כבר הרבה זמן שמתחשק לי לשכב עם אקסל רוז... מה עושים?
י י מ י ת ה New member 17/8/06 #11 טנקX יישמתי אבל לא עזר... מה עושים? אין לכם פתרונות למצבים כאלו בפורום? תמיכה לבנות מאותגרות אקסל זה בסיסי!
טנקX יישמתי אבל לא עזר... מה עושים? אין לכם פתרונות למצבים כאלו בפורום? תמיכה לבנות מאותגרות אקסל זה בסיסי!
י י מ י ת ה New member 17/8/06 #17 אם כל כמה ש לא היתי מתנגדת לעשות פתיחת תלתלים לסלאש כשהוא חוקר את אגן הים התיכון, הרבה יותר מגניב לפתוח את הצמות של אקסל! רגע רגע, ואם אני רוצה את סלאש בצד לקטע גיטרה סולו זה כבר מוגזם?
אם כל כמה ש לא היתי מתנגדת לעשות פתיחת תלתלים לסלאש כשהוא חוקר את אגן הים התיכון, הרבה יותר מגניב לפתוח את הצמות של אקסל! רגע רגע, ואם אני רוצה את סלאש בצד לקטע גיטרה סולו זה כבר מוגזם?
S So like a rose New member 17/8/06 #22 מה, נתקעה לך ה'ת' במקלדת? או שנתקע לך משהו אחר , ולא במקלדת?(;
M Miko G New member 17/8/06 #7 יש לי רעיון בשבילך כמובן שהכל תלוי בזמן שיש לך ובעיקר בכסף תסעי להופעה בקרובה שיש להם אני חושב בברטיניה, תבררי איפה המלון שהוא מתאכסן ותחכי לו בלבוש מינימלי בכניסה לחדר או למלון (יותר פשוט) (הכי חשוב לא לשכוח )
יש לי רעיון בשבילך כמובן שהכל תלוי בזמן שיש לך ובעיקר בכסף תסעי להופעה בקרובה שיש להם אני חושב בברטיניה, תבררי איפה המלון שהוא מתאכסן ותחכי לו בלבוש מינימלי בכניסה לחדר או למלון (יותר פשוט) (הכי חשוב לא לשכוח )
י י מ י ת ה New member 17/8/06 #14 כן אבל.. לא יודעת אם אחרי הופעה יהיה לו כוח לתת הופעה שניה... רוצה אותו עם הכי הרבה כוח.. ולא שיכור שיזכור גם הוא מה קרה בדיוק.
כן אבל.. לא יודעת אם אחרי הופעה יהיה לו כוח לתת הופעה שניה... רוצה אותו עם הכי הרבה כוח.. ולא שיכור שיזכור גם הוא מה קרה בדיוק.