דס אז ניישט כושר לפסח ג'ודי.
B B T1 New member 24/3/04 #23 בהונגרית, בסלאנג על מה שטוב אומרים כושר, ולא בהכרך כשר. בעיקר הגויים משתמשים בביטוי שלא יודעים שהמקור הוא עברי.
בהונגרית, בסלאנג על מה שטוב אומרים כושר, ולא בהכרך כשר. בעיקר הגויים משתמשים בביטוי שלא יודעים שהמקור הוא עברי.
B B T1 New member 24/3/04 #30 יו100 את 10../images/Emo140.gif תני לי להשויץ. לא רק שאני יודע שפאלוטה זה ארמון אני גם יודע לכתוב זאת בהונגרית ללא שגיאים palota אבל נראה אם את יודעת מה פירוש המילה הזו? קאלודה--kaloda
יו100 את 10../images/Emo140.gif תני לי להשויץ. לא רק שאני יודע שפאלוטה זה ארמון אני גם יודע לכתוב זאת בהונגרית ללא שגיאים palota אבל נראה אם את יודעת מה פירוש המילה הזו? קאלודה--kaloda
J ju100 New member 25/3/04 #40 bt...לשאלתך... צ'טערת שמאוחר כל כך...פשוט אני גם עובדת מידי פעם...אז ככה.. ההונגרית שלי טובה בדיבור(לא קרוא וכתוב)..אבל לא מושלמת כמו שלך.. גם עכשיו נורא מאוחר להעיר את אמא שלי לשאול אותה מה פירוש המילה כך שאתה תצטרך לפרשן לי....
bt...לשאלתך... צ'טערת שמאוחר כל כך...פשוט אני גם עובדת מידי פעם...אז ככה.. ההונגרית שלי טובה בדיבור(לא קרוא וכתוב)..אבל לא מושלמת כמו שלך.. גם עכשיו נורא מאוחר להעיר את אמא שלי לשאול אותה מה פירוש המילה כך שאתה תצטרך לפרשן לי....
ב ברק 188 New member 24/3/04 #31 יה IN B T זה מבית אבא מ BAJA אז.. מה הבעיה פה בעצם,בקשר לצצ-קים כנראה שאתה צודק.
B B T1 New member 24/3/04 #34 ברק--מספרים שבזמן השלטון... הרוסי בהונגריה, ההונגרים פתחו קו תעופה בציר: BUDAPEST-BAJA-MOSZKVA אבל נאלצו לסגור בגלל הלחץ הרוסי.
ברק--מספרים שבזמן השלטון... הרוסי בהונגריה, ההונגרים פתחו קו תעופה בציר: BUDAPEST-BAJA-MOSZKVA אבל נאלצו לסגור בגלל הלחץ הרוסי.
B B T1 New member 24/3/04 #38 ../images/Emo140.gifאיטאף תוכחי בכך שתגידי.... הרבה פעמים ברצף ומהר: "הוכחה חותכת" נו...? לא שברת לשון? (אני כן)
../images/Emo140.gifאיטאף תוכחי בכך שתגידי.... הרבה פעמים ברצף ומהר: "הוכחה חותכת" נו...? לא שברת לשון? (אני כן)
I itaf10 New member 24/3/04 #39 קראתי בשקיקה את כל ההודעות אחת לאחת וממש נהניתי... מה אומר לכם? אין כמוכם, ממש חבר'ה על הכיפק
I itaf10 New member 24/3/04 #36 שכחתי http://community.msn.co.il/comm_forum_topics.asp?ForumID=7196&CommID=4373