כבר 4 ימים אני לא מסוגל לראות יותר מ5 דקות

lightflake

New member
כבר 4 ימים אני לא מסוגל לראות יותר מ5 דקות

פתאום זה הפך להיות כל כך משעמם, סתמי, טפשי, מיותר... האם עוד אנשים מרגישים ככה?? תענו.... ומה לדעתכם הסיבה?

יNOT

New member
כבר יותר מ-4 ימים

זה בגלל שאין הרבה שקורה בתוכנית, אין משימות, אין כלום שמדרבן אותם, את הכל הם מקבלים על מגש של כסף. הם משתעממים , ומדברים בעיקר שטויות, הפורום מקצין כל שטות שלהם ל 4 שרשורים באורך הגלות. שבסופם כבר אין קשר למה שהתחיל את השרשור. אני עדיין לא מבין את החריגה מהפורמט המקורי, רק בגלל שזה בישראל?! משהו באמת התפקשש להם שם....בחדר ההפקה...

Ping Poong

New member
העפתם את מיקי.. בעיה שלכם!!

הרי רציתם להעיף את כל "הרעים" נכון? ואת כל אלה שמסכסכים? רציתם להשאיר את האנשים החמודים שכל היום אוכלים ויושנים.. אז מה עכשיו אתם מתלוננים?! אם הייתם שולחים סמס למיקי זה לא היה ככה היום!!!!!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

כן אני מציע שמעכשיו נשלח SMSים אחרת יישארו רק האנשים המשעממים בווילה. אם היה איזה הגיון במשפט הזה, זה היה חלק מפסיכומטרי

יNOT

New member
אין אפשרות להעיף אנשים !

למה אף אחד לא קולט את זה ?! כל המשחק מסודר ככה שהצופה בוחר את מי הוא רוצה להשאיר, אז אין אפשרות לבחור במיקי שתעוף ולא במישהוא אחר. דבר נוסף. זה שנשארו אנשים חמודים ומשעממים זה בעייה של ההפקה לא של הצופה, הצופה לא יכול להפעיל אותם. הצופה גם לא זה שתורם לניוון שלהם, הצופה הוא לא זה שמגשים להם את כל המשאלות שתורמים לשיעמום של הצופה.

MineraL

New member
יש אפשרות להעיף אנשים !

למה אתה לא קולט את זה ?! אפשר פשוט לא להצביע

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אתה כנראה ממציא מחדש את תורת ההיגיון

אז ככה , כל הזמן דואגים ליידע את הצופה שהשליחה של SMS היא למי שאתה רוצה שיישאר בווילה. משמע אין לך אפשרות להדיח אף אחד. העובדה שלא הצבעת למישהו, לא משנה דבר. אלא אם כן הצבעת לכל שאר האנשים בווילה . (וכדי שתהיה לזה השפעה אמיתית אתה צריך להצביע לפחות 1000 פעם לכל אחד ) *אני חוזר על עצמי בפוסט הזה ועל דברים של אחרים בפורום , אז אם אתה מעוניין להתווכח על זה תעשה את זה עם מישהוא אחר.

MineraL

New member
../images/Emo45.gif אני גאון מלידה

יש דבר כזה שנקרא הצבעה קולקטיבית וזה קרה בהדחה של ערן. דפדף בפורום.

איתי בל

New member
לא זה היה נכון הלעיף את מיקי

מיקי סיכסכה בין אנשים אבל זה לא שהיא נתה אקשן... צריך טראבל מייקרס אבל לא כמו מיקי לא חושב גם כמו נעמה...צריך שחקנים כמו יוסי שיעשו קצת בלאגן...אבל גם אותו הרגיעו וצריך קונטרות כמו ערבי יהודי שמאלני ימני הומו הומופוב פשוט הבעיה שהם הסתדרו קצת יותר מידי והיחידים שיש להם קצת בעיות זה אשר ושפרה וזה נטחן חבל שהעיפו את ערן נתן שעשוע... מעבר לכך רציך לעשות משימו לתת להם קצת אקשן טראבל מייקרס טובים רק יוסי היה זה לא שהעיפו לא היו יותר מידי כאלה מלכתחילה

MineraL

New member
מיקי כן עשתה אקשן

נעמה ומיקי פעלו באותה שיטה - תככנות ומניפולציות. ההבדל היחידי ביניהן שמיקי עשתה את זה בקול ועם רעש (אקשן). נעמה חשבה שהיא עושה את זה "חכם" ובשקט וזה היה הטעות שלה. יום אחרי שמיקי הלכה, כל דיירי הבית רבו בריב אחד ענק.

איתי בל

New member
לא יודע אותי זה לא עניין

סתם הגעיל... יצרה קצת תככים לא יודע אם באמת נתנה עניין מצד אחד נראה שהיא זירזה את העניין בין ערן וקרן מצד שני אולי אם לא הייתה מתערבת זה היה ממשיך מעבר ללילה אחד והיה יותר עניין אני לא בטוח אם הההתערבות שלה הייתה באמת מוסיפה עלניין או הורסת אותו מה שכן כמו שאמרתי טראבל מייקרס הכי טובים הם כמו יוסי עושים את זה או מתמימות או קלות דעת או בשביל לשחק ובשביל אקשן כמו הילד הבעייתי בכיתה הטיפולית יוסי לא רצה להרוס לאנשים או באמת לפגוע בהם סך הכל רצה להיות חביב הצופים וקצת להזיז עניינים כי הרגיש שצריך גם כשאתה עושה משהו רע רציך לדעת עלשות אותו טוב

lliaa

New member
בואו נחזיר את נעמה

נעשה איזו עצומה לא יודעת איזה משו

ShukyD

New member
כי זה היה ברור שזה לא ימשך לנצח

הרי זה אנשים שחיים חיים רגילים ותכלס כמה שזה נשמע מסיפורים חיים של אנשים, רוב הזמן, הם משעממים תחת כשבנאדם חושב אתה לא יכול לראות \ לשמוע את זה, גם אם זה הכי מעניין שיש יש אנשים שיש להם שבועות שלמים של מצברוח רק שיחות חסרות תכלית היי, מנשמע, מניינים יוסי בובליל התעייף הם בעיקר רבים, נוצרים מתחים <מתחים עייפים, אחרת זה היה מעניין> אף אחד כבר לא מעניין שם אף אחד לכולם נמאס אחד מהשני וכל אחד בפינה שלו עד שיצרו להם עניין אז ההתלהבות ירדה אחרי יותר זמן ממה שציפינו אבל ירדה בגלל זה אני צופה רק בתוכניות של ערוץ 2 כי א. לא איכפת לי אם יעברו על החוקים, כמו כמה גולשים כאן שרואים רק כדי לוודא שלא דופקים אותם, ואז כשהם מגלים שדופקים אותם <את כולנו>, אין להם מה לעשות עם זה.. אז.. מה המטרה? ב. כי הם מרכזים לך שם את הקטעים הבאמת מעניינים, המשימות, הוויכוחים, השיחות. ביום יום זה כבר לא מעניין.

איתי בל

New member
עזוב חיים משעממים תחת

לרוב כשמשעמם תחת אתה עושה משהו עם זה...במיוחד כשיש 12 אנשים סביבך תמצאו מה לעשות אבל אין להם הם סגורים אין להפ שום עניין לעשות וזה רק תלוי בהפקה שיהיה להם הם רעבים לכל סוג של אקשן באשר הוא הם כל הזמן אומרים שיהיו כבר משימות מתחילים לחשוב שהתוכנית נגמרה ושכחו להגיד להם הם הלכו לבית כנסת ראו בנאדם אחר התלהבו כאילו עשו עכשיו סופ"ש פרוע באילת תן להם יפה עניין הם יקפצו עליו..אבל שיתנו!

יNOT

New member
זה לא שאני לא מסכים עם כל מה שאמרת

כי אני כן. אבל אם כל מה שאמרת נכון, למה צריך את השידור החי של 24 שעות ביממה?

למעלה