כבר בוקר טוב שישי

חנהפ

Active member
כבר בוקר טוב שישי ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

וכל המבשלות עסוקות למי יש זמן לכתוב מה מתבשל לשבת?? אצלי יהיו קציצות דגים מטוגנות ברוטב עגבניות מרק תירס סטייל סיני צלי שאורמה פסטרמה תוצרת בית תפו"א הום פרייז ריזוטו עם עדשים כרישה וקונפי בצל ולקינוח קרמבל תפוחים וסיידר חם לצהריים המשכתי ברוח הסיני, עם סטיה קלה לתאילנד ואנחנו נאכל מוקפץ עוף עם ירקות ונודלס סאטה עוף אגרול במילוי עוף וירקות אורז סיני ולקינוח פירמידת טראפל עם רוטב פירות יער וגלידת פסיפלורה

ואוו חנה נשמע מדהים! אולי נבוא אליך?..לי אין

מוזה אפילו להתחיל. צריכה רעיון לרוטב טעים לעוף..

מאיוש י

New member
חנה..... מאוד מושקע וראיתי

גם את התמונות בפורום השכן נראה מאוד טעיםםםםםםםם שבת מקסימה שתהיה לך ולמשפחתך

ארידל

New member
בוקר טוב ונעים../images/Emo42.gif איזה הספק אני לא עומדת

בקצב שלכן כל הכבוד אני הכנתי אתמול לשישי שבת מרק עם גרונות הודו וירקות בתוספת איטריות צלי עוף עם תםוחי אדמה עוגת תפוזים ולמחר חמין ומחר נכין סלטים שבת שלום וכיף לראות עבודות יצירה שלכן ארידל

חנהפ

Active member
לפסטרמה קונים חזה הודיה

1/2 פרפר חזה הודו נקבה (בערך 1 ק"ג) להשרות את חזה ההודו למשך 24 שעות במים+4 כפות מלח גס+1 כף סוכר להוציא את הנתח ולמרוח אותו באחת מהאופציות הבאות: אופציה 1 1/2 כוס סילאן כף חרדל כף רוטב סויה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל גרוס 2 כפות שמן זית אופציה 2 2 כפיות פפריקה מתוקה מעושנת 1 כפית חרדל 4 כפיות רוטב צ'ילי מתוק 2 כפות אבקת שום 2 כפות שמן זית להניח לכמה שעות על מנת לספוג טעמים. לאפות מכוסה 50 דקות בחום 230 מעלות 10 דקות בחום 170 מעלות לקרר היטב ולפרוס.

חנהפ

Active member
פרפר הכוונה ל 2 חלקי החזה

לא, אי אפשר מעוף ,אבל אפשר אולי להתאים לעוף, שכן חזה עוף קטן ועדין יותר ולכן זקוק לזמנים קצרים

cial 1

New member
רותי410 ערב טוב לך מה קורה?../images/Emo24.gif

האם המתקון לעוגות קל ומובן לך המיוחדת בלעשות קשהההההההההההההההההההההההההה הכול קל לא הרבה עבודה אל תגידי שלא התחשבנו בך? טוב יש לי מתכון לחזה הודו או חזה עוף אגב יש לי תוכנה המתרגמת שפה באתרים עושהקצת בעיות אבל לא נורה וגם לא כותבת מדויק פשוט נותנת כך וטוב שהמוח פועל על פי הדימיון העשיר שלי שלנו כן חמודה נשבעת לך עכשיו לצחוק במקום לתרגם חזה עוף אז היא כותבת לי שדיים ואני מיד בודקת אם אני באתר הנכון כן הנכון באתרים ההם????????? אסור לבקר כי יש שם מלה וירוסים האלה עם תועבה? היה לפני 3 שנים התלהבתי להראות לחברה שלי היא רוקה עד היום כול הזמן חני אני רוצה לרות אני טוב בסד תראי אבל זה עלה לי ביוקר הוירוסים חגגו ולא הבנתי למה אני תקועה עם המחשב אז די הסברתי לבן וכמובן האשמתי? את הרוקה? ומאז אסור הדברים האלה? טוב יש אם רוצים אבל מסודר וחוקי טוב זה בנושה המתכון הלא מובן? אני כאן חני ערב טוב לא יודעת לאן כולם נעלמו לגבי יוכילה הבנו היא עם המשפחה אבל מה עם האשר אצל יוכילה טוב לבריאות

רותי410

New member
ערב טוב, חני,

קראתי את המתכון של העוגה שלך, בדיוק עמדתי לכתוב לך, אבל קיבלתי שיחת טלפון ולא חזרתי למחשב. אז עכשיו אני משלימה. המתכון אכן קל. העוגה נראית נהדר. היא גם טעימה? אף פעם לא הכנתי עוגה מעוגה קיימת. נשמע מעניין. אמנם אני לא מומחית במטבח, אבל אני גם מאלה שלא אוהבים לעבוד קשה. אז בכל מקרה אני מחפשת דברים קלים. הכנתי היום את כדורי השוקולד של גולדה - תודה גולדה!! לא טעמתי מהם, כי אני כבר לא מצליחה להיכנס לבגדים שלי. אז החלטתי לפחות השבוע להתנזר ככל האפשר ממטעמי הפורום הזה. מחר אני נוסעת לאלעד ומתכוונת להביא אתי גם את כדורי השוקולד. נראה איך הם יתקבלו. שיהיה רק טוב לכולם, ושוב, תודה על המתכון.
ואם יש לך עוד מתכונים קלים וטעימים (ולא משמינים???), אשמח לאמץ

cial 1

New member
ערב טוב רו410 מס הגן ../images/Emo199.gif

מה כדורי שוקולד את צוחקת עלי מה זה? פלסטלינה בגנון רשמתי אותך לתרום חובה מתוקה טוב כתבתי לך מגיה רות אבל היה שגיאה בדף כך זה בתפוז תמיד טוב את וכלתי ישיר לגננונים אני ארשום אותך ואותהה באנונים כך שיוכי וגולה והשאר לא יגלו עד שתלמדו להכין אומלטה לפכות טוב חמודה . המזל שיש לך ולכלה שלי בעל טוב מבין ומתחשב במקום להתפנק מפנק גם זה בסדר אבל פעם צריך להחזיק מערות ולתת לו מתכונון. טוב ממושי אמי בטוחה שאת צוחקת עכשיו זה הכי טעים יש לי הרבה מתכונים קלים מחר בעז"ה אני אתן זה גם ילדים יכולים להכין עם בצק עלים מחר הוא הכוב הבא לכאן וגם לחם מקסיכני מהמם עם גבינה ארוכות חלביות לא צריך הרבה בשרים גם קצת זה בריא אני חולה רק על ההודו. טוב מה שתבקשי ואם את רוצה פעם אגיע עד אליך גם לבשל - 40 איש ורק בשמחות אני הרבה עשיתי זאת ותמיד אהיה מוכנה חני מאחלת לך נסיעה טובה וחזרי בשלום אלינו ותגלשי בעזרת השם גם משם?

רותי410

New member
תודה מראש על המתכונים

מה, הורדת אותי לגנון? בחיים לא הייתי בגנון!!! טוב, תמיד יש פעם ראשונה. אשמח מאוד לקבל מתכון של לחם מקסיקני. ואני מתה על גבינה ולא אוהבת בשר. מחר לצערי אני מנותקת, כי במקום שאני הולכת אין אינטרנט. הם חרדים, ונגד האינטרנט. חבל. אז נשתמע מאוחר בלילה או מחרתיים - תלוי מתי אחזור. בכל מקרה, אני מחכה למתכונים הקלים
והמוטו שלי: למה להתאמץ אם אפשר להגיע לאותן תוצאות בקלות????

cial 1

New member
והפרח ירד לגנו ../images/Emo24.gifרותי410

אני רק הגבתי על כדורי השוקולד
זה כמו לעבוד בגן עם הפסטלינה מה לא נכון וגם הבדר הראשון שהילדים יותר הנות מתחילות עם כדורי השוקולד אני בטוחה שאלה אני מתכוננננננננננננת נו אבל יש גם כדרי שוקולד של מקצועניםםםםםםםםםםם הכול יצא כאן רק להצחיק אותך קצת
כן מוטו שמטו עוד דקה זה יהיה מהפך הכול למען הקיף את אוהבת לא פחות ממני את המטבח רק שאת לא מדגישה לזה הכול??? במובן הכלל הבלגן של הכלים ועוד. הכלה שלי רוצה הכול מוכן. והיא כמוך לא חברה של הבשר גם אני לא רק הודו הדגשתי זאת ואני נכינה הודו את חושבת שזה כבש אכן כך ממי מחר אני אתן שני מתכונים קלים גם ילדים יכולים להכין זאת וגם זה למען הילדים והלחם עוגה? מקסיקני זה עם עבודה קצת לא קשה. טוב חמדה חזרי בשלום ומאוחר גם יהיה קשר אני את גולדה אנשי לילה
אני בסי השיאים של גינס?

חני למה פלסטלינה???../images/Emo10.gif

גם טראפל זה בסה"כ כדור שוקולד אבל אם משביחים אותם מהכדור שוקולד הפשוט והרגיל למשהו יוקרתי אז זה ממש ממש לא גנון!!!

cial 1

New member
עונה לך גולדה מאיר1../images/Emo6.gif

נכון זה זה גם כדרי או בצורות אחרות הטרפל אבל לא הקלות שיש בכדרי השוקולד ? כי הם עשויים מהשאריות של עוגה והשאר את יודעת עישה שאותי מגגגגגגגגגגעעעעעעעעעעעעעעעעיייייייייייייייילללללללללללללהההההההההההההה כי הילדים חוגגים לעשות זאת והילדים לםני זה הם משחקים והם חמודים לא מקפידים? הכול למען הקייף ואז בה אדון הקוקוס וזה סתם כדרוי שוקולד אחרי יום הם מקבלים רק טעם של מקרר. כי את רוצה להטפתר ממנם למה כי היו שם שאריות של עוגה מאז? אז הבנת יש הבדלוון? כאן ביון הטריפל לכדרי שוקולד" שזה רק מעד שם של השששששששששששששששששששששש
ששששששששששששששששששווקולד
אגב למה לא חזרת אלי הלכת לישון וגם תפוז כול בוקר קורסת . ואז יוכילה חני תגלי את המתכון ומה לא נעשה למען יוכילה ועוד שהיא כלת הפרס אני באמת הייתי רוצה גם מתנה לתת לא רק כאן ורטואלית כי אני מחזיקה את הכול גם כמציאות אחרת אין בי שטם טעם להיות בכול היאנטרנט. כך יש רגשות מתפחים להם . גם בגישה עיוורת היא לא רחוקה מי הוירטואליות של האינטרנט. טוב מתוקה אני יותר מאור אעלה משהו? חני בקיף כאן למענך למעני ולמען כולם וצריך לברך את מאיוש על האירוע היפה שלה עם התאומים
החמודים אמןירבו לנו.

cial 1

New member
גולדה. די לי?

אני נכון כובת בחושך נשבעת לך אבל פעם ראתי טוב עד כאן אני חייבת לי משקפיים להגדלה האותיות? אולי לי יש 2 כלבים קטנים בגללם בלילה אני הרבה בחושך כי הם יותר ערינים שהאור במסדרון מעבר לחדר ואאני גם לא אוהבת אור גם במטבח אני רק עם אור המעבר מכינה לי בכלל המוח שלי מתפעל שונה מאחרים ואם יש דומים לי אז אשמח לשמוע על השוני בין האור לחושך עכשיו גם זה נוגע למה שאני קורא בתגובות. אבל יש לפעמים הכוטרת של ההודעה שונה בתוכן של התגובה מבפנים? וזה את עשית עכשיו אני הגבתי על מה שכתבת הפסטלינה" ובפנים הדגשת שהטריפל שוקולד יותר מושעק? ומה אני עונה לך מה שאת כבר כתבת נו זה לא מצחיק. ואם רק אני מנסה לכתוב במקלדת יותר מהר אז בכלל הכול שגוי לא האותיות לדוגמה גם אני כם ואם ה-כ נתקעת במהירות מה אני חושבת לתת ק? נו צריך משקפיים או לא?

שחמטית

New member
מגרה....מגרה...

רק אני עושה דברים פשוטים?:( דג טונה לערב ולבוקר מרק ירקות- לערב עוף עם תפו"א בתנור- לערב ביצים בחמין וחמין- לבוקר. טחינה, חצילים במיונז. חנה האגרול עם איזה בצק?

יוכי68

New member
חנה, איזו השקעה...וואו כל הכבוד ויש תמונות

באתר השכן ומה איתנו?........שתהנו

למעלה