כבר הצבעתם במצעדי סיכום השנה

snavgm

New member
כאילו להגיב לי..זה קשה מדי..ההה?

# נעלבת עד עמקי נשמתי רק שתדע#

adii1201

New member
דווקא עדי השנייה שמה את הראיון המדהים הזה

האמת שלדעתי הוא לא באמת ראיין אותו, כי הרוב כבר קראתי מראיון אחר באנגלית, אבל זה עדיין היה יפה
כפרעליהם
תודה

snavgm

New member
דוקא ג'יימס כתב עדיN

הניסוח "השניה" זה שלך. וכמה שאלותL - מי זאת אדי? ומי זאת X יו יו S? ולמה כל מה שיש בפורום זה החוליה החלשה?

adii1201

New member
לא, הוא התחיל מזמן מזמן

שאת עדי השנייה ואז הוא הפך אותך לעדיN
אדי זו דארקלייטר
יו יו זו אפרת וכי אין עונה חדשה. חכי ביום שני

snavgm

New member
אין לי בעיה עם שניהם. סתאם צחקתי עם עדי../images/Emo140.gif

אמרת שאת רגילה שאנחנו לא מסכימות.. על מה לא הסכמנו? וחוץ מזה- העונה מתחילה מחר! יאאהה..

X יו יו S

New member
א כי אני לא אוהבת לראות דברים במחשב

זה לא נוח ב גם אם נגיד אני אחליט שכן בא לראות ככה אני בטוחה שאני אסתבך לגמרי וזה יחרפן אותי אז אני מעדיפה לא נסות בכלל ג הפגרה אין לי מושג איך יש להם כוח להיות במתח באמצע העונה

snavgm

New member
לגמרי צודקת!

א. זה מעצבן לראות במחשב. הורדה מעצבנת. צפיה ישירה זה מסורבל. ב. האיכות לא משהו ג. אין תרגום ד. הפגרה- זה עינוי אמיתי- התעללות מש בצופים אבל- א.איך את יכולה לעמוד המתח? לדעת שיש פרק ולא ראית? ב. את מפספסת את החויה של צפיה קבוצתית בפורום ודיונים. אבל את ניצלת מה-פגרה!!

X יו יו S

New member
כמו שאת רואה

אני ממש סובלת מבלאק אאוט בכל מה שקשור לסדרה ככה שזה לא חסר לי או משהו כזה זה כמו משהו שאת יודעת שאת אוהבת רק שאת רואה אותו אבל באמת חסרים לי דיונים אני מפורום אז מיום ראשון אבל בגלל שאני לא צופה בזמן לא הייתי פעילה כמו עכשיו בטח גם עכשיו אני לא יהיה לא שאכפת לי לדעת מה קורה אני פשוט אשתגע שאני לא אבין את הדברים עד שאני אראה אז אני לא אמצא את עצמי פה

snavgm

New member
לא בא לך אז לנסות לראות בקצב שלנו?

זה לא מסובך. אם את יודעת להסתדר עם המחשב.

X יו יו S

New member
אני לא יודעת להסתדר איתו

וזה בסדר זה לא כזה חשוב תחשבי כמה תוכניות אני מפסידה בגלל שהן רק בנט ככה שאם אני כבר אראה משהו בנט זה יהיה עונה של הישרדות או משהו כזה

james p

New member
עדי ועדיN

עדיN סורי שלא הגבתי לך. אבל את נהדרת עם כל הדיינה שלךץ עדי זה היה פשוט מקסים לקרוא על ביל מייסי נדיר לקרוא על גברים שאוהבים ומפרגנים ככה לנשים שלהם וזה וד מחוץ לתעשיית הבידור. תאמיני לי שאני ממש התרגשתי ולכן שמתי את זה כאן באמצע הלילה. ממש התרגשתי!

למעלה