כבר יום שני

הדר 0

New member
כן, אני צריכה ללימודים 650

איך הולך לך עם הפסיכומטרי? יש לך שאיפה כלשהי?

התחיל להיות מלחיץ!

הבחינה עוד חודש בול :S זה תלוי במה אחליט ללמוד... כרגע יספיק לי 600 שזה דיי עלוב ואני מקווה לקבל יותר מזה.. ככה שאם אחליט משהו אחר, אני עדיין אוכל להתקבל :) לעזאזל עם השלמות משפטים!!!!!!

הדר 0

New member
בצלחה!!!

קחי הכל ברגוע. באמת, אם את רגועה כבר עשית חצי עבודה. ואני לגמרי מזדהה עם השנאה להשלמת משפטים. מה שהרס לי במבחן, זה האנגלית. תמיד בסימולציות הייתי מצליחה את כל השאלות באנגלית, חוץ מאחת- שתיים. ובמבחן עצמו האנגלית היתה קשהההההההההההההההההההה בטירוף, וזה כולם אמרו. ואז נלחצתי מכל האנגלית והתחלתי לאכול סרטים שאני לא יודעת כלום. ובאמת קיבלתי בסוף ציון קקה באנגלית. לכן, ההמלצה הכי טובה היא לשמור על קור רוח. אם את טובה בזה אז את טובה, אם לא אז לא. אז מה.

כי רציתי להתקבל ללמוד משהו אחר

וחסרו לי כמה נקודות לציון המינימום שהם דרשו. לא עניין אותם התואר השני והם התעקשו על פסיכומטרי חוזר.

rachelgw

New member
עבודה - אורזי המזוודות??

איזה עבודה? גם אני רוצה כזאת.. ואגב - אני מסכימה - אחת היצירות הקסומות של חנוך, וגם הבימוי שעשו לזה בקאמרי זה בול חנוך. ממש מקסים!

הדר 0

New member
נכון הצגה מעולה??

אני עובדת בקאמרי. מחזה ג-א-ו-נ-י, משחק ג-א-ו-נ-י. אין על חנוך לוין, כל משפט פצצה לפרצוף. "אלחנן! נחטפתי בידי הטורקים!"

rachelgw

New member
הייתי לפני שבועיים בקברט...

ובמקרה יצא לי להיות בפרימיירה!! זה מגניב להיות בכזה אירוע! וגם המחזמר הזה מעולה (לאוהבי הז'אנר..) בכללי אני מחובבי הקאמרי, מבין כל התיאטראות הרפרטואריים. בתור מה את עובדת שם?

הדר 0

New member
כן, קברט מוצלחת.

למרות שיש כמה דברים שמאוד מפריעים לי בהצגה. אני עובדת כסדרנית וכלחשנית, אם זה אומר לך משהו. ולפעמים כשצריכים אנשים לעבודות שונות קוראים לי. היתה תקופה לחוצה שעלו מלא הצגות במקביל אז הייתי עוזרת הרבה באביזרים.

rachelgw

New member
לחשנית?

זה עוד קיים? מדליק.. ויכול להיות שאם הייתי רואה את המחזמר כמה פעמים הייתי שמה לב לדברים שהיו יכולים להפריע לי.. אני נתפסתי בשואו המטורף.. וביננו הייתי שמחה לראות את זה שוב :) למרות שהג'וב שהכי הייתי רוצה כרגע זה לעבוד באיזה משרד יח"צ של מוזיקה... וללכת ל-ים הופעות!!

הדר 0

New member
קיים, גם קיים

אבל לא בהרבה הצגות. לא... אם לא שמת לב בפעם הראשונה כניראה שזה לא מפריע לך. אני איתך, זה תמיד היה ניראה לי מגניב, ללכת למלא הופעות ועוד לקבל על הדרך כסף.

למעלה