כבר הצבעתם במצעדי סיכום השנה

כבר הצבעתם במצעדי סיכום השנה../images/Emo35.gif

Flix מזמין אתכם להצביע לדברים שהכי אהבתם השנה - ולזכות בפרסים מטריפים!
מי יהיו כוכבי השנה של ישראל?
לקראת ראש השנה, פליקס ומעריב לנוער מזמינים את כל הגולשים והקוראים להשתתף בסקר "100 הכוכבים של ישראל", לדרג את הכוכבים שלהם ולזכות בפרסים מטריפים. הקליקו, בחרו את 5 הכוכבים שעשו לכם את השנה החולפת ואולי תזכו בסמארטפון של LG או דיסק שווה! מתלבטים במי לבחור? לחצו על תמונת המועמד וצפו בסרטון האישי שלו: http://flix.co.il/100VIP
המצעד השנתי של רדיו לב המדינה ו-FLIX יוצא לדרך! המצעד הכי חם בשטח ישודר בערב ראש השנה (ה-29.9) בשעה 10:00 ברדיו לב המדינה 91FM - ואנחנו מזמינים אתכם להצביע לאמנים והשירים האהובים עליכם בקטגוריות השונות ולזכות בפרסים מדהימים! הקליקו ונצא לדרך: http://www.flix.co.il/tapuz/v/91fm

snavgm

New member
../images/Emo240.gifעדי= ראיון עם דיינה בלי שוםBOP ספויילר!!

http://www.13wham.com/mediacenter/local.aspx?videoId=2860418&navCatId=21029 לדעתי ברובם אין ספויילרים אבל פה ממש צפיתי עם ספוילר אלרט בשבילך וזה ראיון בלי ספויילרים- נשבעת לך!! אז יאללה- כמה התאמצי פה. תראי ראיון אחד כבר! ואגב- כאן היא אומרת במפורש שלצופי דספרט יהיה מהנה לראות את פרק 1 של עונה 2 כי הוא עם מחווה וקריצה לדספרט (זה לא ספויילר- זה נאמר כבר בכל הפרומואים!! (יאללה תראי ותגיבי לי קצת..

adii1201

New member
אני אראה את זה אח"כ../images/Emo6.gif

אני פשוט לא סומכת על דיינה, היא כזו דברנית
אני עוד לא סיימתי את הפרק (דיוטי קולז)

adii1201

New member
BOP 201 עדי כנסי../images/Emo6.gif

התחלתי לראות עכשיו את הפרק, דיינה מהממת כמובן
אבל הרמיזות בנוגע לדספרט הפכו רשמית ללא רמיזות
אמג כמה צחקתי מהסצנה הראשונה
הם היו צריכים לקרוא לדמות שלה קת'רין והכל היה מושלם
מי שלא רואה דספרט לעולם לא יבין, אבל אמג זה הרגיש כאילו החלפתי סדרה באמצע

snavgm

New member
היי תודה! אני מתה כבר לראות את פרק 1!.

אבל..אני מחייבת גם לעבוד קצת לפעמים.. הצצתי קצת בפרק..דיינה באמת כל כך מהממת! יפה. סקסית -כזו חתיכה ורזה- OMG איך היא שומרת על עצמה ככה..? וכל הבעות הפנים שלה הקריצות, והמחוות. היא שחקנית מעולה! תגידי- אני מתה מסקרנות: איפה היו רמיזות על-ה-דספרט?(מרשה לך לספיילר לי!) באמת.. כאילו החלפת סידרה? גם דיינה אמרה את זה בראיון שלפעמים בצילומים התחלף לה.. התבלבל לה ..יצאה לה פתאום קתרין מייפיר (מייגן זה דמות חדשה ואת קתרין עשתה 3 שנים!) ומה היה מצחיק בסצינה הראשונה?

snavgm

New member
אני מקוה שזה לא נחשב הביקור של קתרין בליין?

אני רוצה את קתרין רשמית בליין.. דיינה אמרה שיש מחשבות לעשות CROSS-OVER של שתי סדרות ABC - של באדי אוף פרוף וCASTLE ושהיא תצטרף לחקירה של קסטל ווהשותפה שלו בקט. אז אני רוצה להציע ל ABC קורס-אובר יותר מעניין: שיעשו פרק קרוס אובר- DH עם BOP שיהיה פרק של BOP של רצח שמתרחש בוויסטריה ליין,והסצינה מתרחשת בסט ועם הקאסט של דספרט. ודיינה מגיעה- בתור מייגן האנט -לסט של דספרט וחוקרת את הדמויות של דספרט. אפשר לסדר גם שסוזן תהיה החשודה ברצח.. או אולי הגופה שהיא חוקרת? היה קמפיין כזה פעם..לא? להביא את סוזן כגופה לBOP? מה דעתך..?

adii1201

New member
לא זה לא היה ביקור בליין

רק בפייק ליין
הו וואו זה יכול להיות ממש ממש ממששששששש טוב
לייק
אני חושבת שאילו קת'רין הייתה מקבלת סדרת בת זה היה יכול להיות עוד יותר שווה
אגב, האקס של מייגן זה הבעל של אנג'י, את יודעת נכון? להביא את סוזן כגופה
ולראות את מייגן האנט מתעללת בה

adii1201

New member
כן, כן גם אני. כפי שאמרתי עוד לא סיימתי לראות

וואי היא מהממת
אני חייבת לציין שהיא נראית סופר נמוכה ליד הפיטר הזה
הן היו די בהתחלה, מישהו נרצח (כמה מפתיע
) והם הלכו לאיזו שכונה פרברית ויש שם איזו ברי אחת (לא קוראים לה ככה, היא סתם נראית ככה
) ואז מייגן נעמדת ברחוב ויש שם וויט פיקד פנסז ועשו כזה סריקה עם המצלמה על כל התושבים של הזה ומייגן אמרה לפיטר שהיא חיה במקום כזה בעבר ושומדבר לא משתנה
וואי כמה צחקתי
איך שהמלצמה התחילה לסרוק את התושבים נקרעתי
זה התחיל מאיזה בחור שמתקן את האופנוע שלו (ע"ע אוסטין האחיין של אידי) ונגמר באיזו מישהי וואנבי כוסית שמנהלת רומן עם מישהו
וואי וואי אדיר

איף אפילו לא סיימתי את העונה הראשונה../images/Emo10.gif

אין לי זמן לכלום. אני שמחה שנהנית!!

snavgm

New member
לא נורא- גם אני לא..

אני רואה בקצב של YES את BOP כך שאני רק בפרק 7 אבל זה לא מפריע. ומה זה אין לך זמן- תמצאי זמן! את נכנסת לפעמים לטוויטר של דיינה? את יודעת מה הולך שם? תשמעי זה הזוי! קודם כל כל האקשן עבר מהפורום של דיינה לטוויטר! הפורום התייבש לגמרי. דממת אלחוט! ובטוויטר- מאיי גאד- איזה אקשן! ויש מלאאא ילדות צעירות שמעריצות את דיינה (לא יודעת מאיפה הם צצו!??) שכל היום- נשבעת לך- כל דקה במשך ש-עות מצייצות לה שואלות אותה מחמיאות לה. כל היום נון סטופ! כאילו אין חיים לאנשים.. וחכי- זה לא הכל- הם שואלות אותה שאלות כאילו היא איזה יועצת ברדין- "..אני בדכאון הולכת להתאבד.. אמא שלי אובחנה עם סרטן.. חברה שלי מעשנת סמים קשים.. ההורים שלי לא יודעים שאני.." וכו וכו ודיינה לא תאמיני מתגייסת לתפקיד היועצת וממש עונה לילדות האלו. קטעים. אבל חלק מהם אובסססיביות שזה כבר ממש מםפחיד. הם כותבות לה נונ סטופ שהיא הרול מודל שלהם. דיינה באמת מההמת, חכמה ויפה ומוכשרת- אבל הבנות האלו יורדות מהפסים מרוב הערצה. מה קורה שם?

נכון, חחח את בקצב של YES../images/Emo8.gif

אה אז אני לא מודאגת
אגב, איך התרשמת מהסדרה? מה דעתך על השחקנים האחרים ועל העלילה? עבר המון זמן מאז שביקרתי בטוויטר של דיינה, ולא, לא היה לי מושג
ראיתי כמה מעריצות צעירות (אפילו קטנות ממני) שלה ביוטיוב שיצא לי לדבר איתן מעט. איזו מסכנה דיינה, הם משאירים אותה במצב לא נעים... אין לה באמת זמן לקרוא את מה שכותבים לה, והם סתם מתאכזבים אח"כ. כל הכבוד לה אבל שהיא עונה להן
יש דוקא משהו מובן בזה, בגילאים הללו הערצה היא כמעט תמיד בגדר אובססיה, במיוחד שאת רואה בבן אדם שהוא מעין משהו מושלם וללא פגם.

ראיון קצרצר עם דיינה ב"ישראל היום"

עכשיו קראתי
יש שם קטע קצר על דיינה ו-BOP. הכתב עידו שי מלוס אנג'לס גם שואל אותה כמה שאלות (איזה כיף לו
), לגבי הסדרה עצמה ולגבי עקרות בית נואשות. קישור לגרסה וירטואלית של העיתון: http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD/2011/09/21 תחת השם "תרבות", שם הכתבה הוא "האוס, הגרסה הנשית".

snavgm

New member
דרורית! יפה.. תודה!

אפילו ראיון בעברית. ואיזה משוכלל העיתון הדיגיטלי שהבאת! אבל תראי כבר את הראיונות ששמתי פה (גם למטה יש מלא) את תמותי- היא כ"כ מהממת שם . #TO DIE#

../images/Emo45.gif

הצצתי עכשיו בראיונות, די! היא פשוט מושלמת! היא לא הזדקנה בדקה מהפעם האחרונה שראיתי אותה
אני אוהבת מאוד את השיער הארוך שיש לה בBOP, נורא מחמיא לה.

snavgm

New member
נכון. זה מדהים!

היא כ"כ יפה שזה מטורף- והיא רק משתפרת עם השנים. בציינה ביץ' לא הייתה כ"כ יפה... יש שדרן אחד שראה אותה ואמר : "you are the sexist person that ever walked the earth" ןדיינה אמרה: "נו.. באמת.. אני לא מרגישה ככה.." (בצחוק מתגלגל.) והוא אמר לה: " זאת בדי וק הסיבה שכולם מתים עליך -את אפילו לא מודעת לזה.."

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לגבי צ'יינה ביץ', היא היתה מאוד צעירה, והשיער שלה בכלל היה מזעזע
וגם כחלק מהדמות אני לא חושבת שרצו לייפות אותה יותר מידי. בכלל, זה ברור בעיניי שבעשור האחרון היא נראית טוב יותר מתמיד. למרות זאת, תמיד היה בה משהו מהפנט. אני זוכרת שראיתי קטע שלה, היא עשתה תפקיד אורח באיזו סדרה עם טום סלק, לפני המון המון שנים. היא הדבר הכי פלרטטני שיש

snavgm

New member
../images/Emo99.gifפלרטטני.. ../images/Emo99.gifאת לא מאמינה כמה..

אני באמת לא יודעת להסביר את זה מה זה הקטע המהפנט הזה שבה.. אבל זה ממש מדהים! כי הרי יש מלא נשים לא פחות יפות ממנה ואפילו יותר יפות. ביננו. אבל יש בה איזה משהו מעבר ליופי- באישיות בכריזמה. בסקסיות. בפלירטוט.. קשה להסביר. אבל עובדה. היא מצליחה להפנט נשים (לרוב) אבל אנשים בכל מיני סרטים בכל מיני תקופות- אצל כל אחד זה היה ממשהו אחר שהיפנט אותה.. (מתי את גילית אותה?) בציינה ביץ'- אני חושבת שאת צודקת לא ניסו ליפות אותה הי א הייתה קצת גברית טום בוי כזאת. עם ג'יפה של דם ולכלוך אחות בבי"חו שדה.. ועם זאת אנשים היו מה-זה מאוהבים במקמרפי - בטירוף.!!! לכן זה לא היופי- אלא משהו בצ'ארם שלה..בכריזמה שעובר מעבר (למשל בר רפאלי בעיני יפה-אבל משעממת כמו עציץ..) למשל ראיתי הבוקר את הפרק הראשון של BOP עונה 2 ותעזבי הפרק- העלילות שלהם לא משהו התסריטים קצת שיגרתיים והסיפורים די בנאלים. גם שאר הדמןיות בCAST לא משהוץ אבל היא- פשוא ממסמרת.!! היא נראית פשוט מהממת, המשחק שלה כ"כ פלרטטני וסקסי ובפרק הזה היו קטעים ששממש נמסתי מהפלירטוטים שלה.. ואני עדיין לא התאוששתי מהפלירטוט שלה ב L WORD!!

אני גיליתי אותה

בעקרות בית נואשות. כשהיא רק הצטרפה, לא ייחסתי אליה משמעות מסוימת, בכלל. היתי בטוחה שהיא סתם שחקנית לא מוכרת. במשך העונה, אני לא יודעת איך זה קרה, לא יכלתי להסיר ממנה את העיניים. אמרתי די! אני חייבת לדעת מי זאת. אחרי שיטוטים קצרים ברזומה (שלא הכרתי משם שום דבר אגב..) ובתמונות, התחלתי לראות ראיונות איתה. היא היתה פשוט כובשת, היה לה חיוך כזה מדהים. אז כמובן חיפשתי כמה שיותר סרטים שלה בשביל לראות. באותו זמן גם היה חופש, אז בכלל ביליתי איתה המון
לגבי צ'יינה ביץ', אם לא דיינה, בכלל לא היתי צופה בזה. סדרת צבא.. את מי זה מעניין
אבל גם הסדרה עצמה היתה סדרה מאוד טובה, גם הכרתי הרבה מהקאסט. מקמרפי גרמה לי להזדהות איתה ישר. BOP השכילו להבין שהיא הכי טובה בתור רופאה
לגבי BOP, העלילות שלהם באמת לא משהו:| גם השחקנים האחרים לא מי יודע מה (טוב, חוץ מג'רי ריאן
) חשבתי שרק אני חושבת ככה, יצא רק שהמשכתי לראות בגלל דיינה, זה אגב למה אני לא רואה באופן תדיר, אין משהו ממכר חוץ ממנה. לגבי THE L WORD, אני זוכרת איך שראיתי את הקטע לראשונה ביוטיוב, היתי פשוט בשוק! היא תמיד היתה ידועה בתור סקסית ומפתה ( exit to eden, live nude girls) אבל שם היא בכלל לא היתה צריכה להשתמש בגוף שלה. הפנים אמרו הכול.

james p

New member
../images/Emo207.gif גם אני מביא רעיון והפעם של WHM

קודם כל סורי שנעלמתי. עדיN תודה על כל ראיונות הדיינה ששלחת לי
אני חושב שעדי מן הסתם כבר שמה את זה אבל אם לא תדעו שזה ראיון מאוד נחמד עם וויליאם H מייסי "הבעל של". אחרי שחשבתי שכל הראיון לא ידברו עליה בכלל ומדבר המון על האמא שלו בסוף הוא מדבר עליה והוא חולק לה מחמאות כאלה שלא פלא שעדי עשתה את מופמן פוראבר וכו' מרגש!!! קראתי את זה במקרה וישר רצתי לכאן לחלוק את זה איתכם עדי זה בשבילך http://www.haaretz.co.il/magazine/1.1475294

למעלה