון

New member
תיקון....

אולי החברות שלך כבר לא ממש מתאימות לך ואת צריכה לחפש קשרים חברתיים הרבה יותר בוגרים .

noga ke

New member
באתי מהראשי. כשזה קורה לי, אני פשוט תופסת רגע

ומצלמת את כולן בסתר, כל אחת שקועה בפלאפון שלה. גם יוצאת תמונה מגניבה, גם כולם צוחקים וגם מבינים את הרמז, כי הן מבינות איך הן נראות מהצד.

אין לך הרבה מה לעשות אבל אני ממש מבינה אותך

אצלי ההגיון אומר שכמה שיותר תמונות ככה פחות נהנית. זה באופן ישיר "גוזל" מזמן החוויות. אם אתה עסוק רק בלהצטלם עם מי שאיתך ומה שיש מסביב- לא באמת נהנית.

הכי גרוע שבאים להורים

לארוחת חג וכל הצעירים יושבים עם האף תקוע בנייד
קוראים אימיילים, שולחים אימיילים ולא מתחשבים
במי שטרח הכין ומארח אותם.

LoveBeing

New member
זאת באמת מחלה, ההתמכרות של העולם המערבי....

מה אני יכול להגיד? חוץ משנקווה לטוב?

כי אם זה ימשיך ככה, לא נראה שום אור באופק..

לפעמים רק כשמשהו קשה קורה בעולם,
אז האנשים מתעוררים.. ונקווה שזה לא מה שיצטרך לקרות..
אחרת יום אחד הם יתעוררו ויבינו שהם לגמרי בזבזו את החיים שלהם..

את כנראה ראית את הסרטון הזה למטה אבל אני חולק, בכל מקרה..

בהצלחה לכולנו!
שנשרוד את העולם הזה!

ruven7

Active member
אנשים הופכים להיות עבדים מרצון

למכשירים האלה
אזיק אלקטרוני קראתי לזה בפורום אחר, זה בדיוק מה שזה
על אלה שיכולים להרוג כי סימסו בנהיגה אני לא מדבר
מחלה,קללה,רעה חולה.

למעלה