כבר הרבה זמן שמתחשק לי

אז אל תבואי להופעה

פשוט תחכי לו או משהו, ותבקשי שיעשה לך הופעה פרטית. :p

PleZer

New member
יש גברים שרוצים לשכב עם כרמן אלקטרה

נדפקת. תעשי ביד.

Lady in red2

New member
א. Join The Club

ב. לצערנו הוא כבר לא נראה כמו פעם.

ההא?..מהה?.. אממ..ארר..אהמ..../images/Emo122.gif

לכולנו יש פנטזיות, בגלל זה קוראים לזה פנטזיות כי הם לא יתגשמו. אני אומרת תימצאי גבר ג'ינגי'(או אישה, אם את רוצה את אקסל הישן)תדמייני שהוא אקסל, ותזייני אותו כאוות נפשך.

זה מזכיר לי,

שבכנס עולמות האחרון ומי היה מאמין שאיזה סיינס -פיקשן גיק יהיה כ"כ דומה לו. ואני כזה נמסה לחברה שלי (הוא...הוא שני טיפות מים אקסל!).

י מ י ת ה

New member
היום קניתי מכונת זמן!

טוב בנסיון לפתור את הבעיה הקשה שהצגתי לכם אתמול ( החשק לאקסל..) אז הלכתי לעיר וקניתי מכונת זמן, ביקשתי שתחזיר אותי לתחילת שנות התשעים להופעה של גאנז. הוקוס פוקוס אני חמש דקות לפני תחילת הופעה,שורה ראשונה ממש צמוד לבמה, האורות דולקים על הבמה, בחורות לידי צועקות בהסטריה ,עוד שניה אני מרגישה שבא לי לזרוק חזיה לבמה, הכול נראה מושלםםםם ואז הם יוצאים לשיר , פאק!!!!!!! החזירו אותי להופעה של " טייק דאט" במקום של גאנז!! מה עושים?

AsafGur

New member
קונים שוב מכונת זמן?!

ואז חוזרים להופעה בריץ' חחח

XD זה מחזיר אותי לתוכנית מכונת הזמן

1.ללכת קדימה בזמן-לחטוף אותי הלא קטינה ולהשתלט לה על הגוף. 2.לחזור אחורה בזמן -ל1987 לחטוף את אקסל. 3.לחזור קדימה בזמן -לשכפל אותו. 4.לחזור אחורה בזמן -לזרוק את השיכפול :p 5.לחזור להווה-ולשחק סטריפ דוקים!

י מ י ת ה

New member
אוי אל תשאלו...

חזרתי להחליף את המכונת זמן בחנות, כל החנות עברה ל 2002 את יודעת כמה הלכתי ברגל לשם? יואו.. בקיצור, הם אמרו שאין במלאי עוד מכונות זמן אז הביאו לי מקל קסמים, הבעיה שהוא יכול להחזיר אותי בזמן רק לחצי שעה , ואני רוצה שיהיה יעיל אז אני צריכה מספר טלפון של בחורה שהוא כבר עשה , שאני ידע איך הוא אוהב את זה! מה אני יעשה?

AsafGur

New member
תהיי חכמה,

תעברי אחורה בזמן לחנות בשנת 2006,תחליפי את המכונת זמן הראשונה,ותעברי אחורה לאקסל עם המכונה החדשה:) שמח לעזור

י מ י ת ה

New member
פעם אחרונה שאני קונה שם!!

ניסיתי את המקל קסמים, והוא העביר אותי בטעות קדימה ל2023 , אני ממש תקועה עכשיו זה זוועה מה שהולך, נינט ראש הממשלה, אקסל כבר מבוגר והמקל קסמים שלו לא נראה לי יעמוד בפנטזיות שלי, ואתם כולכם בכלל בדף ארכיון!!! אני חייבת לחזור לפחות ל2006!! שמישהו ישלח לי משהו להציל אותי אני ב2023 פינת2024 טוב?

Miko G

New member
מקל קסמים../images/Emo2.gif או שמא זה היה

ויברטור קסמים ששימש לך גם כמכונת זמן

למעלה